BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

play offlar başlamadan bi uzun forvet alayım dedim, işkence oldu arkadaş.. 6-7 oyuncuya teklif yaptım,kiminin fiyatı arttıkça artıyo, kime teklif yapsam başkası da teklif yapıyo falan, kiminin de 2 gün sonra belli olacak diyo, yapamadık transfer. bu saatten sonra alacağım oyuncu da play offta oynayamıyo çok kötü oldu valla.

4. lüğe düşüp 1.yle karşılaşmak için 2 maçıda kaybettik, o da benle karşılaşmamak için 2 maçı kaybedip 2. oldu.
istemediğim rakiple karşılaştım. hayırlısı..

Bu oyuncularım satılıktır.Hepsi 100.000 $'dan başlıyor.

ŞUTÖR GUARD
Haftalık Maaş: $ 16 781
DMI: 36900
Boy: 6'4" / 193 cm
Potansiyel: all-star *
Form: zayıf
Uzaktan Şut: becerikli Şut Menzili: verimli
Dış Defans: üstün Top Tutma: becerikli ↑
Top Sürme: güçlü Pas Verme: becerikli
İçeriden Şut: berbat İç Defans: değersiz
Ribaunt Alma: iyi Blok Yapma: iyi
Kondisyon: berbat Serbest Atış: vasat

-------------------------------------------------
KISA FORVET
Haftalık Maaş: $ 15 920
DMI: 168000
Boy: 6'5" / 196 cm
Potansiyel: efsane
Form: becerikli

Uzaktan Şut: olağanüstü Şut Menzili: becerikli
Dış Defans: becerikli Top Tutma: becerikli
Top Sürme: becerikli Pas Verme: işe yaramaz
İçeriden Şut: zayıf İç Defans: zayıf
Ribaunt Alma: berbat Blok Yapma: vasat
Kondisyon: berbat Serbest Atış: berbat

------------------------------------------------------------
UZUN FORVET
Haftalık Maaş: $ 7 838
DMI: 32300
Boy: 6'9" / 206 cm
Potansiyel: daimi all-star
Form: iyi

Uzaktan Şut: becerikli Şut Menzili: işe yaramaz
Dış Defans: değersiz Top Tutma: zayıf
Top Sürme: iyi Pas Verme: zayıf
İçeriden Şut: becerikli İç Defans: vasat
Ribaunt Alma: güçlü Blok Yapma: güçlü
Kondisyon: zayıf Serbest Atış: iyi

bayram kısa forvetin hoşuma gitti de çok top kullanıyo be usta:) hele o 44 top kullandığı maçı hiç çözemedim:) bu kadar çok top kullanması hücum ritmini bozar benim takımın:) şutör guardın da yaşlanmış epey ve sayı ortalaması da düşmüş, girilmez o riske derim..

Kısa forvetim iyidir ya,bende çok top kullanmasının sebebi var,bende sadece 1 tane şutör guard vardı oda şimdi satışa çıkardığım şutör guard,bu yüzden takımda şut olayını bu kısa forvetim götürüyordu,şut yükü onun üzerine bindiği için çok şut kullanıyordu ama senin takımında kaliteli bi şutör guard varsa o kadar fazla şut kullanmaz.Benim takımda oyun kurucu sorunu yok,uzun sorunuda yok diyebilirim ama 2 ve 3 numara pozisyonunu sil baştan yapıyorum,bu oyuncuların yerine daha genç oyuncular alacağım o yüzden satışa çıkardım.Draft sonuçlarını bekliyorum artık.

pg erken faul alınca taktik patladı.

rakibi neden istemediğim de bir kez daha ortaya çıktı. her maç farklı taktikle oynuyor yine savunma tutmadı.

sonuçta kaybettik. seneye baştan sıkı tutmak lazım. başta ki 6 L bitirdi herşeyi.
seneye 2. lig bekle beni.

