Caner Topaloğlu

Re: 8 # Caner Topaloğlu

çok üst düzey bir oyuncu olmayabilir ama takıma katkıda bulunduğunuda inkar edemeyiz bence son bir kaç maçtır özellikle dahada iyi bir perfornmansta gösterebilir...
 
Re: 8 # Caner Topaloğlu

En yukarıya oynama hedefi olan bir takımın 12. oyuncusu bile olamaz, bizimse öyle bir hedefimiz olmadığına göre problem yok!!!
 
Re: 8 # Caner Topaloğlu

Takım için nekadar önemli bir oyuncu olduğunu birkez daha gösterdi. Kendini buldu ve cezayı kesti kalan maçlarda en önemli kozumuz olacak gelecek sezon mutlaka takımda kalmalı.
 
Re: 8 # Caner Topaloğlu

kimse kusura bakmasın canerden hiç birşey olmaz.bir macla göklere cıkaracaksak , o zaman darius dünyanın en iyi oyuncusu.
 
Re: 8 # Caner Topaloğlu

Tolga, Tufan tam anlamıyla dönsün takıma, bak bakalım süre alabiliyor mu takımda Caner?
 
Re: 8 # Caner Topaloğlu

Şahsen Caner ve Murat ikilisinin tek başına yapamadığı işi Sinan Güler yapar diye düşünüyorum.
 
Re: 8 # Caner Topaloğlu

10 sayı - 6 ribaund - 1 asistle oynamış Karşıyaka maçında.Gitgide performansının üstüne koyarak oynuyor.Böyle devam Caner.
 
Re: 8 # Caner Topaloğlu

Galiba Caner burayı okuyor.Adamı eleştirin daha iyi oynuyor.Erdal saldır ! Tofaş maçını da kazanmalıyız. :)
 
Re: 8 # Caner Topaloğlu

nihayet Banvit'te oynadığı gibi oynamaya başladı. Zaten hem Evren hem Caner eski takımlarındayken gerek yaptıkları savunma gerekse hücumdaki akıllı oyunlarıyla beğendiğimiz adamlardı. Bu adam da bir yerde kimliğini bulacaktı ve buldu. En azından rakibin 2 guardından daha skorer olanına savunma yapma görevini Evren'den aldı ve Evren hücuma daha diri geliyor artık. Evren de diri olunca oyun kurucu başladığı maçlarda takımı daha iyi besliyor. Böylece herkesi etkili kullanabiliyoruz. Eh be Caner demek eksik dişli senmişsin aman devam et böyle . Biz de sen formsuzken söylediğimiz lafları mutlulukla yutalım.
 
Re: 8 # Caner Topaloğlu

Sezonun ilk yarısında hakikaten çok kötüydü Caner. Şutları potaya değdiremiyordu, girdiğinin beş dakikasında faulleri 3lüyordu. Şimdi hem sayı buluyor hem de etkili savunma yapıyor. Aldığı hucüm ribaundları da hediyesi.
 

Üst