Chuck Davis

Öncelikle bir özür dilemek lazım, zira ilk geldiğinde net iş yapmaz diyenlerdendim. Artık dizleri bitik, aylardan beri parkelerde dolaşmayan bir adamı alıp; bu seviyelerde fark yaratmasını beklemek mucize gibi geliyordu. Bu Chuck'ın kalitesinden ziyade fiziki durumu ile ilgili idi. Ama şaşırttı, utandırdı. Muazzam karakter koydu, fark yarattı, tecrübe ve oyunu bilmek ne demek onu gösterdi. Gerek Bayern serisinde, gerek Canaria serisinde; Green ortalıklarda yokken takımın uzun rotasyonu Lasme ölene kadar parkede kalsın modunda iken, çıktı hem hücum hem savunmada büyük oynadı.

Saygılar "Dizsiz Reyize"..
 
Başlatacaklar dı şutör 4 numaraya. iki üçlük atacak diye kaç dönemdir acayip power forward ler izlettiler bize yahu. Gözümüz gönlümüz mücadeleci sırtı dönük ve birebir de işinin en iyisi ribaundçı savunmacı 4 numaraya doyabilir
 
Başlatacaklar dı şutör 4 numaraya. iki üçlük atacak diye kaç dönemdir acayip power forward ler izlettiler bize yahu. Gözümüz gönlümüz mücadeleci sırtı dönük ve birebir de işinin en iyisi ribaundçı savunmacı 4 numaraya doyabilir

İşin komik tarafı Davis geldiğinde bu özellikleriyle gelmedi, beklenti yine şutuyla oyunu açması, biraz da birebiriyle hücumda opsiyon olmasıydı. Kalın 5 numara savunması, deli gibi ribaund kovalaması çok ekstra oldu.
 
Attığı 11 sayı ile eurocup tarihinde en fazla sayı atan ikinci oyuncu oldu.Micovla birlikte maçın en iyi ismiydi. Sıkıştıgimizda onun post oyunları ile rahatliyoruz. Tam bir joker. Savunma ve ribaundlara daha iyi konsantre olması lazım. Sanırım bugün az ribaund aldı. Çok çabuk faul alıyor onada dikkat etmesi lazım.

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Geldiği günden beri çok iyi katkı verdi takıma. Finalin rövanşında da ona çok ihtiyacımız olacak inşallah üstüne koyarak devam eder ve Çarşamba günü Abdi İpekçide kupayı alırız.
 
Seneye, kesinlikle 7. yabancı olarak takımda kalmalı.Doğru kullanıldığında büyük bir silah.Bugün, hiçbir hücum opsiyonumuzun işlemediği halde, kendisine fazla post pozisyonu yaratamadık.Hatta, unuttuğumuz bölümler bile oldu.Chuck, Strasbourg için en büyük match up problemi. Tutabilecek kapasitede bir oyuncuyu bırakın, o fizikte oyuncuları da yok.İkinci maçta çokça kullanmamız gerekli.
 
Sırtı dönük oyunların efendisi.. Bugün maçın içinde kalmamızın başlıca etkeniydi kendisi. A planımız buydu, B planımız yoktu zaten.
 
İlk alındığında da yazdım kendisi ''katkı'' adamı değil, birçok maçın yıldızı olur demiştim. Avrupa'da bi Sofo vardır heralde boyalı alanda bu kadar güvenilen.
 
Sırtı dönük post up oyunlar konusunda masterini üstün dereceyle yapmış resmen. Takım sıkıştığında içeride hep ona başvuruyor. Yüzü dönük oyunu da çok etkili. Tam bir yaratici.
 
Bir Prkacin hatırlarım post oyunu oynayan uzunlardan. Bu adam da resmen ders veriyor post oyunlarında. Zayıf taraftan dönüp bırakır, devrilir hook atar, geriye çekilerek tek elle bırakır..

Bu arada ortaya devrilip geriye çekilerek tam düşerken tek elle attığı şut resmen imzası haline geldi.
 

Üst