BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

sonunda oyuna girebildim. 18 oyuncu vardı kadroda birini kovdum 5 tanesini transfer listesine koydum ancak alan çıkmadı. Transfer listesindeki bu oyuncular ne olacak. artık kovamıyorum da. onlardan nasıl kurtulurum? bana verilen takım düşme hattında galiba. play-out oynayacak. muhtemelen kaybederim. 18 oyuncudan bir tane mi işe yarar adama olmaz. Antreman nemli anlaşılan. oyncuya mı antreman veriyoruz yoksa oyun bölgesine mi onu tam çözemedim. Neyse yeni başlayanlar için nasıl bir öneriniz var? ne yapmalı.

Bayram rahat ol ben ligdeki bütün takımları takip ediyorum :) Aldığın oyuncuları potansiyellerini maaşlarını falan. Bir kere en büyük eksiğin bizim ligin Batı Konferansında olman. O kadar zayıf ki orası Doğu takımları geldiğinde sudan çıkmış balığa dönüyorsunuz :) Ayrıca 2. ligden gelen bütün takımlar da Doğuya düşüyor nedenini anlamadığım şekilde :D Bu yüzden bizim tarafta en azından üst 5 takımda daha çok çekişme var :) Batıdaysa hiç yok.

Ahmet hocam hangi ligdesiniz ? Ona göre tavsiyelerde bulunur arkadaşlar

Haftalık Maaş: $ 5 324
Rol: Rotasyon Oyuncusu
(BuzzerBeta)

DMI: 21100
Boy: 6'11" / 211 cm
Potansiyel: yıldız
Form: iyi

Uzaktan Şut: değersiz Şut Menzili: zayıf
Dış Defans: değersiz Top Tutma: iyi
Top Sürme: işe yaramaz Pas Verme: iyi
İçeriden Şut: iyi İç Defans: iyi
Ribaunt Alma: iyi Blok Yapma: güçlü
Kondisyon: vasat Serbest Atış: zayıf

ilgilenen olursa satılık pivotum..

Bayram rahat ol ben ligdeki bütün takımları takip ediyorum :) Aldığın oyuncuları potansiyellerini maaşlarını falan. Bir kere en büyük eksiğin bizim ligin Batı Konferansında olman. O kadar zayıf ki orası Doğu takımları geldiğinde sudan çıkmış balığa dönüyorsunuz :) Ayrıca 2. ligden gelen bütün takımlar da Doğuya düşüyor nedenini anlamadığım şekilde :D Bu yüzden bizim tarafta en azından üst 5 takımda daha çok çekişme var :) Batıdaysa hiç yok.

Ahmet hocam hangi ligdesiniz ? Ona göre tavsiyelerde bulunur arkadaşlar
Haklısın,mesela benim olduğum batı liginde sezonu birinci bitiren takım ülke sırasında 277.sırada,doğudaki birinci ise 70.sırada bu zaten aradaki farkı en iyi şekilde ortaya koyuyor.

Satılmazsa ve gereksiz olduğunu düşünüyorsanız oyuncuları kovabilirsiniz :) Ama önce transfer listesinden düşmeleri gerek . Daha sonra da Personel başlığından antrenörünüzü yenisiyle değiştir deyip Üst Düzey antrenör alırsanız 4 ve 5. ligde antrenman için yeterli olacaktır bence ,ayrıca ekonominizi de sarsmaz :) Ayrıca play-out oynasanız bile 5. ligden sonra başka bir lig yok yani ligde kalıyorsunuz :) Birde benim naçizane tavsiyem eğer evsahibi avantajı sizdeyse 2. maçı bilerek kaybedin. Böylece ekstradan bilet geliri gelir salondan :)

Teşekkürler. Avantaj bende değil. İki macı da kaybettim. İlk izlenimimden farklı olarak keyifli bir oyuna benziyor. Uzun vadeli plan yapmak gerekiyor anlaşılan.

http://www.buzzerbeater.com/player/2520986/overview.aspx

Stratos Gasparatos (2520986)
Sahibi: Galatasaray Medcal Park

Haftalık Maaş: $ 12 394
Rol: Düzenli İlk Beş Oyuncusu
(BuzzerBeta)

DMI: 109200
Boy: 6'7" / 201 cm
Potansiyel: all-star *
Form: güçlü

Uzaktan Şut: üstün Şut Menzili: berbat
Dış Defans: değersiz Top Tutma: iyi
Top Sürme: üstün Pas Verme: berbat
İçeriden Şut: güçlü İç Defans: iyi
Ribaunt Alma: üstün Blok Yapma: güçlü
Kondisyon: işe yaramaz Serbest Atış: güçlü

Oyuncum satılıktır. 100.000den satış listesine koydum bu oyuncumu satıp 250k civarında iç defansı da olan bir 4 numara alıcam takımıma.

Tecrübe: üstün

İşte demek istediğim şey Alperenin satılığa koyduğu oyuncu gibilerine fazla para dökmemeniz :) Çünkü 33 yaşında (2 hafta sonra 34 olacak) ve özellik düşüşü başlayacak yeni sezonda :)

@Erdoğan Ümit Kovancı ; Hangi lige yükseldiğine bağlı olarak değişiyor aldığın para :) Birde kadrom hakkındaki yorumun için sağol ama uzunlarım kalitesiz olduğu için 3. ligde sürünüyorum :D

Bir oyun kurucu satışa çıkardım.

Haftalık Maaş: $ 9 303
Rol: Düzenli İlk Beş Oyuncusu
DMI: 44800
Boy: 6'2" / 188 cm
Potansiyel: daimi all-star

Uzaktan Şut: verimli Şut Menzili: güçlü
Dış Defans: vasat Top Tutma: üstün ↑
Top Sürme: üstün Pas Verme: verimli
İçeriden Şut: iyi İç Defans: zayıf
Ribaunt Alma: değersiz Blok Yapma: vasat
Kondisyon: vasat Serbest Atış: korkunç

450000 $'dan satışta.

http://www.buzzerbeater.com/player/14642386/overview.aspx

Bugün play off finalinde 2. maçım var, ilk maçı aldıydım, rakibin rotasyonu dar, 9 kişi kadrosu ve ilk 5i 40 dk civarı oynatıyor, benim isteklilik de 5 bugün. Yenerim gibi duruyor bakalım.

DMI: 0
Boy: 6'3" / 190 cm
Potansiyel: efsane

Uzaktan Şut: korkunç Şut Menzili: iyi
Dış Defans: iyi Top Tutma: işe yaramaz
Top Sürme: iyi Pas Verme: değersiz
İçeriden Şut: vasat İç Defans: iyi
Ribaunt Alma: vasat Blok Yapma: zayıf
Kondisyon: vasat Serbest Atış: işe yaramaz

Tecrübe: korkunç

Beklemediğim şekilde iyi bir oyuncu geldi drafttan.