BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Ben de başladım oyuna. Umarım en yakın zamanda oyunu çözüp üst ligler için savaşımı verebilirim. Bu oyunun futbol versiyonu olan Hattrick'i oynamıştım. Kolay gelsin hepimize :)

Alperen kafana takılan bir şey olursa sor lütfen.
Bu arada uzun forvetimizi de satılığa koyduk 500binden :)

DMI: 342400
Boy: 6'10" / 208 cm
Potansiyel: daimi all-star
Form: güçlü
Uzaktan Şut: güçlü Şut Menzili: zayıf
Dış Defans: işe yaramaz Top Tutma: vasat
Top Sürme: vasat Pas Verme: korkunç
İçeriden Şut: verimli İç Defans: heybetli
Ribaunt Alma: görkemli Blok Yapma: güçlü
Kondisyon: zayıf ↓ Serbest Atış: üstün

Tecrübe: iyi

Benim de 5 oyuncum satılık. Ezeli rakip bana üstün görünüyor şu an. Onun dışında sorun yok. Ona karşı inceden bir revizyon yapıyorum play off öncesi.

Bu arada Erkin sen soruyordun sanırım ilginç antreman olaylarını. İç şut verdik dış şut gelişti. Bilgine.

Geçen sezon 4.lige düşmüştüm bu sezon yeniden yapılanma ile büyük ihtimal yine 3.lige çıkacağım ama bu sefer daha sağlam bir takım yarattım özellikle pota altına uzun süredir yatırım yapıyorum.Ayrıca hedefim salonu büyütebildiğim kadar büyütmek.Şuan salonumun kapasite durumu böyle
Üst Tribün : 6935
Alt Tribün : 845
Saha Kenarı : 220
Loca Odaları : 29

Murat çok teşekkür ederim ilgin için.

Alperen takımında antrenman vereceğin gençler varsa önce onlara yönelmen ekonomik olarak daha sağlıklı olur.

Beyler oyunu ındırmıyoruz dıyımı kullanıcı adım KonyaGs takımımın ısmı GalatasarayMp

Daniel Tomaczkowski (19851847) Pivot
Haftalık Maaş: $ 5 904
Rol: Yedek
(BuzzerBeta)

DMI: 67600
Boy: 7'3" / 221 cm
Potansiyel: daimi all-star
Form: güçlü
Uzaktan Şut: değersiz Şut Menzili: korkunç
Dış Defans: korkunç Top Tutma: korkunç
Top Sürme: korkunç Pas Verme: korkunç
İçeriden Şut: üstün İç Defans: becerikli ↑
Ribaunt Alma: becerikli Blok Yapma: güçlü ↑
Kondisyon: değersiz Serbest Atış: güçlü

Tecrübe: korkunç

geleceğin yao ming yavaş yavaş geliyor

tatıle cıkacagım bır sure bakamayacagım takıma takımıma sureklı bakacak arkadaş varmı varsa bana pm atsın

Her sene yaşadığım olay yine gerçekleşti.. pivotum sezonun son maçında sakatlandı. ilk turda bir de defans hamlesi tutmayınca (2-3 alan a içeri bak geldi) ilk turdan elendim ligde iki defa yendiğim rakibime.
Revizyon şart öncelikle. Sonrasında da ligi lider bitirmek ve saha avantajını almak çok önemli beyler.

yarı final maçına play-off normal ile başladım 26 sayı farkla galip geldik.. Şimdi sezonun en kritik maçındayız.. Deplasmana 22-0 yapmış rakibime karşı oynuyorum.. İsteklilik 13 onunkininde bu civarlar olması lazım.. Onun ilk 5 i daha iyi gibi ama yedek yok adamda.. Bendeki rotasyon giren çıkanı aratmıyor nerdeyse.. Son maçta 8 oyuncum 10,0 üstü reyting aldı.. Artık 3.lige çıkmam lazım saldırın aslanlarım..

Deplasmanda oynadığım maçı 2 sayıyla saçma sapan kaybettim. Son 30 sn 3 sayı öndeyken ve top kullanma sırası bendeyken kaybettim. Ev sahibi avantajı buralarda çok belli oluyor.

Play-off larda takviye yapılamadığını (yapılsa bile oynatılamadığını) bilsem önceden alırdım bir pivot ya :)

Bu arada şu draft olayını biri anlatabilir mi ?