Bugün...

Bugün mutluluk Ahırkapı sokaklarında olacak . Korkunç eğlence yine garanti . İstanbul'un en güzel günü :) Gelemyi düşünen varsa hiç düşünmeden gelsin pişman olmaz asla :)
 
Soma unuttu olanı millet hayli hayli unutur. %47,3 oy verdiler adam yumruklayan, 1860'da ingiltere'de diyen danışmanı madenci tekmeleyen adama.
 
Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun.
Bu mübarek gecenin ülkemize, insanlığa, huzur, barış, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum.
 
Seçim sonuçların ülkemiz için hayırlı olur umarım. Her söylenene inanmamak ve cumhuriyet görünümlü dikta rejiminden kurtulmak dileği ile..
 
Tıp Fakültesi hayatımın belki de öğrencilik hayatımın en zor günlerini yaşıyorum. 5 gün sonra Dahiliye klinik ve teorik sınavım var. Ve ben iyice erimeye başladım bugünlerde... Yoğunluktan yazı yazamadığım , forumda aktif olamadığım günlerdeyim ve bundan oldukça rahatsızım. İnşaallah geçecek ...
 
Sınavlar bitene kadar ceza verelim sana gireme foruma :)

Önce hayat, okulun sonra burası kardeşim. Şimdi çektiğin sıkıntılar ilerde sana büyük bir nimet olarak dönecek emin ol.

D6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Tıp Fakültesi hayatımın belki de öğrencilik hayatımın en zor günlerini yaşıyorum. 5 gün sonra Dahiliye klinik ve teorik sınavım var. Ve ben iyice erimeye başladım bugünlerde... Yoğunluktan yazı yazamadığım , forumda aktif olamadığım günlerdeyim ve bundan oldukça rahatsızım. İnşaallah geçecek ...
Benzer yollardan yaklaşık 10 yıl önce geçtim doktor bey, TUS'u halledene kadar tıpta erimeye devam. Dahiliye bitince tıp bitti derler. Kolay gelsin.
 
Bugüne, daha doğrusu düne dair söylenecek çok şey var.

Hep mi iyi insanlar erken göçecek bu Dünya´dan, hep mi kötüler kazanacak bu diyarlarda... Çamura batmış Dünya´da bir kıvılcım, çocuklara bir umut olmaya gönül vermiş insanları öldürdüler.

Öldüren, öldürdü öldürmesine de, insanlığın da öldüğünü ilan etti bu topraklarda.
 
Ülkemizin bir an önce bu beladan kurtulmasını diliyorum.
Ateş düştüğü yeri yakmıyor artık sadece. Bir hafta içinde bu kadar kötü haber nasıl gelir, nasıl bugünlere geldik herşey ortada.
 
Şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Ama artık yeter. Vahşi batı değil burası. Kimse evladını sokakta bulmadı. Bazıları da hâlâ 400 milletvekili diyor. Bu işi Türk Milleti çözecek böyle giderse. Vatana canımız feda..
 
Son günlerde ülke kan gölüne döndüyse, çözümün de çözümsüzlüğün de adresi benim diye çığırtkanlık yapanlar bellidir.

Bakmak, görmek ve bunlara bağlı olarak değerlendirme yapmak çok zor olmasa gerek. Yeter ki objektif olalım, benim partim hata yapmaz sığlığından kurtulalım.
 
