Caner Topaloğlu

Caner Topaloğlu Galatasaray Cafe Crown'da

Galatasaray Cafe Crown, son üç sezondur Banvit'te forma giyen forvet Caner Topaloğlu ile sözleşme imzaladı.Ülker altyapısında yetişen 17 Nisan 1985 doğumlu Topaloğlu, 1.98 metre boyunda.
 
Re: Caner Topaloğlu Galatasaray Cafe Crown'da

Bu sene Caner'den özellikle derbi maçlarında ceza şutları bekliyorum geçen
sezon Fenerbahçe'ye son saniye basketiyle soğuk duş yaptırmıştı.
 
Re: Caner Topaloğlu Galatasaray Cafe Crown'da

Sezon başı transfer edildiğinde ceza şutu atan bir oyuncu aldık diye seviniyordum. Geldiği günden beri daha katkı alamadık. Basketbol Panaromada Nejat Sayman Caner'in Cem Hoca'nın sevdiği tarzda oyuncu olduğunu ve Caner'den de katkı geleceğini söyledi.
 
Re: 8 # Caner Topaloğlu

Caner'den bende hala umutluyum,Zaten Şuan'a kadar fazla süre alamadı bu bir gerçek,Caner Ribaunt'lardada etkili bir oyuncudur,İnşallah daha fazla süre alacak ve daha fazla katkı verecek.
 
Re: 8 # Caner Topaloğlu

Caner savunma yönüyle katkısıyla her takıma katkısı olabilecek bir oyuncu.Özellikle Alan Savunması denediğimizde alternatif olabilir kanatlarda.

Savunmada iyi işler yapabilir ama süre alması için ceza atışlarını iyi değerlendirmesi lazım.Savunmada direnci arttırmak için 5'e 4 hücum etmek mantıksız çünkü.
 
Re: 8 # Caner Topaloğlu

Böyle bir oyuncuya sahip olduğumuz için çok şanslıyız.Murat Kaya ve Fatih Solak'la birlikte uzun yıllar kalsa bizimle keşke.
 
Re: 8 # Caner Topaloğlu

Bu adama daha çok şans vermek lazım ceza şutları varsa iyidir.Hele bir derbi deplasmanında ıslıklar falan kimsenin ummadığı anda 3lük nerde ıslklar :)
 
Re: 8 # Caner Topaloğlu

Daha önce'de yazdığım gibi Caner Gerçekten uzun yıllar takım'da kalmalı,İlk 5 oyuncusu olarak değil ama çok iyi bir yedek olarak takım'da kalmalı,Bu sezon daha fazla süre alabilirdi aslında ama takım'daki bu sorunlar nedeniyle süre alamıyor.
 
Re: 8 # Caner Topaloğlu

Dediğim gibi Caner Ribaunt'larda iyi katkı sağlar,İleride Aldığı Süreler Artacaktır.Her maç daha fazla süre almaya başladı.
 
Re: 8 # Caner Topaloğlu

Ne yaparsa yapsın Galatasaray'a yakışmayan oyuncu.Erdem Türetken'in devamı.

Tufan Ersöz döndüğünde 1 dakika bile oynayamaz.
 
Re: 8 # Caner Topaloğlu

Caner dün çok istekliydi, yavaş yavaş ritmini buluyor.Özellikle ilerleyen maratonda kendisine çok ihtiyacımız olacak.

Formunu bulursa çok güzel işler çıkaracak,

Dün ben begendım ,kendısıne taraftar olarak destek olmalıyız
 
Re: 8 # Caner Topaloğlu

Bir de G.Saray Cafe Crown takımı Caner Topaloğlu?nu bırakacaktı yerine yeni bir transfer yapıp. Ama onlar da yeni transfer yapmayınca Caner?i takımda tuttular. Boşa çıksaydı Caner?le de ilgilenecektik.

halil ağa
 

Üst