Büyük Maç Geldi Çattı: GsBasket-GsSözlük 18 Aralık Cumartesi

Re: Büyük Maç Geldi Çattı: GsBasket-GsSözlük 18 Aralık Cumar

Beyler;

Biraz önce MSN de detaylıca konuştuk, fikir alışverişleri yaptık. Öncelikle katılımcı arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Bir önceki mesajımda da göreceğiniz gibi maalesef ki Facebook' da bir organizasyon başlığında talihsiz cümleler yazılmış, tabi ki spor da böyle şeyler olacaktır. Basketbolda bile Trash Talk denilen bir gerçek var ama bizim gibi basketbol orijinli bir oluşuma cesaret edilip de bu tarz cümleler yazılmamalıydı ki gsbasket.org hakkında özellikle basketbol sporu söz konusuyken bu düşüncelere sahip olunması bile üzücü.

Şimdi; madem kadro kurma ve bir nevi takıma ağabeylik etme görevi benden bekleniyor, bazı gerçekleri açık açık ortaya dökmek gerekiyor.

Cumartesi akşamki maçımız her nekadar bir dostluk maçı ve eğlence amaçlı olsa da; yukarıdaki mesajda okuyacağınız gibi bir takım talihsiz düşünceler içinde olunuyorsa, maçı ciddiye almakta fayda var. Bu ciddiyet de ne şekilde olur diye soracak olursanız; ilk etapta kadroyu doğru şekillendirmek önem arz ediyor.

Kurucularından olduğum Gsbasket.Org sitesi yaklaşık 13 senedir varlığını sürdürüyor ve basketbol konusunda her daim saygı duyulan bir ortam, oluşum olarak görülmüştür. Bu doğrultuda bu saygınlığı somutlaştırmak adına basketbol sporu icrasında gerçekten de kendine güvenen arkadaşların kadroda yer bulması sitemiz adına sağlıklı olacaktır. Seyirci konusunda ise elbette ki tüm arkadaşları salonda görmek memnuniyet verici olacaktır.

Bu konuda kendisine güvenen arkadaşlar lütfen bu başlık altında katılımlarını belirtsinler.

NOT: Şaka maka özellikle genç arkadaşlara alalen iyi de gaz vermiş olduk ;)

Sevgiler

Arda EZER
ARdaQue
arda@gsbasket.org

konuşmadaki detaylardan biride , salon hakkında kaç saat olduğu gibi vs detayları Aykun tam olarak verir ama tam saha mı , yoksa tek pota mı konusu üzerinde konuşuldu gssözlük ile.. onların da ortak fikriyle 4'erli tek pota üzerinde birleşildi.. heralde 21 devre 41'de biter tarzı birşeyler olur tahminen..

4'erli tek pota olduğundan güzel bi 8 kişi.. Arda'nın da dediği gibi kendine güvenen 8 kişi çıkartıp yenmekten başka çare yok bunları.. futbol maçı gibi sıradan bi maç değil bu sonuçta..

Arda kendine güveneni mi var dostum. Oynamak isteyen gelsin. Bırakalım bu tarz gazlara gelmeyelim. Bizim işin eğlencesindeyiz. GS Basket ailesi basketboldan zevk alan bir oluşum. Yenmek değil zevk almak ilk amacımız olsun. Zaten gerisi gelir. Bence oynamak isteyen, seyretmek isteyen herkes salonda olsun. Gerekirse en güçlü adamımızı veririz GS Sözlüğe onlarda 5 kişi çıkar hatta yedeklendiririz. Baktık olmuyor bende Sözlük adına oynarım Galibiyetiniz garanti olur :)

Bu arada Levent 4 erli olmaz abicim. Bunalr demekki 4 kişi buluyorlar iyi basket oynayan 5. adam çürük diye eşeği sağlama bağlamak istiyorlar. Öyle işmi olur. Olmazsa bizden adam veriririz onlara. Kupa maçı değil ya bu. Koca salon emrimizde iken tek pota da maçmı olur? Diğer grupta o sırada diğer potada mı maç yapacak?

Sühan Cem' Alıntı:
Arda kendine güveneni mi var dostum. Oynamak isteyen gelsin. Bırakalım bu tarz gazlara gelmeyelim. Bizim işin eğlencesindeyiz. GS Basket ailesi basketboldan zevk alan bir oluşum. Yenmek değil zevk almak ilk amacımız olsun. Zaten gerisi gelir. Bence oynamak isteyen, seyretmek isteyen herkes salonda olsun. Gerekirse en güçlü adamımızı veririz GS Sözlüğe onlarda 5 kişi çıkar hatta yedeklendiririz. Baktık olmuyor bende Sözlük adına oynarım Galibiyetiniz garanti olur :)

Sühan Cem;

Öncelikle sizi tanımıyorum ama biz senelerini basketbola vermiş kişiler olarak bu oluşumu bir yerlere getirdik ve bu doğrultuda basketbol sporu konusunda insanlar yorumlarını ciddiyetle, saygıyla yapacak. Kısaca bu konuda herkes haddini bilecek !

