Cumhurbaşkanlığı Kupası | Galatasaray 45 - Fenerbahçe 62

İnşallah Fowles oynar yoksa Wauters çok aşırı bir süre alacak....Şebnem 4 oynayabilir...Eksiklerimiz çok fazla Whalen-Sancho-Nevriye gibi isimlerin yanında her mevkiide oynayabilen Alba yok...
Uzun rotasyonunda dertliyiz diyoruz ama Wauters F.bahçe pivotlarına rahat üstünlük kurabilir...Bence Mesele rakibin kısalarını( özellikle Cappie-Angel )savunabilecekmiyiz bence asıl sorun bu...
 
Şu maça bizim ve Fenerbahçe'nin kaçar yabancıyla çıkacaklarını hepimiz göreceğiz. Buyrun size bir rezalet daha. Bakalım buna ne kulp bulacaklar! Bu takımdan bu kafayla hiç bir şey beklemeyin arkadaşlar bu senede. Aynı tas aynı hamam devam eder gider. En iyisi uzak durup üzülmemek, çünkü şubeyi yönetenlerin umrunda değil gibi görünüyor yaptıklar ıicraatlardan. Şöyle sağlam bir fark yersek belki birilerinin dikkatini çeker o zaman! Yazık!

Saygılar.
 
gecen sene fener maçlarında hep 1 ve 3 numaralı oyuncular belirliyordu maçların kaderleri... bu maçda 4 ve 5 oynayacaklar belirleyecek gibi... fb yabancıları ile bu maçı kazanacaklardır diye düşünüyorum... inş yanılırım gecen sene ki gibi kupayı alırız...
 
Angel ile Sancho aynı takımın oyuncularıyken yarın Angel'ın oynayıp, Sancho'nun daha takıma katılmamış olmasının mantıklı açıklaması ne?
 
Üzülerek söylemek istiyorum ki malesef 2 uzunla nasıl mücadele edebiliriz ki tam kadrolar rakip .. Yine de sadece savaşın o ışığı görelim varsın yenilelim çünkü bıktım Cum Baba kupasını alıp ligde hiç bir şey yapamamaktan !
 
Acaba sakatlığından olabilir mi ?
Yahut sözleşmesi lig başlayınca başlıyor olabilirmi ?
Murat Özyer yabancılar sözleşme tarihlerine göre gelecekler demişti yanlış hatırlamıyorsam ...
 
Maçın başlama saati resmi site ve biletix'de 19:00,ntvspor'da 17:00 olarak geçiyor.İnşallah 17:00'de oynamak gibi bir saçmalığı yapmazlar.
Şu an maçı kazanırız kaybedirizden daha önemli olan takıma vereceğimiz destek.Takım mücadelesini göstersin,biz Ankara'da her zaman olduğu gibi kendi evimizdeki gibi bi atmosfer yaratalım da.Ha tabii cumhurbaşkanlığı kupasıda önemli ama ben bu sene ligi alalım artık diyorum.
 
Bu sorunun bir benzerini basın toplantısına sordular. fb antrenörü de: angel takımla sadece bir kez antrenman yaptığını ama gene de oynatacağını söyledi. zaten adam tüm sorulara iyi bir maç olacak bla bla bla şeklinde cevapladı. Ayrıca takımda kimlerin oynacağıyla ilgili bir açıklama yapmayacağını söyledi. Ben de Ekrem hocaya sancho ve slvia ile ilgili soru sordum. Gayet rahat bir şekilde cevapladı.
 
Taraftar arasında tepki vermekten aciz, "bizim formamız onları mahveder" romantikliğinde gerizekalılar olduğu sürece bu şubeden hiç bir şey olmaz. Ne demek istediğimi merak edenler Murat Özyer'in son tweetlerine atılan destek mesajlarına bakabilirler.
 
Yahu zaten kurduğumuz dominasyonu adamlara verdik kendi ellerimizle,2007'de iyi niyetli bir çaba ama felaket bir yöneticiyle mücadeleye geri döndük.O gün bugündür 2007-2008 dışında içimize sinen sezon yok,içimize sinen maçlar parmakla gösterilir.Haliyle insanlar bu takıma soğuk,zihinlerde oluşturulan özdeşlikler kötü.Buna rağmen yeni staff oluşturulabilecek en iyi staff,insanlar kendilerine doğru bir adım beklerken yarınki maç gayet güzel bir fırsat.Hal böyleyken bu tablo nedir be kardeşim?Fenerbahçe'yle kupa finalini oynanacak.Fark yense bir türlü,diş gösterip kaybedilse bir türlü,mucize yaratıp kazanılsa hepten garip.Forumun bu bölümü üç vakte kadar okunamayacak hale gelir,göz ucuyla bakan insanlar da yeni staffa şans tanımadan kafadan notu verir.Buna mahal verenler utansın.
 
Taraftar arasında tepki vermekten aciz, "bizim formamız onları mahveder" romantikliğinde gerizekalılar olduğu sürece bu şubeden hiç bir şey olmaz. Ne demek istediğimi merak edenler Murat Özyer'in son tweetlerine atılan destek mesajlarına bakabilirler.

Formamızı parkeye bıraksak yenermişiz onları, hey Allahım ya :) tabi tabi ondan her sene şampiyonuz ya zaten
 
Çok eksiğimiz var umutlumuyum açıkçası hayır. Dileğim umarım kazanır bu kupayı yine müzemize götürürüz.

Işıl - bahar - yasemen - şebnem açıkçası bizi ayakta tutacak bu 4 yerli oyuncunun performansıdır.
 

Üst