Caner Topaloğlu

Re: 8 # Caner Topaloğlu

caner için kötü düşüncelerim degişmicek..
 
Re: 8 # Caner Topaloğlu

Ilk defa Bornova macinda sanki cok rahat oynadi. Sezon boyunca cok tedirgin gorduk. Halbuki Banvitin onemli bir parcasiydi. Seneye cok onemli katki verecegini dusunuyorum.
 
Re: 8 # Caner Topaloğlu

Caner'le Murat'ı karıştırmamak lazım.

Murat'dan İbrahim Kutluay tarzı bir yıldız olması bekleniyordu. Tek başına maç kazanacak bir adam olması bekleniyordu.

Caner ise iyi bir görev adamı olacak. Biraz istikrar sağlasa, şutlarını da biraz geliştirirse Milli Takım'lık bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Ömer Onan artık yaşlanıyor, onun yerini alacak oyuncu Caner'dir Türkiye'de.
 
Re: 8 # Caner Topaloğlu

Caner, sezona kötü başladı. Form tuttu ilk beş başlamaya başladı hücumda savunmada güzel şeyler yapmaya başladığı sırada sakatlandı. Sezonun son maçını iyi bitirdi. Gelecek sezon takımda kalması gereken yerli oyunculardan birtanesi sözleşmesini 2 yıllık olarak biliyorum.
 
Re: 8 # Caner Topaloğlu

Caner ne yapacağını ne yapamayacağını biliyor . Bunun farkında olduğu için gereksiz zorlamalar yapmıyor . Takıma nasıl yararlı olacaksa onu yapmaya çalışıyor. Bu yüzden Caner in seneye de kalması lazım .
 
Re: 8 # Caner Topaloğlu

Cem Hoca'nın sisteminde oynayabilen savunma yönüyle bize çok iyi katkı sağlayan Caner'in kalması doğru bir hamledir.
 
Re: 8 # Caner Topaloğlu

Geçen sezon ki kadromuzdan kalan iki oyuncudan bir tanesi yerlilerden tek kalan oyuncu geçen sezonun ilk yarısında uyum sorunu sakatlıklar derken başarısız ilk yarının ardından Aliağa'ya giderken takımda kaldı. ve mükemmele yakın bir performans gösterdi. Takımda kaldı. Oktay Mahmuti kendisine güveniyor ki önümüzde ki sezon uzun rotasyonunda kullanmayı düşünüyor. Caner görev adamı bunuda başarır. Yeri geldimide cezayı keser.
 

Üst