Caner Topaloğlu

aldın kaya efendinin aklını helal sana Caner bu performansı c.tesi'de göstürerse ki takımın extra işler yapacak adamlara ihtiyacı var. seri 2-2 olduktan sonra onlar düşünsün...
 
Kalmayı hak ediyor,müthiş bir şütör kesinlikle..

Savaşıyor,Kaya ile dalga geçiyor :), gerektiğinde şut sokuyor,savunma yapıyor..kalması için daha ne yapsın ?
 
Gelecek sene çok daha fazla süre almasını ve hatta ilk 5 başlamasını bekliyorum[Shumpert maçın 2. ve son çeyreklerinde oyuna girer].Süresinin artması ve gelişiminin devam etmesi durumunda Tutku'dan sonra en fazla güveneciğimiz yerli oyuncu olacaktır takımda.
 
Herkesten bahsedilmiş,Caner unutuldu mu ? :)

Geçen seneden kaldığı yerden devam ediyor..Öyle çok yetenekli,özellikle hücum anlamında meziyetleri olan bir oyuncu değil Caner..Ama müthiş mücadele ediyor.Dün maçın heyecanıyla farkedilmedi belki,Jaka ve Cevher skor anlamında maçı çekip aldılar ama düşüşe geçtiğimiz ve maç dengelenmek üzereyken takıma tekrar enerji getiren Caner'di kesinlikle..Helal olsun,emeğine,enerjine sağlık..
 
Helal olsun aslanım. Adamsın, adamın hasısın. Yalnız birşey soracağım, Bizim kadroda 5 yabancımız var ve Cumhurbaşkanlığı kupasında erkeklerde 5'i de kadroda olabiliyor dimi? Sadece kadınlarda 4'ü olabiliyor dimi?
 
Caner resmen canını koyuyor sahaya, bu sene de hiç ummadığımız maçlarda çıkıp çok önemli katkılar verecek.

En çok oyuncuların kendilerini geliştirmelerini izlemek keyifli oluyor. Caner ve Andric özellikle, resmen oyunlarını geliştiriyorlar.

Bu sene de Furkan ve Gökseninin gelişimini izlemek bu ikilinin yanında büyük keyif olacak.
 
Maçın son saniyelerinde 1 sayı gerideyken serbest atış çizgisine geldiğinde öyle heyecanlıydı ki...

Sen o serbest atışları kaçırsan da çok seviyoruz seni, kaçırmasan da. Attığında çok seviniyoruz; verdiğiniz emeklerin boşa gitmediğini görebildiğiniz ve görebildiğimiz için.
 
Preldzic ve Bogdanovic'i tuttuğu dakikalarda savunması alkısa değerdi. Gecen sene ki sampiyonluğu büyük ölçüde Preldzic'ten kaybetmistik. Şimdi panzehirini bulduk gibi.
 

Üst