Ha yok bu iş bu şekilde yürür deniyorsa da kimse yalandan yere GSBASKET.ORG ismini kullanamaz. Bizler basketbol aşıkları olarak doğurup bugünlere getirdiğimiz bu oluşum hakkında hem de direk odaklandığı konu ile ilgili orada burada alaycı cümleler görmek istemiyoruz. En fazla çıkılır arkadaş grupları olarak maçlar yapılır ve sonucunda da şu arkadaş grubu şu arkadaş grubunu yendi denir. Bu konuda daha fazla yazılacak birşey yok!

NOT: Neden Arda EZER bu kadar sertleşip, konuya set çekiyor diyenler lütfen aşağıya tekrardan kopyaladığım malum yazıyı okusunlar.

Created By Galatasaray Sözlük , Yunus Emre Koçak
---------------------------------------------------------------------------
gsbasket.org yenilgiye doymamış. futbolda 22-7 yendik. ali samiyen stadyumunda cevahir tarafındaki kaleyi bilenler basket maçının olası skoru hakkında doğru orantı yapsın. basket.org adresi almakla olmuyor bu işler haydi sözlük maça ! http://www.rerererarara.net/sozluk.php?id=532372

Ooo siz olayı ciddi boyuta getirmişsiniz bile. Siz bol şans maçınızda. İki ünlem fazla koysaydın...

5'erli güzel olmaz ki , zevkli olmaz yani.. halı saha maçına döner bi süre sonra sadece fast break sayıları olur , kondüsyonu iyi olan fark atarak alır maçı.. tek pota'da kıran kırana maç olur..

onlardan 7-8 kişi varmış oynayan , e bizden de öyle sonuçta Aykun'un dediğine göre 2 saatlik salon'da herkes bol bol oynama fırsatı bulur..

Valla iş eğlence kısmındayken daha hoştu bu kadar kan davasına girmeye lüzum yoktu bence. Biz burada nasıl atıp tutuyorsak adamların kendi sitelerinde dilediğini söyleme hakkı var.Kaldıki halı saha maçı ciddi ciddi hezimet bununla tabiki dalga geçecek adamlar.

Adamların tek potada oynatacakları 4 kişiden ikisi GS alt yapısından adamlar olacak bunun güvenini yansıtmaları normal bence.

Eğer istemedimiz bir skor olduğunda bu sinirle bir birimize gireceksek ben hiç uğramıyim arkadaşlar dostluğumuz baki kalsın en azından.

Doğan Sağlam' Alıntı:
Valla iş eğlence kısmındayken daha hoştu bu kadar kan davasına girmeye lüzum yoktu bence. Biz burada nasıl atıp tutuyorsak adamların kendi sitelerinde dilediğini söyleme hakkı var.Kaldıki halı saha maçı ciddi ciddi hezimet bununla tabiki dalga geçecek adamlar.

Adamların tek potada oynatacakları 4 kişiden ikisi GS alt yapısından adamlar olacak bunun güvenini yansıtmaları normal bence.

Eğer istemedimiz bir skor olduğunda bu sinirle bir birimize gireceksek ben hiç uğramıyim arkadaşlar dostluğumuz baki kalsın en azından.
İmza. Gereksiz bi soğukluk olmuş ve hiç hoş olmamış bence. Açıkçası bütün eğlence formatından çıktı olay ve bütün keyfi gitti bence işin. Karşıda Fenerli varmış gibi davranmaya lüzum yoktu her iki taraf açısından da. Ortam gereksiz gerildi . Kadro nasıl oluşacak hiç fikrim yok açıkçası. Yer olursa gelirim yoksa farketmez artık benim için. Farkında olunacağı üzere soğudum bi anda bu yola giren organizasyondan. Oynayacak arkadaşlara canı gönülden başarılar tabi ki en kötü kenarda izlemek için yerimi alırım salonda.

Şimdi beyler;

Öncelikle halı saha maçındaki görüntü direk bir hezimet ve dolayısıyla rezalet; bu konuda zaten hepimiz hemfikiriz. Bu sonuçla da dalga geçmeleri gayet normal ve doğal.

Ancak konuyu halı saha ve futboldan çıkarıp "Bu işler önüne arkana basket.org almakla olmuyor; futbolunuzu gördük, basketbolunuz da ne olabilir ki " gibi gereksiz yazılar yazmak maalesef ki ben de dahil olmak üzere bazı arkadaşları geriyor.

