Cumhurbaşkanlığı Kupası | Galatasaray 45 - Fenerbahçe 62

Ben herkesin aksine bu maçtan çok umutluyum. Fener karşısında tek maçlık kupaları iyi oynuyoruz. Tabi yabancılarımız mutlaka gelmeli.

Bilet satışında bizim 2 kategori bitmiş, Fener tarafı olduğu gibi duruyor. Tipik bir Ankara ezmesi yaşanacak görünüyor. İstanbuldan gidecek varmı?
 
GS TV'de Ekrem hocayı dinledim. Wauters oynayacakmış, Sancho ve Fowles'ın durumları maç günü belli olacakmış. (Sakatlık vs mi var bilmiyorum, sebebini söylemedi)

Fowles da Sancho da oynamalı. Yoksa işimiz çok çok zor.
 
Fowles geçen sene bize bu kupayı getiren ismiydi. ÖZELLİKLE son dakikalarda hücum-savunma ribauntları ve pota altındaki eziciliğiyle Fenerbahçe'yi çok aciz bırakmıştı.
 
Fowles geçen sene bize bu kupayı getiren ismiydi. ÖZELLİKLE son dakikalarda hücum-savunma ribauntları ve pota altındaki eziciliğiyle Fenerbahçe'yi çok aciz bırakmıştı.

Geçen sene bu kupada Tina Charles oynadı, Fowles Türkiye'ye bile gelmemişti. Eğer Fowles'ın sakatlığı falan varsa bence riske etmeye değmez. Şu kupa hiç umrumda değil benim.
 
Yarın ki maçtan umutluyum diğer arkadaşlar gibi bende. Sanırım Fowles yok. Wnba finali oynayan Whalende da yok. Alba zaten yok. Sancho Wauters yabancılarımız olacak. Nevriyede sakat. Uzun pozisyonunda bir sıkıntı yaşamayız ama kısa pozisyonu çok sıkıntılı olacak. Bu hazırlık döneminde iyi performans gösteren Türk oyunculardan çok şey bekliyorum. Şebnem Işıl Şaziye...

Yenilmemiz çok olası fakat biraz da kadro neler yapabilir onu görmek için izliyeceğim.
 
Sanhco gelmedi bile ne oynaması arkadaşlar? Şu an için sadece Ann Wauters ve Sylvia var. Sylvianın da sakatlığı var oynayıp oynamayacağı belli değil.
 
Işıl-Özge-Yasemen ----------------------> Birsel-Esmeral-Olcay
Ayşe-Şaziye --------------------- > Cappie-Esra
Gülşah-Şebnem --------------------- > Angel-Biba-Kübra
Bahar - ---------------------- > Vermeyenka-Newlin
Ann Wauters-Fowles?? ---------------------> Matovic-Yasemin

Pek iç açıcı bir tablo yok ortada Fowles olursa Şebnem 4 oynayacak galiba ki verimi ne olur bilinmez....Mutlaka Işıl-Bahar gibi isimlerden net katkı almalıyız yoksa durum kötü...
 
Ben takıma güveniyorum. Ozellikle Işıl'ın şu an ki istikrarlı ve iyi oyunu bizim açımızdan çok olumlu yansıycak bütün takıma. İnanmaktan sonra tek gerekli olan taraftar destegi.. Umarım Ankara'lı Aslanlar takımımızı yalnız bırakmazlar .
 
Bravo Ekrem hocaya, bravo şube yönetimine. Sancho'nun mazereti neymiş? Fowles ve Wauters "bir zahmet" katıldılar kampa zaten. Böyle rezillik olmaz.

Ekrem hoca röportaj veriyor, Sancho hakkında tek kelime etmiyor.

Sorumsuzluk, umursamazlık bu şubenin genlerine işlemiş.
 
Şu kadroyla galibiyet beklemek hayalperestlik olur her şeyi geçtim şu an iki uzunumuz var gözüküyor Fowles da oynamazsa.
 

Üst