Caner Topaloğlu

Canerin savumasına görev adamlığıma diyeceğimiz bişey yokta birazda skora katkı yapsa ort 7-8 dk süre alıyo 1-2 tane ya atar potaya yada atmaz ki attımı da genelde köşeden boş atış için oyun kuruyolar ama hala bir şütor değil ben da daha çok çalışması ve geliştirmesi gerekiyo kendini
 
Özgüveni ciddi anlamda zarar görmüş Cumhurbaşkanlığı Kupası'ndan beri.Süre alamadığı,kadroya giremediği maçlardan sonra Beşiktaş maçıyla beraber azar azar süre almaya başladı ama hücumda top eline almaya çekinir hale gelmiş geçen zaman içinde.Geçen seneki halinden eser yok şu anda...
 
Bugün çok ciddi hatalar yaptın, ama potansiyelini biliyoruz. Bir an önce toplanırsın umarım. O turnikeyi kaçırırsan olmaz Caner!
 
Bir ribaundda topu elinden kaçırdı, başka bir pozisyonda topu tutamadı, 2 serbest atış kaçırdı. Bence herkesin katkısına ihtiyacımız var bu uzun maratonda. O nedenle Caner ve tüm oyuncularımızın kendilerini hazır tutmaları çok önemli olacaktır.
 
çok iyi bir maç çıkardı bu akşam...bu takımda yer almayı hak ediyor...özelikle shipp'in sakatlıgından sonra caner'in katkısı çok belirleyici olacak...
 
Bugün çok iyi mücadele etti sahada helal olsun.Bundan sonra kendiside bunun bilincinde olmalı ki çok formda olmalı hermaç bu seviyelere çıkmalı.Ayrıca Haluk'u da bundan sonraki maçlarda Oktay Hoca takıma adapte etmeli...
 
Bugün 30 küsur dakika ile Gordon ile birlikte takımda en fazla süre alan oyuncu olmuş,çok iyi katkı verdi gerçekten(maça iyi başlamamasına rağmen).Böyle devam eder umarım.
 
Bir ribaundda topu elinden kaçırdı, başka bir pozisyonda topu tutamadı, 2 serbest atış kaçırdı. Bence herkesin katkısına ihtiyacımız var bu uzun maratonda. O nedenle Caner ve tüm oyuncularımızın kendilerini hazır tutmaları çok önemli olacaktır.

Tofaş maçındaki görüntüsünü unutturdu. Ondan sonraki iki maçta hiç de fena oynamadı, önemli katkılarda bulundu. Bu tarz katkılar bekleniyor zaten. İnşallah böyle de devam eder.
 
Caner'i bende çok beğeniyorum. İyi savunma yapıyor üzerine son zamanlarda iyi şut atmaya başladı anlaşılan şut çalışmasını çok yapıyor böyle devam ederse bence gelecek sezon bizşm için çok daha önemli bir oyuncumuz olur.
Ayrcıca @Melih arakadaşımızın dediği gibi Gordon-Dedoviç-Caner iyi savunma takımı olurlar.
 
Son 2 maçta Djedovic yerine her halükarda oynamalı.Sayı atamasa bile takım savunması için ısrar edilmeli.Savunmayı yaparsak hücumumuz kendiliğinden düzelir zaten.Biz savunma karakterli bir takımız.Djedovic savunma yapmayınca ne hücum kalıyor ne defans.Takım çorba oluyor resmen
 
Özellikle Hawkins'i durdurmak için onun kelepçelerine ihtiyacımız var.Caner isterse Hawkins'i durdurur.Hawkins durursa Beşiktaş'da durur.
 
Hawkins'i kitleyip keseceği ceza şutlarına gerçekten ihtiyacımız var. Umarım koç yarın ki maçta kendisini bench'te unutmaz
 
Canın sağolsun Caner. Oynadığın zaman elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştın.Son sezon da bence biraz kenarda fazla unutuldun aslında yeterli şansı almaya devam etsen bence daha iyi yerlerde olurdun.Yolun açık olsun. İnşallah diğer gideceğin takımda başarılı olursun.
 
az0BqB.jpg


Caner Topaloğlu Galatasaray Odeabank’ta!

Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımımız tecrübeli forvet Caner Topaloğlu ile anlaştı.

17 Nisan 1985’te Trabzon’da dünyaya gelen Caner Topaloğlu basketbola Ülkerspor altyapısında başladı. Kariyerinin ilk önemli adımını 2006 yılında Banvit’e giderek yapan 1.98 boyundaki forvet, burada üç sezon geçirirken hem tecrübe kazandı hem de lig play-off’larında oynama başarısı gösterdi.

2009-2010 sezonu başında ise adresi Galatasaray oldu. İlk sezonunda Galatasaray forması altında ortalama 12 dakika sahada kalan Caner Topaloğlu, Oktay Mahmuti’nin gelişiyle birlikte 2010-2011 sezonunda daha fazla süre almaya başladı. O sezon Türkiye Ligi finaline giden takımın önemli parçalarından olan Caner, 5.2 sayı ve 2.4 ribaund ortalamalarıyla oynadı. 2011-2012 sezonu öncesi Galatasaray ile olan sözleşmesi uzatıldı. Mahmuti’nin sistemi içerisinde önemli bir yerli oyuncu rolüne sahip olan tecrübeli forvet 2011 yılında Galatasaray ile Cumhurbaşkanlığı Kupası kazandı.

Galatasaray’dan 2012-2013 sezonu öncesi ayrıldı ve Pınar Karşıyaka ile anlaştı. Karşıyaka’dan sonra sırasıyla Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Tofaş formaları giyen tecrübeli oyuncu 2015-2016 sezonunda Tofaş’ı birinci ligden yeniden Süper Lig’e çıkaran önemli oyunculardan biri oldu. Son üç sezonunu Tofaş’ta geçirdi.

Daha önce üç sezon geçirdiği sarı kırmızılı formaya geri dönen Caner Topaloğlu’na hoş geldin diyor, sarı-kırmızı kariyerinde başarılar diliyoruz.
 
“Bu camiaya aşinayım”

Galatasaray Odeabank’ın yeni transferlerinden Caner Topaloğlu, resmi sitemize özel açıklamalarda bulundu.

Caner Topaloğlu’nun açıklamaları şöyle:


“Benim için ikinci Galatasaray macerası olacak. Bu camiaya aşinayım. Sezonun ikinci yarısında bizi zorlu bir fikstür bekliyor. Şu anda tabii ki iyi durumda olduğumuz söylenemez. Ama Galatasaray’da her zaman en üst seviye hedefleniyor, biz de bunun için çalışmak zorundayız. Amacımız şu anda her maça ayrı ayrı odaklanmak. Ligde önce Play-Off sınırına yaklaşmak, sonra da Play-Off’lara dahil olmak istiyoruz. Bu sezonun hedefleri için göstereceğimiz bu mücadelede ben de elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım.”

“Oktay Mahmuti ile daha önce buradaki ikinci ve üçüncü sezonumda birlikte çalışmıştık. Güzel bir sezon geçirip güzel bir ortam yakalamıştık. Güzel başarılar elde etmiştik. Umarım tekrar o başarıları yakalamak nasip olur.”
 
Caner Gran Canaria maçında sakatlanmış... Koç Oktay Mahmuti Son Topa Kadar programında takımın son durumu hakkında bilgi verirken bu haberi paylaşmış. Caner çok az süre almıştı bu nasıl iş anlamak mümkün değil...
 

Üst