Sahibi: Denizo

UZUN FORVET
Haftalık Maaş: $ 27 781
Rol: Düzenli İlk Beş Oyuncusu
(BuzzerBeta)

DMI: 158600
Boy: 6'11" / 211 cm
Potansiyel: all-star *
Form: güçlü

Uzaktan Şut: becerikli Şut Menzili: değersiz
Dış Defans: işe yaramaz Top Tutma: vasat
Top Sürme: zayıf Pas Verme: vasat
İçeriden Şut: heybetli İç Defans: verimli
Ribaunt Alma: sansasyonel Blok Yapma: berbat
Kondisyon: güçlü Serbest Atış: iyi
Tecrübe: güçlü

295.000'den satılıktır.

Takımım

GALATASARAY CAFE CROWN13 (70928)

Menajer: Kastamonulu
Ülke: Türkiye
Lig: IV.15
Ezeli Rakip: ferahspor
Dünya Sırası: 25229
Ülke Sırası: 605

bugün yarı final maçım var ...

ahhaha play off yarıfinalinde ligi lider bitiren takımı 139-105 yenmişim dayanamamışlar benim tempoya:)

normal sezonun bitimine 6 hafta kala 6.sırada aldığım takımı 6/6 yaptırarak play offa soktum ordan da play off finaline taşıdım, inşallah finali de kazanıp bir üst lige çıkarım ya.

Bu sezon azda olsa 2.lige yükselme umudum vardı ama olmadı,dar bir kadrom vardı,takımda şutör oyuncu eksikliği olduğu için çeyrek final'de elendim,bunun üzerine takımda yeni bir oluşuma gidiyorum,2 tane genç oyun kurucum var bunlar takımda kaldı,1 tane şutör guardım vardı onuda satıyorum onun yerine çok kaliteli bir şutör guard alacağım,bütçemin çoğunu şutör guard transferine harcayacağım,bir tane kısa forvetim var,birtanede drafttan kısa forvet alma düşüncem var,1 tane kaliteli uzun forvetim var ona yedek olarak 1 tane drafttan alacağım 2 tanede pivotum var onlardan birini satışa çıkardım satabilirsem bir tane daha kaliteli bir pivot alıp transferi kapatacağım.İkinci lig hayallerim için drafttan gelecek oyuncuların önemi büyük,bakalım nasıl oyuncular gelecek drafttan.

vay play off finali de tek maçtır herhalde diyodum 3 maçmış iyi.. rakibi inceledim full yabancıyla oynuyor ve rotasyonu da dar gibi geldi 3.maça bırakmadan geçerim gibi geliyo da belli olmuyo yine de bakalım 25inde ilk maç.

Bayram az da olsa 2.lig hayalim vardı diyorsun da yapma güzel kardeşim :) Bak bu benimle yaptığın maç ,

http://www.buzzerbeater.com/match/36199671/boxscore.aspx

Rahat ol çıkmışım sana ve sen çiğneme zamanı çektiğin halde yenememişsin ve 2. lig umudun mu vardı ? :)

Yeni arkadaşlara naçizane tavsiyem ; Özellikleri ne olursa olsun 31 yaş üstü oyunculara 100binden fazla vermeyin , ölü yatırım olur :)

hafız senin kadro da iyiymiş be :)

Bayram az da olsa 2.lig hayalim vardı diyorsun da yapma güzel kardeşim :) Bak bu benimle yaptığın maç ,

http://www.buzzerbeater.com/match/36199671/boxscore.aspx

Rahat ol çıkmışım sana ve sen çiğneme zamanı çektiğin halde yenememişsin ve 2. lig umudun mu vardı ? :)

Yeni arkadaşlara naçizane tavsiyem ; Özellikleri ne olursa olsun 31 yaş üstü oyunculara 100binden fazla vermeyin , ölü yatırım olur :)
Arkadaş seninle o maçı yaptığım zaman ki kadromla,play off'lara girdiğim kadro arasında fark var.Ayrıca az da olsa yazmışım,play off'lara kalan herkesin azda olsa ümidi vardır,sonuç olarak sende benim gibi çeyrek finalde elenmişsin.

yeni kayıt oldum. oyun çok mu yavaş acılıyor? kadro bir türlü açılmıyor. haftalık istatistiklerde oyuncu bölgeleri yok. daha oyuna başlamadan sıkıldım. kadroyu açmak isterken "oops something went wrong" tarzında bir uyarı alıp duruyorum. nedir yanlış giden anlamış değilim.