BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

burak hocam önceki sayfada talip olduğum oyuncularını yazdım ama cevap vermedin görmedin sanırım.. benim bütçe çok iyi değil kolaylık sağlarsan iyi adamlarından almak istiyorum ama :)

Bayram abi ben bu oyunda boyun bir önemi yok diye biliyorum ama yanılabilirim tabii ki =) bence sen tek bir antremanı oyunu oynadığın süre boyunca ver yani her zaman tek antreman =)

Hee bir de kondisyon antremanını sezon bittiğinden diğer sezon başlayıncaya kadar olan süre içerisinde vermelisin çünkü oyuncu kondisyon alırken formunu kaybeder.

Saol kardeşim,geçen hafta ribaunt vermiştim,bu haftada ribaunt antrenmanı vereceğim.

En kaliteli oyuncumu öylesine satışa koymuştum 33 yaşında oyun kurucu 600.000 k'ya almışlar :D şimdi yeni oyun kurucu arıyorum,ama genç bi oyuncu alacağım,sattığım oyun kurucunun yaşından dolayı özellikleri düşmeye başlamıştı :)

çok iyi başladığım ligde son 5 maçta 4 yenilgi aldım sakatlıkların da gelmesiyle.. ne yapmak lazım? hücum ve savunma stratejisini değiştirmek faydalı olur mu? ligin başlarında hücumda koş ve vur, savunmada da tam saha pres uyguluyodum.. sonra takım tempoyu kaldıramaz diye hücumda hareketli, savunmada 1-3-1 alana dönmüştüm.. yenilgilerin bu değişiklikle de bağlantısı var mıdır?

birebir antrenmanı tam olarak nedir? bütün takıma birebir vermiştim, 6-7 oyuncum gelişme göstermiş, hem de farklı özellikleri.. top tutma pas verme vs dahil..

bir de nasıl olsa salon her maç full oluyor diye bilet fiyatlarını biraz arttırayım dedim, her maç 5600 kişiye oynarken son maç 1700 kişi gelmiş:) üst tribün dışındaki tribün ve localar firesiz gelmiş de üst tribün biraz daha gariban herhalde..

Daniel Tomaczkowski (19851847) Pivot Sakatlıklar maç oynanırken gösterilmez.

Haftalık Maaş: $ 12 900
Rol: Rotasyon Oyuncusu
(BuzzerBeta)

DMI: 168800
Boy: 7'3" / 221 cm
Potansiyel: daimi all-star
Form: güçlü
Uzaktan Şut: berbat Şut Menzili: korkunç
Dış Defans: korkunç Top Tutma: korkunç
Top Sürme: korkunç Pas Verme: korkunç
İçeriden Şut: sansasyonel İç Defans: verimli ↑
Ribaunt Alma: verimli Blok Yapma: güçlü
Kondisyon: değersiz Serbest Atış: becerikli

Tecrübe: korkunç

Bu oyuncumu gelen sezon itibaren dış bölgeye antreman verip kf yapmayı düşünüyorumda skiller artar mı acaba?

Ne gerek var Bekir Abi 19 yaşında bu özellikler var devam et içe en kötü satarsın ya hem dış özellikleri hiç umut vermiyor ki muhteşem antreman almış içten devam et sen..

Erdoğan Abi birebir antremanı genellikle top tutma ve top sürme attırıyo ama diğer özelliklere de katkısı var özellile dış antremanlara..

Merhaba arkadaşlar. Bayadır uzak kaldım :)
Nasıl gidiyor ? Ben bu sezon TBL yapmaya çok yakınım 18 de 18 ile saha avantajını aldıktan sonra ligi boşladım bir uzunumu sattım yerine hem play offlarda hem de TBLde işime yarayacak türden bir uzun alıcam :)

Ben sezona 6 mağlubiyetle başlayıp sonrasında maç kaybetmedim. Baktım 4. lük daha avantajlı olacak maçları bırakıyorum şimdi. Biraz efor biriksin hem.

Yeni projemde gelişmeye devam ediyor.

Sahibi: r1card0

Haftalık Maaş: $ 36 318
Rol: Düzenli İlk Beş Oyuncusu
(BuzzerBeta)

DMI: 211700
Boy: 6'8" / 203 cm
Potansiyel: süperstar
Form: iyi
Uzaktan Şut: vasat Şut Menzili: zayıf
Dış Defans: zayıf Top Tutma: vasat
Top Sürme: zayıf Pas Verme: işe yaramaz
İçeriden Şut: olağanüstü İç Defans: sansasyonel
Ribaunt Alma: heybetli Blok Yapma: güçlü ↑
Kondisyon: zayıf Serbest Atış: zayıf

Maçlar oynanırken sitede hata oldu sanırım. Maç ekranı açılmıyordu. 1 saat sonra girdiğimde bir de baktım takımın 2 en önemli adamı sakatlanmış. Liderle oynuyordum bir de böyle şansın :(

Taraftar çıldırdı şampiyonluk istiyor !
Bu hafta maçı kaybetmem gerekiyor ama :)

heyecan var heyecan.

olmazsa seneye bankoyum haha.

Takımda birebir antrenmanı vermiştim,2 tane 22 yaşında efsane potansiyelli oyun kurucum var,bu 2 oyuncum ve diğer oyuncular gelişim göstermemiş,takımın en yaşlı oyuncusu olan 32 yaşındaki şutör guardım gelişim göstermiş,garip geldi bana