Bugün...

Forumda büyüyenler kulübünün bir üyesi olarak; bu forumdayken liseyi bitirdim, üniversiteyi bitirdim, sırada da askerlik var dediler, gidiyoruz. Allah nasip ederse onu da yapıp geleceğiz..

Yarın birliğe teslim oluyorum, arada sırada yazma imkanı bulur muyum bilmiyorum, pek de zannetmiyorum. Bir 12 ay civarında ortalıklarda yokum.

Herkes sağlıcakla kalsın, haydi eyvallah.
 
İlk geldiğim günlerde Kıbrıs'tan nefret etmiştim. Sonuçta İstanbul gibi metropol bir şehirden Kıbrıs'a gittikten sonra insan bir kültür şokuna uğruyor. Ancak aradan 1 ay geçti. Şuan alıştım sayılır. Gazimagosa için öğrenci şehri diyebilirim. Arkadaşlık ortamı çok iyi, yoğun bir sosyal trafik var burada. Hırsızlık, kavga gibi olaylar da pek yaşanmıyor. Sadece biraz pahalı. Türkiye'deki 10 liralık bir menü burada 15 lira. Veya Türkiye'de 1 lira olan bir içecek burada 2 lira bazen. Yurtta internet çok iyi çekiyor. Ama hep dışarıda olduğumuzdan dolayı giremiyorum internete. Son 1 ayda attığım mesaj sayısı 4 veya 5'tir.

Buralarda okumak isteyen öğrencilere şunu diyebilirim; Alışmaşı çok zor, ilk gün kendinize, bu şehre ve herşeye sövebilirsiniz, depresyona kadar gidebilir. Çünkü çok kötü biryer gibi gelecek, açık cezaevinde gibi hissedebilirsiniz. Ben dahil yurttaki diğer arkadaşlarım yaşadı bunu. Ancak ilk 1 aydan sonra yavaştan alışacaksınız. Hem bu 1 ay içinde bazı zorluklarıda öğreneceksiniz. Diploma konusunda ise; Bizim üniversitemiz DAÜ, Uluslararası geçerliliği olan ''Mavi Diploma'' veriyor. Ayrıca İngiltere ile denkliği olan bir üniversite bu konuda içiniz rahat olsun.

Allah'a emanet olun. Sağlıcakla...
 
Dün gece rüyamda Isıl'î geri dönmesi için ikna etmeye çalıştım.Ama sanki evini terk etmiş birini ikna eder gibiydim.O gittiğinden beri hic bir şeyin tadı olmadığından bahsedip durdum.
 
Pazar günü kısılan sesim bugün itibariyle düzelmeye başladı. Uzun zamandır kısılmıyordu, sanırım biraz özlemişim bu durumu.

Sesimin kısılmasına neden olanlara teşekkürü borç bilirim.
 
Bugün (Askında dün de başlığa uysun diye yaptım.) okulumda bir gazete yarışması başladı. Sizce GS basketbol Takım'ı oyuncularıyla röportaj yapma şansım olabilir mi? Ayarlama ihtimali olan var mı? Lütfen yardım edin!!!
 
Tüm forumun ve tüm renkdaşların yeni yılını kutlar; sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir sene dilerim. Umarım tüm sportif hedeflere ulaştığımız, bol bol kupa kaldırdığımız bir yıl olur. :)
 
Yeni yılımız İslam ve Türk alemine kutlu olsun. Her yıl olduğu gibi iyi ve kötü zamanlarımız elbette olacak. Allah'tan isteğim; İyi zamanlarımızın, kötü zamanlarımızdan daha fazla olduğu bir yıl olması inşallah.
 
Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır;
Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır!

Toprak uğruna ölmeyi göze almazsak toprağımız kalmayacak.
 
2004'ten bu yana kendi idaremiz altındaki 16 adayı Yunanistan kontrolüne bırakmışız. Kimsenin bundan da haberi yok. Halkı uyuta uyuta toprak veriliyor. Bu toprak için kanlarını hiç çekinmeden akıntan kahraman askerlerimizin ahirette soracağı olsun inşallah.
 
Ülke gündemi o kadar hızlı değişiyor ki, yetişmek mümkün değil!

Özgecan için yas tutarken, ertesi gün İzmir´de hayatını kaybeden Fırat´a üzülüyoruz, aynı günlerde İç Güvenlik Paketi´ni (polis devlet anlayışını) tartışıyoruz, gün bitmeden Süleyman Şah Türbesi´ni elimizle -iktidar söylemekten kaçınsa da- terör örgütüne veriyoruz...

Halk tam bize neler oluyor diyecekken tek doz din hapı verip uyutuyoruz, tam ayılacakken bir doz daha... Nereye kadar uyuyacak bu halk? Ne zaman uyanacak ve benim dini duygularımı sömürüyorlar, vatan elden gidiyor diyecek?
 
Öğretmen Valiye hakaret etmiş mi ?
-Hayır
Onun makamına saygı duymayacak , küçük düşürecek davranışlarda bulunmuş mu?
-Hayır
Sorun neymiş?
-Giyimi uygun değilmiş
Sonuç:Makamın-mevkinin verdiği güçle karşısındakini ezmek, küçük düşürmek, sözüm ona haddini bildirmek; hem de öğrencilerin yanında...
Öğretmenler olarak bizim istediğimiz sonuç:
Bu valinin istifa ettirilmesidir, merkeze alınmasıdır.
Bir öğretmen olarak isteğim bu Valiye Haddinin bildirilmesidir...
 

Üst