Carlos Arroyo

6. yabancı mı? :D Spanoulis haricindeki, onun da gelme ihtimalini düşük görüyorum, herhangi bir oyun kurucu için değişmem Carlos'u. Belki Planinic olabilir ama ondansa Arroyo'nun arkasını iyi yedekleyebilecek isimlerle yeni sezona girmek ve 1 numarayı Arroyo'ya teslim etmek daha mantıklı olacak bence. Tabi önce bir lig şampiyonluğunu kazanmamız lazım bu hesaplara girmek için...
 
İnsan bir senede yaşlanmaz ayrıca seneye muhtemelen sezon öncesi kamplarıyla daha da iyi duruma gelecektir,malum bize geldiğinde uzun süre oynamadan gelmişti.Seneye kurulacak takımın şimdiki takımımızdan daha potansiyelli olacağını da düşünürsek Arroyo'dan daha iyisini bekleyebilirsiniz gönül rahatlığıyla.
 
Sezon başından beri bağıra bağıra Arroyo gelmeli, gelsin dediğimizde buna karşı çıkan, bu transferin gereksiz olduğunu düşünen arkadaşlar neredeler merak ediyorum :)
En azından çıkıp: "Ya arkadaşlar biz Arroyo'nun gelmesinin faydalı olacağını düşünmüyorduk yanılmışız, kendisinden ve mükemmel oyunundan özür dileriz" demelerini beklerdim açıkçası...
 
Sezon başından beri bağıra bağıra Arroyo gelmeli, gelsin dediğimizde buna karşı çıkan, bu transferin gereksiz olduğunu düşünen arkadaşlar neredeler merak ediyorum :)
En azından çıkıp: "Ya arkadaşlar biz Arroyo'nun gelmesinin faydalı olacağını düşünmüyorduk yanılmışız, kendisinden ve mükemmel oyunundan özür dileriz" demelerini beklerdim açıkçası...

Ben Arroyo'ya hayır dememiştim ama ilk önceliğim temiz bi şutör alınmasıydı. Ama Arroyo'ya haksızlık yaptığımı da itiraf etmeliyim.

Çok büyük oyuncu, çok. Hem oynuyor hem oynatıyor, muazzam.
 
Arroyo'ya hayır diyenler de kötü oyuncu olduğu için değil, rakibimize para kazandırmayalım diye hayır demişlerdi. Öyle hatırlıyorum.
Top Arroyo'da iken çok güvende hissediyorum, tam bir lider.
 
Arroyo seneye de bizde arakdaşlar şimdiden söyleyeyim .. Diğer yıl Arroyo , Henry , Manu , Macvan , Gordon kalacak isimler bir tek Ndog gidecek onun yerine de artık ya yabancı alacaz ya da Sertaç ve Furkana bırakıp orayı Spanoulisi alacaz :D
 
Gerçekten çok büyük oyuncu çok. Oyun zekası, gerektiğinde sorumluluk alması, topa hakimiyeti olağanüstü. Yaptığımız en iyi transfer kesinlikle. Şu anda da takımın en iyi, en yetenekli, en formda ve en kilit oyuncusu şüphesiz. Allah nazarlardan korusun.

Yaşı ilerliyor fakat formunun düşeceğini pek sanmıyorum. Seneye daha da iyi olabilir hatta.

Arroyo'nun yerini doldurabilecek tek oyuncu da Spanoulis'tir bana göre. Başkası kesmez..
 
arroyo nun yaşına takılmamamak lazım.bazı oyuncuların yaşı ilerledikçe performansı düşüyor fakat arroyo da öyle birşey yok.pablo prigioni 35 yaşında nba yaptı,kerem gönlüm gs a gideceğim dedikçe bu yaştan sonra gelmesin diyoruz ama gösterdiği performans ortada,takımının en enerjik oyuncusu diyebiliriz.arroyo yu izlemek gerçekten bir zevk.izlediğim eniyi galatasaray oyuncusu.seneyede kalacağını düşünüyorum ender'in de kalacağını düşünüyorum.yabancı guard almayız bu yüzden.euroleague kalırsak 3 pg iyi olur.seneye tutku açık'ın alınmasını istiyorum gidişi ençok üzen oyuncu tutkuydu.bjk de bu sezon bizden aldığından çok daha az paraya oynuyor diye biliyorum.bjk gs maçındaki etlili oyunu ergin ataman tarafındanda maç sonu röportajında dolaylı bir şekilde takdir edilmişti.arroyo ender tutku rotasyonu gerçekten çok iyi olur.maç sıkışıklıklarında ve olası bir sakatlıkta fazla etkilenmeden atlatırız.
 
Naumoski'den sonra hayatımda yürüyerek oynadığını hissettiğim 2.ci oyuncu arroyo...o kadar etkili,salondaki duruşu,rahatlığı,verdiği güven ile umarım önümüzdeki senelerdede bizimle beraber olursun büyük lider...
 
Şampiyonluğun saha içinde belki en çok yakışacağı büyük oyuncu,büyük winner,bûyük lider,bûyük karakter ve diğer büyûk şeyler.. Carlos Arroyo...
 
Parti kur oy verelim, sokakta oyna kaldırımları dolduralım, sen suç işle hapse biz girelim, kırmızı ışıkta geç cezayı biz ödeyelim, yeter ki hep böyle ol, hep bizimle kal Carlooosssss Arroyooooooooooo !!!
 
Kutluay devam et ağlamaya.Adama bak ya. Hakemler Arroyo'ya hekemler dikkat etsin diye ağlıyor resmen.Bu kadar mı olur rengini belli etmek arkadaş?
 

Üst