Bugün...

Abi ben de kendimi artık dökülmüyor, az dökülüyor diye avutuyorum. En azından Bioxcin kullanınca psikolojik olarak bir rahatlama oluyor. Yoksa çok ekstrem durumlar oluşturmuyor. Ama ben de yavaşlama yaptı. İlk dönemden sonra öyle belirgin bir değişme olmadı. Ama yine az da olsa dökülme durumu var. Ben de artık alıştım, saçları uzun tutmuyor, kısa kestiriyorum.
 
Ahmet Kaya'nın 10. yıl dönümü bugün.

Şarkılarını her zaman dinlediğim ama bazı sözleri sebebi ile sadece dinlemekte yetindiğim kişidir Ahmet Kaya. Özelliklede bu forumda konusunu falanda açmadım, kendisi hakkında bir sürü şey yazabilirim ama konuşamadığımız için vazgeçtim. Neyse şarkıları hatırına yazalım biz, gerisini boşverelim..
 
Uğur Yılmaz' Alıntı:
Sen de hoşgeldin Tugay Abi aramıza...

Hoşbulduk Uğur kardeşim. Sen benden daha da gençsin, üzüldüm gerçekten.

Bir de yaşı kemale ermiş olup üzülenler var. :) Şaka bir yana Onur Abi'nin memnuniyetsizliği şevkimi,inancımı kırmadı değil...
 
Alıştık, Tugay Abi.

Bir de eğer şampuan olarak sadece Bioxcin'i kullanırsan daha çok faydası dokunabilir. Bazıları hem normal şampuan kullanıp hem de Bioxcin kullanıyor. Ben de baştan o şekilde kullanıyordum, Bioxcin'i ayrı bir şekilde kullanıyordum. Ama sadece Bioxcin kullandığında saça etki etme ihtimali daha fazla oluyor.

Saça zararlı Erdal, bırak bu işleri.
 
Acaba "kellik sorunsalı" adlı bir başlık mı açsak forumda. : )

Bioxcin şampuanın üstünde, şampuanladıktan sonra 2-3 dk bekleyiniz gibi bir uyarı var. Ben saçlarımı yıkarken onu yaptığımı hatırlamıyorum. Dolayısıyla kimsenin şevkini kırmak istemem. : )
 
Abi ''sorunsal, kavramsal, -sal, gemi, yat'' tarzı başlıklar ben de antipati oluşturdu, ya saçı sıfıra vurdururum ya da gider peruk takarım ama o başlık altında konuşmam :)

Nedir bu ''-sal, gemi, yat'' muhabbeti :)
 
Valla saç dökülmesi bendede var bu sıralar ama seyrelme gibi bir durum yok,bir tek yanlardan biraz açılma var,yinede yanlardan biraz açılmasına bile tahammülüm yok.Sarımsak faydalı deniyor,ne yazık ki genetik çok büyük rol oynuyor bu saç dökülmesi olayında,babası 40-50 yaşında olanlar babalarının kafasına baksın açılma,kellik durumları yoksa rahat bir nefes alsınlar,diğerleri bioxcin,sarımsak,çeşitli şampuanlar kullanıp derman aramaya devam etsin,en az hasarla kapamakta iyidir : )
 
Onur Yavuz' Alıntı:
Saç dökülmesine karşı sarımsağı deneyeniniz var mı? : ) Çok etkili olduğu söyleniyor...

Akşam uygulamak çevre açısından daha iyi, malum sarımsağın koku sorunu. : )
Dökülmeyi diğer ilaçlar da önleyebilir.Ama seyrelen bölgelerde saçı tekrar çıkartan minoxidil var.Onu da devamlı kullanmak gerekiyor.Tansiyon ilacı olarak piyasaya çıkmıştı,ama kullananlarda kıllanmada artış yapınca,çekildi.Sonradan losyonlarını çıkattılar.
 

Üst