BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Final ilk maçımı kazandım,büyük ihtimal şampiyon olup 3.lige tekrardan çıkacağım ama bu sefer kalıcı olup,zirveye oynayacak bir kadro oluşturmam gerek.

Normal sezonda 22-0 yaptım ama finalin ilk maçını kaybettim maalesef.En önemli şutörüm sakat ama diğer maçlara yetişecek ve 3.lige çıkacağım inşallah.

ben yeni kayıt oldum oyuna.. dili türkçe yapamıyor muyuz ya da nerden yapılıyor yapılıyorsa ben göremedim.
Yapabiliyorsun. Şuan ingilizce olduğunu varsayarsak ve yeni başlayanların menüsünün küçük menü olduğunu varsayarsak sol menüde en altta large menü ya da big menü gibi bir şey yazar, ona tıkla. Daha sonra preference yazar ona tıkla ve çıkan ekranda english yazan kutucuğa tıkla ve türkçeyi seç.

4. ligdeki bot takımları düşürdükleri için sen çıktın işte.

Bu arada draftlarınız nasıl ? Bana 3 tane 19 yaşında eleman geldi ikisi direk kovulmalık :D

4. ligdeki bot takımları düşürdükleri için sen çıktın işte.

Bu arada draftlarınız nasıl ? Bana 3 tane 19 yaşında eleman geldi ikisi direk kovulmalık :D

aynen bana da 3 tane bebe geldi, birbirinden berbat:)

kadro 22 kişi olmuş, satışa çıkardığım oyunculara da teklif gelmiyor hiç, bu kadar adamla da uğraşamam, 8-9 oyuncu kovdum, sorun olur mu ki?

Bana drafttan yine berbat oyuncular geldi ama şaşırmadım,hep dandik adamlar geliyor,kovdum hepsini,3.lige tekrar yükseldim ilk maçımı kaybettim ligde,transferde yapmadım,bütün paramı salonu büyütmeye harcadım,salon büyüdükten sonra yükselen hasılatlardan toplayacağım paralarla gerekli olan bir bölgeye transfer yapacağım,en azından play off'lara kalmayı hedefliyorum bu sefer.

Ben3.lige çıkmışım 2 maçta 1 galibiyet almışım bile :) Drafttan 3 oyuncu geldi ikisi 5bin maaşlı diğeri en değerli oyuncu :) Oyun kurucuyu satışa çıkardım gelenlerden 15 20 arasına giderse iyidir :)

Uzun forveti ve Kıs forveti satışa koydum iyi bir KF alcam uzun forvet yetiştirriz :)

Bişey sormak istiyorum. Hani bu antreman verdiğin oyuncuları en fazla 75-80 dk. oynatmam gerekiyo ya. Bunu ayarlamak mümkün değil cünkü haftada 3 maç yapıyoruz 2 lig 1 kupa ilk 5 te ki 2 guardım ve yedekleriyle aralarında ciddi fark var. bunu ayarlamak imkansız gibi geliyo bana.

Takımda işler çok güzel gidiyor. Son 2 maçımda guardlarımın müthiş performanslarıyla kazandım ve 2.liğe kadar çıktım ligde şu anda :) Yedek pivot aldığım an işler güzele gidecek bende :)

Aldık oyuncumuzu hazırız play off lara ! :)

Gus Hardison (6348287) Oyunkurucu
Haftalık Maaş: $ 49 777
Rol: Sadece Maaş Alıyor
(BuzzerBeta)

DMI: 131100
Boy: 6'1" / 185 cm
Potansiyel: efsane
Form: zayıf
Uzaktan Şut: verimli Şut Menzili: güçlü
Dış Defans: sansasyonel Top Tutma: harikulade
Top Sürme: harikulade Pas Verme: harikulade
İçeriden Şut: iyi İç Defans: berbat