[FONT=pt_sansregular]Erdoğan, "Terör haberleri ve çatışma ortamına gerek Cumhurbaşkanlığı'ndan gerekse de siyasilerden gelen sert açıklamaların neden olduğu yönünde muhalefetin eleştirileri var. Hatta sizin bir metro açılışında söylediğiniz '400 vekil istiyorum' sözünüzün bu çatışmalı ortama gelmesinde etkili olduğu söyleniyor. Bu konuda ne diyeceksiniz?" sorusuna şu yanıtı verdi:[/FONT]
[FONT=pt_sansregular]"Bunu anlamak mümkün değil. Bu 400 hedefini gösterme, aslında yeni Anayasa'nın inşası noktasında, inşa edebilsin, kurabilsin. Bu yeni Anayasa temelinde Yeni Türkiye adımını rahatlıkla atabilelim. Buna yönelik bir hedeftir bu. Bunun yanında şunu da görmek lazım. Parlamentoya girme gayreti içerisinde olanların, 80 vekille girdikleri halde, parlamentoda daha zayıf oldukları dönemlerde olmadığı kadar bu dönemde yaptıkları tahribatı ne ile izah edeceğiz. Biliyorsunuz 6-7-8 Ekim olaylarını yaşadık. Suruç olayını, Diyarbakır olayını yaşadık. Burada başka yerlere fatura kesmenin anlamı yok. Bunlar hep bir dayanışmanın, yardımlaşmanın neticesinde ülkemizde bir terör belası estirilmesinden başka bir şey değildi. Terörden rant elde ediyorlar. Yaptıkları şey bu. Eğer 400 milletvekilini alabilecek veya bir Anayasa'yı inşa edecek sayıyı bir siyasi parti yakalamış olsaydı, durum bugün çok daha farklı olurdu."[/FONT]
 
Evet son yazım nerenizle dinlediniz konuşmayı o konuşmadan bu çıkıyorsa helal olsun. Anlaşıldı ki önyargılı insanları ikna etmek çok zor.peadiyorum ve çekiliyorum
Ne demek nerenle dinledin? Öncelikle terbiyenizi takının lütfen. Ben sizinle saygımı koruyarak yazşıyorsam, sizden de aynı saygıyı beklerim. Seviyenizi koruyamayacaksanız forumda tartışmaya girmezsiniz, olur biter.

Konuya gelirsek, ilk başta konuşma yok dedidiniz, videosunu koyunca başka şeyi kastteti diyorsunuz. Kimin ön yargılı olduğu aşikar... Ben pes etmedim, burdayım. Her zaman tartışmaya açığım. Yeter ki karşımdaki objetktif tartışacak biri olsun...
 
Evet evet Tayyip sayesinde oldu pkk Tayyip ten önce pkk yoktu pkk cici pkk a da m öldürmez rahat olun büyük filozofunuz koray cakışkanın dediği gibi 16 askeride 13 poliside öldüren Tayyip pkk değil.önyargıları değiştirmek zor hiç yoktan terör karşısında birlik olmamızı beklerdim.pkkyı aklamak için elinizden geleni yapabilirsiniz.kendinize iyi bakın iyi günler..

O zaman ülkedeki ekonomik düzelmeler olduğu zaman tayyip sayesinde olmadı, çok övündüğünüz yollar da tayyip sayesinde olmadı. Siz nasıl bir dünyada yaşıyorsunuz? İyi olan herşeyin sorumlusu AKP ve Tayyip kötü olan her şeyin sorumlusu muhalefet, dış güçler iç mihraklar.

Millet Feto'nun ne olduğunu yıllarca söyledi AKP'li bakan güldürmeyin beni dedi bugün Feto paralel bizi kandırmışlar diyorlar. Pkk kandırmış, ABD kandırmş, AB kandırmış, Esad kandırmış o kandırmış bu kandırmış. Eşek eşekken aynı çukura iki kez düşmez. Bunlar maaşallah her çukura düşmüşler. 2010'de can siparene savundukları referandumla değişen kanunları bugün kanunlarla hatta yeri geldi Özal'ın icadı KHK'lerle değiştirdiler. İşlerine öyle geliyor.

Ülkenin yararına değil AKP'nin yararına olan kanunu çıkarıyorlar. Koray Çalışkan'a gelince kaç CHP'li ciddiye alıyor? Neredeyse hiç.
Yok ona bakarsak AKP'li Hürriyeti basan Abdurrahman Boynukalın adlı İstanbul vekili twitler atmış Öcalan'ı övmüş, TSK'ya neden şehit kavramını kullanıyorsunuz diye yazmış. Atatürk büstlerini yıkın diye yazmış.
İşte tipik bir AKP'^li.
 

Üst