BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Rakibim nedense 3 oyuncu ile çıkmış karşıma. 151-69 yenmişim.

Uzun forvetim maçı 42 sayı 24 ribaunt 6 blok ile tamamlamış.
Esas pivotum sakat olduğu için yedek pivotumla çıkmıştım maça oda 30 sayı 23 ribaunt ile oynamış.

Bu ekstra galibiyet sayesinde play off'lara kalma hedefim güçlenmiş oldu,zaten salonumu sürekli büyüterek salon gelirini arttırmıştım şimdi para biriktiriyorum play off'lardan önce bir yıldız transferi yapacağım inşallah.

Bende 3.lige yükselmiştim.3G-4M almışım.2-3 maçıda kıl payı kaybettim.Play-off zamanı bir yıldız şart takıma.Çok enteresan şekilde şutör guard ım devamlı şutör guard ta oynamasına rağmen kısa forvet olmuş.

Bu arada yedek oyun kurucumu 595 bin dolardan satışa koydum.Özellikleri aşağıda;

Rasheed Abu-Saleh

Oyunkurucu

Haftalık Maaş: $ 14 526
Rol: Rotasyon Oyuncusu
DMI: 79600
Boy: 6'0" / 183 cm
Potansiyel: yıldız

Uzaktan Şut: sansasyonel Şut Menzili: becerikli
Dış Defans: zayıf Top Tutma: üstün
Top Sürme: üstün Pas Verme: heybetli
İçeriden Şut: korkunç İç Defans: korkunç
Ribaunt Alma: değersiz Blok Yapma: zayıf
Kondisyon: zayıf Serbest Atış: zayıf

Tecrübe: berbat

Uzaktan Şut: sansasyonel Şut Menzili: vasat
Dış Defans: verimli Top Tutma: sansasyonel
Top Sürme: verimli Pas Verme: üstün
İçeriden Şut: berbat İç Defans: işe yaramaz
Ribaunt Alma: korkunç Blok Yapma: zayıf
Kondisyon: vasat Serbest Atış: vasat

Tecrübe: sansasyonel

Haftalık Maaş: $ 14 859
Rol: Düzenli İlk Beş Oyuncusu
(BuzzerBeta)

DMI: 56500
Potansiyel: all-star *
Form: iyi

500e senindir abi :)

Uzaktan Şut: sansasyonel Şut Menzili: vasat
Dış Defans: verimli Top Tutma: sansasyonel
Top Sürme: verimli Pas Verme: üstün
İçeriden Şut: berbat İç Defans: işe yaramaz
Ribaunt Alma: korkunç Blok Yapma: zayıf
Kondisyon: vasat Serbest Atış: vasat

Tecrübe: sansasyonel

Haftalık Maaş: $ 14 859
Rol: Düzenli İlk Beş Oyuncusu
(BuzzerBeta)

DMI: 56500
Potansiyel: all-star *
Form: iyi

500e senindir abi :)

Tamam kardeşim, özel mesaj attım bir bak istersen. Halledelim. :D

kupadan elendik rahatladık. son 5 maçı kaybettim sanırım. hiç bu kadar kötü bir dönem geçirmemiştim bu oyunda. cidden takım kimyası dağıldı sanırım. bekliyoruz toparlansın diye.

antrenman programını nasıl uygulamak daha iyi olur? ben her gün veriyorum antrenman, bunun zararı olur mu yorgunluk sakatlık vs? ve hangi antrenmanlardan daha iyi verim alıyosunuz genelde?

Her gün antreman veremezsn abi sadece cuma günü antreman oluyor o günkü antremanın önemli.. Antreman programlarına gelirsek bir mevkiye yoğunlaşmanız önemli yani tüm takımı geliştiremezsniz o mevkiyide oyuncuların yaşlarına bağlı olarak seçin.. Mesela kısalar 21 19 22 yaşlarında uzunlar 28 falan uzunlara antreman vermenin bir anlamı yok zaten alamazlar kısalara antreman verin uzaktan şut top tutma vs..

Benimde tam tersi bu 2 3 haftadır acayip artıyor antremanları bu şeye bağlı bir özelliğin gelişmesi için 3 hafta falan antreman alması lazım oyuncunun mesela sizin oyuncular almıştır antremanı şimdi bir daha atlamak için bir kaç antreman alması lazım siz bu dönemde diğer özelliklere yönelirseniz daha yararlı olabilir..

Bu arada Tugay Abi hayırlı olsun..

Her gün antreman veremezsn abi sadece cuma günü antreman oluyor o günkü antremanın önemli.. Antreman programlarına gelirsek bir mevkiye yoğunlaşmanız önemli yani tüm takımı geliştiremezsniz o mevkiyide oyuncuların yaşlarına bağlı olarak seçin.. Mesela kısalar 21 19 22 yaşlarında uzunlar 28 falan uzunlara antreman vermenin bir anlamı yok zaten alamazlar kısalara antreman verin uzaktan şut top tutma vs..

Benimde tam tersi bu 2 3 haftadır acayip artıyor antremanları bu şeye bağlı bir özelliğin gelişmesi için 3 hafta falan antreman alması lazım oyuncunun mesela sizin oyuncular almıştır antremanı şimdi bir daha atlamak için bir kaç antreman alması lazım siz bu dönemde diğer özelliklere yönelirseniz daha yararlı olabilir..

Bu arada Tugay Abi hayırlı olsun..

Peki Veysel, antreman vereceğimiz günü ne zaman seçeceğiz. Mesela antremanlar cuma günü oluyor ya, direktifi hangi gün vermemiz gerekiyor ? Ben gelecek haftanın idmanı için bugünden direktif veriyorum, farkeder mi ?

Abi istersen her gün değiş antremanı fayda etmez cuma günü saat 12-10 da antremanda ne yazıyorsa onu alır yani istersen 6 gün top tutma ver cuma günü 12de değiş uzaktan şut de uzaktan şut antremanı alır..

Oyuncuya bağlı yaş farketmiyor. Benim 30 yaşında ki oyuncumun 3 özelliği arttı bu sene.
Tabi gençlerin daha hızlı olması gerekiyor (sözde)
Oyunun motorunda anlaşılamayan çok şey var.