Bilgisayar Oyunları | Öneriler ve Yorumlar

Biri bana Pes 09'da oyuncu transferi nasıl yapıldıgını anlatabilir mi ? Pc'de oynuyorum

Erdal heralde Selçukta aynı sorunu yaşamıştı..pek pc de oynamadım ama arkadaştan duymuştum

önce transfer ediceğin futbolcuyu o takımın listesinden at eğer milli takımda oynuyorsa ordan oynamıyorsa boştaki oyuncular yerinde transfer et

transfer etmek istediğin oyuncunun üzerine gelip add yap..karşısında yazar..yada yanında tam bilemiyorum..örneğin Baros..Galatasaraydan bulup add dedikten sonra ya Çek Cumhuriyetinden yada sen add dediğin an boştaki oyuncular listesine yazar adı..oradan transfer edebilirsinn..

pc de pek oyun oynamıyorum klavye özürlüsüyüm..o yüzden biraz yüzeysel anlattım ama bi dene bakalım işine yarar belki..yoksa daha iyi anlatacak arkadaşlar vardır elbet.

Eyw şimdi deniyorum olmazsa tekrar yardım için dönecegim :)

edit

Acaba hangi bölüme girip add dicem

aranızda fm ile ılgılenen var mı?varsa fm 2009'da crash dumps hatası aılyor mu?alıyosa nasıl duzeltılır? hepsını toptan sordum :)

Metin2

Metin2 sizi fantastik doğu dünyasına götürür. Bir dövüş sanatları ustası olun ve Ejder Tanrısının müttefiği olarak toprağı zehirleyen Metin Taşlarının kötü etkisine karşı savaşın. Üç imparatorluktan biri için vahşi savaşlara katılın, toprakları fethedip değerli eşyalar kazanın ve kıtanın yeni İmparatoru olun. Kaderiniz sizin elinizde!

Özellikler
Sayısız maceracı ve birbirinden cesur savaşçının beklediği büyük bir kıta.
Katılabileceğiniz üç düşman imparatorluk.
Savaş; toprak ve onur için, yürüyerek yada at sırtında!
Bir şatonun lordu olun ve kendi surlarınızı loncanızla birlikte inşa edin!
Bir dövüş sanatı öğrenin ve sayısız yıkıcı özel yeteneklere kavuşun!

Arkadaşlar Metin2 çok zevkli ve güzel bir oyun.Herkesin oynamasını tavsiye ederim..Umarım oynarsınız..Zaten oynadıktan sonra keyif almanız kesin.. ;) İşte site
http://www.metin2.org/

Burak Barut' Alıntı:
Bilgisayar ve Playstation ile ilgili önerilebilecek oyunlar, burada herkesle paylaşılırsa ve bilenler de yorumlarsa, hoş bir konu olacağı düşüncesindeyim.
Playstation 2'da menejerlik oyunu var mı, bilgisi olan var mı bu konuda? :)
fifa da 2009 2008 vb. menejerlik bölümü var ps2 de iyi zaman geçiriyosun zevkli yani :)

Pes10'un demosu çıktı. Ben yükleyip oynadım. 2.2gb yer kaplıyor demosu bile :) Oyun daha gerçekçi ve bu yüzden daha zor. Mesela 09'da bir anda yön değiştirilebilirken bu oyunda o şansınız yok. Bu tarz örnekleri çoğalatabiliriz ama oynayınca hemen farkedersiniz zaten.
Seyirciler iyileştirilmiş. Hem sesleri daha etkili çıkıyor hemde yerine göre bağırıyorlar. Mesela deplasmanda gol atınca derin bir sessizlik kaplıyor her yeri :)
İsteyene torrent likini veya normal netlog linkini atabilirim. Pes'in resmi sitesindende indirebilirsiniz ama tahmin edeceğiniz gibi çok yoğunluk olduğu için başka yerden indirmek en mantıklısı.

Peki bende bir kıyas sorusu sorayım. Sizce ,fm2008 mi daha zevkli yoksa fm2009 mu ??Yani 2side pcnizde olsa hangisini tercih ederdiniz ?

Mehmet Yıldırım' Alıntı:
FM 2010'da Türkçe olması söz konusuymuş.Ya da ahiretten bir seçenek mi satacakmış Sports Interactive öyle birşeymiş.Olursa iyi olur valla :).[/quote:2cinmr9w]
cennet tarafından mı cehennem tarafından mı ? :)