Diğer taraftan ise beni şahsen tanımayan arkadaşlar gereksiz yere gerilimi yükselttiğimi düşünebilirler, benim tarzım budur kimse üzerine alınmasın ya da maçtan çekinmesin. Nihayetinde gsbasket.org un neferleri ve kadroyu oluşturacak isimleri sizlersiniz. Maksat sizlerin de bu gereksiz cümlelerin hatalı oldugunu görebilmeniz ve bu organizasyona biraz daha ciddiyetle yaklaşmanızdır.

Arkadaşlar herkese merhaba. Dün yaşanan talihsiz olay nedeniyle biraz gerildi sanırım ortalık. Dün akşam MSN'de Fatih ve benim de belirttiğim gibi, yaşanan talihsiz açıklama yüzünden biz de rahatsız olduk. Bu yüzden birbirimize girmemize gerek yok. Facebook'ta event oluştutulmasını talep eden bendim ama hatam event'in içeriğini okumamak olmuş. Bu yapılan "densizlik" için tüm GSBasket.org ekibinden özür diliyorum. Bizler basketbola gönül vermiş insanlarız. Bu şekilde intikam söylemleri basketbolun doğasına ters bir durum. Birbirimizi motive etmek kızdırmak için söylenen ufak tefek cümleler dışında olayı intikam boyutuna getirmemiz yakışık almaz diye düşünüyorum. İlgili yazı düzeltildi ve yazan arkadaş ikaz edildi. Dostça başlattığımız bu maç girişiminin dostça devam etmesi ve sportmence tamamlanması en büyük temennim. Cumartesi günü futbol rövanşı değil basketbol oynamak için görüşmek üzere.

Sevgiler,

thisisthebesttillwedobetter (Galatasaray Sözlük)

Ne olursa olsun hiçbir sıkıntı olmaz. Biz halısaha maçına çıkarken yenileceğimizi hatta fark yiyeceğimizi bilmiyormuyduk sanki? Amaç tanışmak, kaynaşmak ve oluşan dostluğu pekiştirip ileriki günlerde hem kendimiz için hemde Galatasaray için daha güzel organizasyonlara imza atmak. Maçın sonucu sadece ufak ve önemsiz bir detaydır.

Cem Erkan Duran' Alıntı:
Arkadaşlar herkese merhaba. Dün yaşanan talihsiz olay nedeniyle biraz gerildi sanırım ortalık. Dün akşam MSN'de Fatih ve benim de belirttiğim gibi, yaşanan talihsiz açıklama yüzünden biz de rahatsız olduk. Bu yüzden birbirimize girmemize gerek yok. Facebook'ta event oluştutulmasını talep eden bendim ama hatam event'in içeriğini okumamak olmuş. Bu yapılan "densizlik" için tüm GSBasket.org ekibinden özür diliyorum. Bizler basketbola gönül vermiş insanlarız. Bu şekilde intikam söylemleri basketbolun doğasına ters bir durum. Birbirimizi motive etmek kızdırmak için söylenen ufak tefek cümleler dışında olayı intikam boyutuna getirmemiz yakışık almaz diye düşünüyorum. İlgili yazı düzeltildi ve yazan arkadaş ikaz edildi. Dostça başlattığımız bu maç girişiminin dostça devam etmesi ve sportmence tamamlanması en büyük temennim. Cumartesi günü futbol rövanşı değil basketbol oynamak için görüşmek üzere.

Sevgiler,

thisisthebesttillwedobetter (Galatasaray Sözlük)

İlginize,alakanıza ve hassasiyetinize teşekkürler. Gereksiz gerginlikler olmadan dostça ve keyfini çıkararak basketbol oynamak için elbette ki tüm arkadaşlar hevesle salonda olacaklardır.

Ana konuya dönersek; şu kadroyu artık şekillendirelim beyler :)
Aykun dün akşamdan beri ortada yok, gelsin de aday kadroyu belirlesin artık ;)

Aykun yerine ben yazarım. :)
Deniz Baskın-Furkan Şenbabaoğlu-Semih Ural-Doğan Sağlam-Erdal Avcı-Aykun Alan
Arda abi ve Levent abi katılacaksa 8 kişi oluyor.Savaş abide katılacaksa 9 kişi oluyor.Unuttuğum yok sanırım.

Tam yeri ve zamanı öğrenebilirsek çok iyi olur. ona göre işyerini ayarlayıp bende yanınızda olmayı çok istiyorum.

Muhammet Kaan' Alıntı:
Tam yeri ve zamanı öğrenebilirsek çok iyi olur. ona göre işyerini ayarlayıp bende yanınızda olmayı çok istiyorum.
Kesin olmamakla beraber cumartesi 18.00'da Zeytinburnu stadının yanındaki salonda olacak gibi.

