Böyle bir ihtimal olduğunu varsayalım hersene final four oynarız. Ama %0 olarak görüyorum. Efes birleşse de BJK ile birleşir.Tuncay Özilhan'dan dolayı.
Doğru. Anadolu Holdingin sahibi Tuncay Özilhan Beşiktaşlı değil mi?
Böyle bir ihtimal olduğunu varsayalım hersene final four oynarız. Ama %0 olarak görüyorum. Efes birleşse de BJK ile birleşir.Tuncay Özilhan'dan dolayı.
Kizer skandalından sonra Kadın takımımız tam toparlanacakken yönetim Ekrem Hoca başarısız olsun diye elinden geleni yaptı ve Loyd olayını yaşadık.
Ben aynı durumun Erkek takımımızın da başına gelmesinden korkuyorum.
Özellikle de Eurocup finali için Allah korusun bir skandal ile karşılaşırsak hiç şaşırmam.
Diyeceksiniz ki ağzınızı hayır açın.
Ama malesef bu yönetimden her şeyi beklerim.
Kadın takımımız tam toparlandı yine şampiyon oluruz derken, olası bir şampiyonlukta bütçe arttırımı olabileceği için Yönetim buna engel olmak amacı ile takım şampiyon olmasın diye bize Loyd faciasını yaşattı.
Erkek Takımımız Eurocup'ta Allah'ın izniyle şampiyon olunca direk Eurolegaue gideceğimiz için, bu da bütçe arttırımı demek olduğu için Yönetim bunun olmasını istemeyip bize yeni bir skandal yaşatacağını düşünüyorum. Bunu bilerek yapacaklardır.
Şeytanın avukatlığını yapmış oldum ama dikkatli olmakta fayda var.
Bu yönetimden her şey beklenir.
Aman dikkat !!!
Reklam yayınlarının maliyetini az-çok bilen birisi olarak söylüyorum: Odebank Galatasaray'a verdiği paranın en az 10 katı karşılığında reklamını yaptırdı! Ben bu şubenin başında olup da, bu kulübü yönetip de sağlam bir sponsor bulunmamasını açıklayamıyorum normal sebeplerle! Galatasaray basketbolunun uzun vadede tek kurtuluşu tam bağımsız ve profesyonel bir yapı ile sağlam bir sponsor destekli yapılanmasıdır. Aksi hâlde her sene ne olacak bu şubenin hâli diye taraftarda güven ortamı oluşmaz.
Bu kulübü gerçekten seviyorsanız profesyonel yapının önünü açarsınız. Yoksa küçük olsun benim olsun diyerek bir yere varılmaz!
Efes'in birleşmesi için bir nedeni yok bence.İyi bir altyapıları var güçlü bir şirket her sene eurolig oynuyorlar iyi kötü.
Tek ihtimal turk telekom birleşmesi bizim için onunda ne kadar faydalı olacağı meçhul.
ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Keşke olsa öyle bir olay ama ben gündem maddesi olduğunu bile düşünmüyorum. Bunu başka güçler istemez zaten ülke basketbolu bazılarının çiftliği olmuş durumda.Nedeni var.
Belki de başarı için en büyük şarttan yoksunlar.
O şartta taraftar.
Dün kim en iyi taraftar onu dünya aleme gösterdik.
Bize çok ihtiyaçları var...