Colin Kâzım-Richards (Kâzım Kâzım)

Re: Colin Kazım Galatasaray'da..

Artık yapacak bir şey yok Kazım'ı da Galatasaray formasıyla izleyeceğiz. Bu adam sahada ne yaparsa yapsın taraftarın sevgisini kazanamıyacak. En azından benim...
Benim ona tavsiyem ya da temennim, kendisini sevdirmek adına abuk sabuk işler yapmayıp ( Fatih Akyel'in sırf fb taraftarına yaranmak için yıllarca kaptanlığını ve abiliğini yapmış Bülent Korkmaz'a yaptıkları gibi) önündeki Ayhan abisini örnek alması. Ayhan'da benim transfer haberini duyduğumda hayal kırıklığı yaşadığım fultbolculardan biri. Karakteri olarak hiç sevmediğim bir adam. Yanlız Ayhan ne yaptı oynadığı futbolla sevgimizi değil ama saygımızı (en azından kendi adıma konuşayım benim saygımı) kazanmayı başardı.
Kısaca Kazım'da sahada oynadığı futbolla saygıyı hakeder inşallah.
 
Re: Colin Kazım Galatasaray'da..

B_cc1d638795b9102c38b8e55c05684100.jpg


Ne hoş bir fotoğraf!
 
Re: Colin Kazım Galatasaray'da..

gelmesine pekde sevinemedim açikcasi.
futbolculuguna lafim yok umarim burada kendine biraz çeki duzen verir ve iyi bir ivme yakalar
 
Re: Colin Kazım Galatasaray'da..

Hagi, "Kazım benim istediğim bir oyuncuydu. Takımımıza büyük katkıda bulunacak. Onun arzusuna ve hırsına güvenerek onu istedim. Özellikle ofansif anlamda bize büyük katkıda bulunacak. Tabii biraz sabırlı olmamız gerekiyor." dedi.

'Kazım'ın özel hayatı hep tartışıldı. Galatasaray'da düzelecek mi?' şeklindeki bir soruya Hagi, "Bu konuyla ilgili yorum yapmak istemiyorum. Benim için çok iyi bir oyuncu ve milli takım oyuncusu. Kendisiyle de konuştum. Burada çok güzel işler yapacağına inanıyorum. Kazım çok iyi bir oyuncu, iyi bir verim yapmasını bekliyorum. Verdiğim transfer listesinde Kazım'ın da adı vardı." diyerek cevapladı.

---------------------------

Vay anasını, kendi istemiş...
 
Re: Colin Kazım Galatasaray'da..

Bu sene ki transfer sihirbazımız kim acaba? Adnan Sezgin taraftara unutturulmaya mı çalışılıyor? Kim yapıyor bu transferleri ? Yine teknik direktörün isteği doğrultusunda mı yapılıyor denilecek ? Sessiz sedasız transferler, yönetim istifa diyorum başka bi şey demiyorum.. Alakanız yok.. Yeni stada yeni skandallarla gidiyoruz..
 
Re: Colin Kazım Galatasaray'da..

Her şeyi bir kenara koyup düşünsek bile bu bir faciadır. Şöyle ki; sen şu an için öyle gözükmesede yıllardır en büyük rakibinin 2 yıldır oynatmadığı bir adamı şu durumda kurtarıcı misali alıyorsun bu ne denli bir vizyonsuzluktur acizliktir çözemedim.
 
Re: Colin Kazım Galatasaray'da..

misimovici sakız çiğnedi diye bitirenler Galatasaray oyucusuna en çok sataşan küfreden oyuncuyu nasıl bu takıma sokar ..
 
Re: Colin Kazım Galatasaray'da..

Can Altay' Alıntı:
Enes o fotoğrafı kaldır lütfen, ne olur...

Genç yaşta kalp hastası olacağım

Resmi sitede antreman fotoğraflarında özellikle yapmışlar gibi bunun gibi 3 tane var. Sonumuzu merak ediyorum gerçekten.
 
Re: Colin Kazım Galatasaray'da..

Arkadaş Hagı adamın oyununu takip etmiştir,kasetlerini izlemiştir,Terim ile konuşmuştur alın demiştir.Bu adamın vkaatleri olurken Hagi Romanyada bebelere topa vurmasını öğretiyordu.Nerden takip etsin Kazım ne yapmış.

Burada olaya dahil olup 'bize böyle oyuncu yakışmaz' diyip imzaları atmama iradesi göstermesi gereken yönetimdir başkası değil.
 
Re: Colin Kazım Galatasaray'da..

Bonservisi elinde olduğu için sırf transfer olsun diye alınmış bir isim bu kazım kazım denilen şahsiyet.
 
