Cumhurbaşkanlığı Kupası | Galatasaray 45 - Fenerbahçe 62

20. Cumhurbaşkanlığı Kupası
Galatasaray - Fenerbahçe
17 Ekim Çarşamba Saat 19.00
Ankara Spor Salonu

Biletler


Geçen sezon yine Ankara'da oynanan maçı 85-78 kazanarak kupayı almıştık. Toplamda 8 Cumhurbaşkanlığı kupasını müzemize götürürken rakibimiz 7 kere bu başarıya ulaştı.
 
Ve bir mesaj maçı.. Evet, Ekrem Hoca ve ekibinin ilk ciddi sınavı olacak benim gözümde.

Son yıllarda ne zaman ki kupayı çok istesek, hedefe ulaşıyoruz. Umarım maç öncesi takımı otelde ziyaret ettiğimizde o havayı hissederiz.

İşin tribün boyutuna bakacak olursak son yıllardaki üstünlüğümüzü devam ettirip tribünde -hem nitelik, hem nicelik olarak- ağır basacağımızı düşünüyorum.
 
Fenerde Vera, Matovic ve Bibryzka yaklaşık bir aydır takımla beraber ve bizim yabancılarımız gelecekmi onu bile bilmiyoruz. Nevriye ve Alba da sakatlıklarından dolayı oynamayacakları için bu maçta bizden bir adım öndeler.
 
Biraz basibosluk var,WNBA deki oyuncuların donmemesi doğal ama sorulan soruya kontratta yazan zamanda donecek cevabı bence kendinin de tam net bilmediğinin açık göstergesidir...
Ben Ekrem Hocaya cok güveniyorum ama destek olmak lazım kolay olmayacak ama her devrim kanlı olur malum.
 
Yalnız aynı gün ve aynı saatte Eczacıbaşı-Galatasaray süper kupa maçı var ve olur iş değil günler çuvala mı girdi :(
 
Ya Murat hocanın cevabındaki ukalalık bir yana, kontrata dönüş tarihi ile ilgili bir madde koydurmak nasıl bir skandaldır? WNBA'in sonunu kasteden bir "en geç" ifadesi olabilir ama bu yabancılar şu anda boşta ve WNBA bittiği anda takımımızla birlikte olmaları gerekiyor.

Ya valla ben bu şubede olan bitenlere anlam veremiyorum bazen.
 
Oyuncuların Wnba biter bitmez dönmeleri beklemek biraz insafsızlık olur; hiç tatil yapamayacaklar mı? Bence WNBA biter 3-5 gün dinlenir öyle gelirler ama biz de bu durum gerçekten çok saçma bir hale dönmüş gibi gözüküyor....
 
Oyuncuların Wnba biter bitmez dönmeleri beklemek biraz insafsızlık olur; hiç tatil yapamayacaklar mı? Bence WNBA biter 3-5 gün dinlenir öyle gelirler ama biz de bu durum gerçekten çok saçma bir hale dönmüş gibi gözüküyor....

Hocam zaten yabancılarımızın (Whalen haricinde) WNBA serüveni biteli 3-4 gün oldu diye biliyorum. Belki de daha fazla.
 
Murat Özyer gerçekten öyle bir cevap vermişse ayıp. Hiç cevap vermeyebilir anlaşılır ama böyle bir cevap vermek yakışmamış hiç. Ya oyuncuların durumundan haberi yok, yada böyle ukala ve alaya alır bir tarz kullanmış ikiside birbirinden kötü. Hiç yakışıtıramadım onun gibi efendi birine.
Bu maçta hiç şansımız yok bence.Yabancısız, bir yada iki yabancı ile bu maçı kazanamayız.
 
Wauters gelmiş galiba Özge Alev twitterda yazmış, oynayıp oynamayacaklarını sordum kendisine, bakalım cevap gelecek mi, umarım bu maçta olaylar olmaz, patlayıcı maddeler salona alınmaz
 
Galatasaray Kadın Basketbol yabancı oyuncuları Sylvia Fowles, Sancho Lyttle ve Ann Wauters Istanbul'a gelerek takıma katıldı.
3 yuncumuzda geldi İstanbul'a. Bugün takımla birlikte çalışmalara başlayacaklar.
 
Oh iyi bari. Sevindim açıkçası. En azından,

Işıl-Şebnem-Şaziye-Sancho-Fowles

Yasemen-Şebnem-Gülşah-Bahar-Wauters

şeklinde rotasyona gidebiliriz. Yabancıların takıma katılması çok önemliydi, aksi taktirde elimiz kolumuz bağlanacaktı.
 
FB bu maçta çok içeri gömülecektir. Dış atıcılarımız soru işareti gibi. Ama Şebnem-Gülşah-Şaziye normalde çok iyi üçlük atan oyuncular. Umarım günlerinde olurlar ve FB içeri gömülemez. Bu oyuncularımız iyi şut atarlarsa maçı alma olasılığımız var.
En önemlisi bir mesaj verme maçı olacak. Ekrem hocanın takımının vereceği mücadele hırs kazanma azmi herşeyden daha önemli. Maçı kaybetsek bile bunu görmek istiyorum herşeyden önce.
 

Üst