Dün akşamdan sonra foruma giremedim. Dışarıdaydım konferansa da katılamadım. Daha yeni gördüm başlığı. Bir hayli olaylar olmuş. Arda Abi'nin alıntısını yaptığı event'in aynısı gssözlük'te de yazılı. Ben dün gördüm, buraya yazıp ortamın gerileceğinin farkındaydım ve yazmamayı tercih ettim. Sağolsun Cem abi girmiş ve durumu toparlamış. Şimdi geçen hafta içerisinde son derece şevkle, keyifle burada yazan arkadaşlar birden ben soğudum bu işten moduna girdiler. Bu sporun içerisinde rekabet daimdir dolayısı ile karşı taraf bu işe böyle bakıyo, ben tırstım oynamıyorum diye bir durum bizim için sözkonusu bile olamaz. Bize gerçekten her anlamda kendine güvenen, sahada -hani şu takımlarımızdan beklediğimiz- "herşeyini verebilecek" nitelikte oyuncular lazım. Maç içerisinde geri vites yapmak burada yapmaktan çok daha beter bir durum arz eder. Eğer kendine güvenmeyen varsa şimdi açık açık söylesin. Kimse kimseye bir şey demez bu sebepten ötürü. Ama sahada bunlar konuşulmaya devam ederse hiç hoş bir durum olmaz. Daha önceki zirveler makaraydı, şakalaştık, attık, tuttuk ama bu maç çok farklı. Karşımızda rakip var. Herkes özveri ile mücadele etmeli. Onlar kendi platformlarında öyle yazmışlar demek ki öyle bakıyorlar. O yazıların silinmesi o fikirden vazgeçtikleri anlamına gelmez.

Sühan Abi'ye katılıyorum. 4'e 4 tek pota için mi 200 lira bayılıyoruz biz. Kocaman salonda bir köşede oynamak için mi ? Eğer adamları yoksa bizden bir kişi karşıya geçer, öyle bir maç çevrilir. Kondisyonu iyi olan taraf kazanır. Bana her ikisi de uyar ama tercihim çift pota.

Erdal kadroyu yazmışsın sağol ama Arda Abi'nin söylediği sanırım ilk 5'ler.Zaten kadrolar ilk mesajda yazıyor. Sürekli güncelleniyor takip etmek isteyen oradan bakabilir.

1-Aykun Alan
2-Arda Ezer
3-Levent Öktener
4-Emre Sarp Kocaoğlu
5-Emre Doğan
6-Erdal Avcı
7-Doğan Sağlam
8-Deniz Baskın
9-Furkan Şenbabaoğlu
10-Berk Tuna Tertipli
11-Semih Ural

Oyuncu kadrosu şu anda bu şekilde. Başka adını eklemek isteyenler var mı bilmiyorum ama keşke bu katılımı önceki zirvelerde görebileseydik diyor insan.

Daha önceden de söylediğim gibi rakibe size olarak ezilmemek açısından her pozisyonda en güçlü arkadaşlarımızla başlamalıyız. Şu anda 1 numara da kimse yok. Bu bizim için en büyük sıkıntı. Maç saatinde orayı kim oynar bir fikrim yok. Artık kimse çıkmazsa Emre-Deniz-Emre S.-Aykun-Berk gibi bir kombinasyonla orayı oynamaya çalışırız. 2 numarada sıkıntımız yok Emre var-Erdal var-Berk'de 2 numara oynadığını söyledi -oynadığımız salona aşinaymış- Gerekirse bende geçerim oraya. 3 numarada Arda abi ve ben varız. Maçın belli bölümlerinde Deniz'de orayı oynar.4 numarada Sağlam bir Doğanımız var. 5 numarada Furkanımız var. Ben Arda abiyle konuştum 1.95'lik Levent Öktener'i 5 numarada kullanabileceğimizin sözünü verdi. Şimdilik en büyük sorun 1 numarada. Artık bir şekilde orayıda çözeriz.

Muhammet Bey. 18 Aralık Cumartesi 18.00 İ.B.B.Zeytinburnu Spor Kompleksi.Olivium çaprazı, Zeytinburnu stadı yanı

İlk 5'lere gelince. Bu konuda tabii ki kafamda belli isimler var ama büyükler dururken kadroyu benim yapmam doğru olmaz. Ben Arda Abi'ye gereken bilgileri verdim. Eğer arzu ederse, kendi yapabilir.

Başka bi topic mi vardı bilmiyorum ama yazmıştım gelirim diye. Guardsız oynayabileceğinizi sanmıyorum =)

Bu arada çift pota denmiş. Ben her türlü oynarım ama cidden zevki olmaz çünkü gaza gelip her pozisyonda fast break peşine düşen çok olacaktır. Tek pota maç her zaman daha kıran kırana olur.