Büyük Maç Geldi Çattı: GsBasket-GsSözlük 18 Aralık Cumartesi

Re: Büyük Maç Geldi Çattı: GsBasket-GsSözlük 18 Aralık Cumar

aslında gssözlük ve gsbasket ekibi Abdi İpekçi içersinde bi yerde konuşlansa, hem beraber maçlar izlenir; destek verilir bu arada tanışma kaynaşma evresi hızlandırılmış olur hem de maçlardan sonra toplu şekilde spor kompleksine gidilir.. maç yapılır gsbasket kazanır hayat bayram olur orası da ayrı tabi :) :)

Ömer Faruk Ünalan' Alıntı:
aslında gssözlük ve gsbasket ekibi Abdi İpekçi içersinde bi yerde konuşlansa, hem beraber maçlar izlenir; destek verilir bu arada tanışma kaynaşma evresi hızlandırılmış olur hem de maçlardan sonra toplu şekilde spor kompleksine gidilir.. maç yapılır gsbasket kazanır hayat bayram olur orası da ayrı tabi :) :)

O şekilde yapılabilir. Zaten maça gelecek bazı arkadaşlarımız Abdi İpekçi'den gelecekler. Orada buluşup geçebilirler salona.

"Kalbinizle oynayın, kalbimizi kırmayın.."

Yenmeden gelmeyin sakın, eğer yenilirseniz hiç uğramayın foruma.. :)

Arda EZER' Alıntı:
viewtopic.php?f=70&t=5680&start=15[/url]

Maçın sonlarına doğru yağmur yağmaya başlamıştı hatırladığım bu.Birde pota altından çok sayı atınca Arda abi bana"Hava bu kadar kötü olmasa sen bu sayıların 1 tanesini atamazsın" demişti.Bunu hatırladım :p .

Hmm evet o başlığı okudum şimdi ben de. Doğrudur ama hatırlayamadım şimdi o günü açıkçası.

Sağnak yağmur yazmışım başka bir yorumum olmamış, demek ki hiç keyif almadığım bir maçmış :)

Uğur Güven' Alıntı:
Maça çıkacak ilk 5in önemli olmadığı son 5in önemli olduğunu belirterek tartışmaya yeni bir boyut getiriyorum.Sanırım bu ilk 5 biraz sözlüğü yanıltmak için gibime geldi :)

Hayır öyle bir şey yok Uğur. Rakip takımda göz önüne alınarak kondisyon ve taktik olarak en doğru 5'in bu olduğuna karar verildi.

çift pota oldugunu bilseydim,kadroda yer almak isterdim..İyi savunma yaparım ve fastbreaklere iyi kosardım..ve sınırsız kondüsyonumla katkı sağlardım.. :)

Herşeye rağmen yarın kazanmalıyız,orada olacagız..

iki takımda aşırı kalabalık oldu valla.. 2 tane tam saha olsa 4 pota'da maç yapabilcek durumdayız valla.. :)

salon 2 saat olsa pek sıkıntı olmazdı aslında ama 13 kişiyle 1 saat , Ergin Ataman şart oldu rotasyon için dakika sıkıntısı var.. :)

Levent Öktener' Alıntı:
iki takımda aşırı kalabalık oldu valla.. 2 tane tam saha olsa 4 pota'da maç yapabilcek durumdayız valla.. :)

salon 2 saat olsa pek sıkıntı olmazdı aslında ama 13 kişiyle 1 saat , Ergin Ataman şart oldu rotasyon için dakika sıkıntısı var.. :)

Herkes erken gelirse, erken başlarız maça

Bize yer yok mu? Çok mu geç kaldık? Michael Redd eksiği varsa kaçırmayın, açık ve net yazıyorum :)

Bütün eski tayfa burdaysa geliyorum ben de yarın, en azından muhabbet olur..

Yeter ya duyan geliyor kardeşim. :p

Emre ile en son seneler önce Ankara' da salonda oynamıştık diye hatırlıyorum.

Dediği gibi eski tayfa ve eski kadro bir araya gelince olay daha bir keyifli hale bürünüyor. Seni de kadroya yazıyoruz, hiç olmadı kenarda takılır muhabbet ederiz :)

Eski günler , eski günler :)

Emre Özcan : Parma beyler

eurosport izleyenler bilir.. snooker uzmanı :)

Arda EZER' Alıntı:
Yeter ya duyan geliyor kardeşim. :p

Dediği gibi eski tayfa ve eski kadro bir araya gelince olay daha bir keyifli hale bürünüyor. Seni de kadroya yazıyoruz, hiç olmadı kenarda takılır muhabbet ederiz :)

Yarın bi bakalım eski formun devam ediyor mu Arda bey :) Uzun zaman oldu gerçekten.. Artık İstanbul'dayım biliyosunduri, bundan sonra bu maçları gelenekselleştirirseniz süper olur.. Başka takımla olması şart değil, aramızda da döner eğer 14 kişi rahat çıkıyosa..

Emre Ozcan' Alıntı:
[quote="Arda EZER":328wfq7x]Yeter ya duyan geliyor kardeşim. :p

Yarın bi bakalım eski formun devam ediyor mu Arda bey :) Uzun zaman oldu gerçekten.. Artık İstanbul'dayım biliyosunduri, bundan sonra bu maçları gelenekselleştirirseniz süper olur.. Başka takımla olması şart değil, aramızda da döner eğer 14 kişi rahat çıkıyosa..[/quote:328wfq7x]

Eski formum nasıldı, anlat da hatırlayalım bari :)

Nihayetinde yaşlandık tabi, yaş 35 oluyor; ayrıca fiziksel olarak genişleme konusunda da aynen devam ediyoruz :)

Arda EZER' Alıntı:
Eski formum nasıldı, anlat da hatırlayalım bari :)

Nihayetinde yaşlandık tabi, yaş 35 oluyor; ayrıca fiziksel olarak genişleme konusunda da aynen devam ediyoruz :)
Tecrüben yeter ya nolcak :)

Eski kadroyla oynamak çok zevkli olacaktı ama pazar günü sezonun ilk maçı var. Normalde idman yoktu cumartesi ama son anda idman koydu koç. Saat 6 da başladığı için direk yalan oldu benim için.
Eksikliğimi hissettirmez nasolsa bu kadro içim rahat.

Tecrübe kazanır ;)