Re: Colin Kazım Galatasaray'da..

Yorum yok..
Lakin içimden ana, bacı, soy, sop sövüyorum hepsine.
Galatasaraya ihanet edenin, çocuklarından çıksın..
Burnunuzdan fitil fitil gelsin..
 
Re: Colin Kazım Galatasaray'da..

Servet'te ılk geldıgınde bu kadar tepkı gordu sonra Alınan sampıyonluk ta en buyuk katkıyı o verdı o zamanda samı yen servett servett dıye ınlıyordu. Sımdı performansı dustu yıne kotu adam oldu ama alınan sampıyonlukta onun katkısıda unutulamaz. Sımdı aynı sey Kazım ııcın gecerlı. Nedır problem bıılıyormusunuz benım bır turlu anlayamadıgım sey.
Bızden herhangı bır futbolcu rakıp takıma gıttıgınde bas tacı yapılıyor. Bıze geldıgınde yerın dıbıne sokuluyor. Aynı Tanju - Aynı Emre zamanında bızım takımımızda oynarken ıyı adamlar degılmıydı. zamanında o gosterılen resımlerın daha beterlerını fenerbahce ıle oynanan maclarda poz olarak vermedıler mı ? hepsı yapıldı. Ama ne oldulara oraya gıttıklerınde performanslarını oyle bır artırdılar kı cunku taraftar onları bızı kızdırmak ıcın kullandı. Aynı servet taraftar onun ıcın pozıtıf bagırdıgında yuregıyle oynayıp gonlumuzu kazanmadı mı evet kazandı.
Aynı Emre B. ılk gıttıgınde bı tuhaftı sonra taraftarı arkasına aldıgında sımdı kı performansı ıyı degıl mı evet ıyı. Sımdı bızım kazımın kadıkoy de atacagı bır gol rakıp takımı nasıl dumur edecegını neden dusunmuyoruz. Bakın Burak Yılmaz adam trabzonspor formasıyla nasıl oynuyor. Gıttı kadıkoyde golunu attı ondan sonra futbolunda ne kadar buyuk degısıklıkler oldu. Aynı problemlerı 2 buyuk takımda kendısı de yasadı yuhlandı. Ama su an mıllı takımın bıle degısmez oyuncusu oldu.

Anlayacagınız bızımde artık bazı seylerı pıskolojık olarak kullanmamız gerekıyor. Aynı seylerı Haluk Yıldırım da da yaptık. Bakın adam kazandıgı paranın hakkını vermeye calısıyor. Bızımle gecen sene bır suru olayı oldu. Ne oldu pekı su an hepımız ayakta alkıslıyoruz kendısını. O kadar protesto bıttı sımdı Haluk'u benchte gormek ıstıyoruz gelecek sene. Neden kazım da bır Haluk - bır Burak hatta bır Emre olmasın. Bırakın bu adama bıraz guvenelım. Futbolculuguna hıc kımse bır laf edemez. AYagında topu mukemmel tutuyor. Ayrıca hırsıda var sahada. Bızım su an elımızde olan ruhsuz oyunculardan bın kat daha ıyıdır Kazım. Bence tepkı yerıne bıraz sans vermelıyız kotu bırseylerını yakaladıgımızda ozaman tepkımızın en alasını vermelıyız.
 
Re: Colin Kazım Galatasaray'da..

Dün radiospor da Bayram Tutumlu ile Galatasaray'ın Emana transferi konusunda bir röportaja denk geldim. Bayram Tutumlu o 2000 li yıllarda Galatasaray' a girmiş yalancı yönetici olduğu sürece transfer falan olmaz.. O kim olduğunu bilir ? Sezon başı Emana ile anlaşıp uzun süre yalan söyleyip bekletti. Onlar üstü kapalı transferleri sever diye konuşuyordu.. Ne demek istiyor acaba ? Paylaşmak istedim... Bu şahıs kim olabilir, Colin'in transfer sihirbazı olabilir mi acaba?
 
Re: Colin Kazım Galatasaray'da..

Ortada bir transfer var hemde Fenerbahçeden alınan bir futbolcu ama ne varki ilk defa ana sayfada GSSTORE reklamı mevcut hani onu geçtim olaydan haberim olmasa siteye girsem hala Kazım Kazımın transfer olduğu yazısını göremeyeceğim ufak yazılarla Gaziosmanpaşadan alınan gençle birlikte bilgilendirme yapmışlar,bu neyin göstergesi bilmiyorum ama tepkilerden çekinerek yaptığın transferi bile kendi ana sayfana koyamadıysan sözün bittiği yerdeyiz...
 

Üst