Caner Topaloğlu

Yüreğini ortaya koymak tam olarak budur herhalde.

Savunmada çok gayret gösterdi, ne gerekiyorsa onu yaptı.Helal olsun Caner, böyle devam :)
 
Ben bu adamı çok seviyorum ya.

Savaşa gidiyoruz hadi desen ne zaman,nereye diye sormaz asla. Bir de, ne olursa olsun her topa el gösteriyor rakip şutlarından önce. Adamı bire bir savunurken de bunu yapıyor, yardıma giderken de.

Şut atarken de hiç çekinmesin, 0/10 atsa ağzımı açmam. İyi niyeti yeter, böyle devam..
 
O yaptığın "Battier" savunması muhteşemdi. Kritik anlarda tek bir adım bile geri atmadı. Bu da ne olursa olsun ben hep hazırım mesajıydı. Gerçekten takım için çok önemli bir oyuncu.
 
Her zamanki gibi görev anında iş başındaydı helal olsun savaşarak kaptı bu formayı, bu geniş takımda süre almak kolay değil her geçen gün üstüne koymaya devam ediyor.Özellikle Bogdanovic'i fena bozdu, Battier gibi elleriyle rakibin görüş açısını daraltmayı başardı, helal olsun, adam gibi adam.
 
Helal olsun valla, yetenekleri kısıtlı bir oyuncunun disiplin, hırs, çalışma ile nerelere gelebileceğinin en güzel örneği! Bana Şemsettin Baş'ı hatırlatıyor, onu da acaip severdim!
 
Her sene üzerine koyarak devam ediyor. Bu adamın gösterdiği gelişmeyi hayret ve mutlulukla izliyorum gerçekten. Allah bozmasın, aynen devam eder umarım.. Zaman içerisinde Cenk Akyol gibi bi figüran oyuncunun yerine milli takım formasını sırtlayabileceği düşüncesindeyim. Tabi formayı hakedene veren bir koç gelirse milli takımın başına..
 
Bu takımdaki her oyuncuyu fazlasıyla seviyorum özellikle bir Tutku fanıyım!

Ancak şunu net olarak söylemeliyim ki bu takımda en çok saygı duyduğum oyuncu Caner'dir!

Her zaman bu kadronun içinde bulunacaksın İNŞ. ihtiyaç duyulduğunda sakin beyler burdayım diye oyuna gireceksin,istenilen savunma ise savunma,skor katkısı ise skor.İşte Caner Topaloğlu!
 
Caner Allah bozmasın geçen seneden bu yana her gün üstüne koyarak devam ediyor. Ben biraz ömer onana benzetiyom kendisini. İnşallah hep böyle arttırarak devam eder. Gönülden hırsıyla ve dikkatiyle oynadığı müddetçe sürekli bu takımda yeri olur. Takımında zaten böyle adamlara ihtiyacı var.
 
Caner Reis'tir.

Her yıl kendini geliştiriyor adam,basketbolu bırakacak yaşa geldiğinde Lebron olurmuş.:D

Şaka filan İnş.hep bu takımda kalır,kalacaktırda,çünkü o eksiklerini biliyor ve geliştiriyor.Türkiyedeki en iyi yerli 3 numaralardan birisi kendisi.Ancak hedef bu değil tabi.:D Dahada iyisi.
 

Üst