EL 1. Hafta | Asseco Prokom 72 - 76 Galatasaray MP

f4 ü hemen düşünme be sabri bence efes bile şu kadrosuyla çıkamaz güçlü takımlar var. cska yı izledim adamlar fena:D

Oktay Mahmuti, "hep birşey söylüyordu sonuna kadar mücadele edeceğiz takım olarak karakterimiz bu olacak" dediğinde boşuna laf olsun diye konuşmuyormuş. Dediklerini aynen takıma aşılamış. Bu olay zaten bir çok şeyi açıklıyor.
Yine aynen mücadele edeceğiz. Buda bize yeter.

İşine baksın Doğan Hakyemez!

Biz kimsenin gazına gelmeyiz,bizim gaz ile ilgili tek faaliyetimiz gaz almaktır.

Birde ekleme yapayım burda ona ekmek yok.:D

ilk heddefimiz top 16 olmalı ve bunun zor olmayacagını düşünüyorum tabi büyük süprizler yaşanmassa. ondan sonra durumu birdaha değerlendririz hedefleri büyük tutmak elbette çok güzel fakat birazda gerçekçi olmak lazım şanslı bir kura vs.dün akşam bende izledim cska'yı etkilenmemek elde değil. daha maccabi ve barcayı izlemedik bile.

Ben grubu en iyi ihtimalle 3 . bitireceğimize inanıyorum. Tabi ki euroleague ön elemeleri ve c.başkanlığı kupası kıstas olamaz. Gruptaki diğer takımları da izlemek gerekir. F4 iddiası bana biraz uzak geliyor, hele de dün CSKA'yı izleyince... Bu henüz ilk senemiz, umarım düzenli olarak katılım vizesi alabiliriz o zaman biraz da tecrübeyle birlikte daha güzel işler çıkartırız diye düşünüyorum....

Ben grubu en iyi ihtimalle 3 . bitireceğimize inanıyorum. Tabi ki euroleague ön elemeleri ve c.başkanlığı kupası kıstas olamaz. Gruptaki diğer takımları da izlemek gerekir. F4 iddiası bana biraz uzak geliyor, hele de dün CSKA'yı izleyince... Bu henüz ilk senemiz, umarım düzenli olarak katılım vizesi alabiliriz o zaman biraz da tecrübeyle birlikte daha güzel işler çıkartırız diye düşünüyorum....
cska neyse de eğer nba bu yıl oynanmazsa gasol kardeşler ve calderon barca'da oynayacak gibi..kesin oynnamayacak kararı verilirse real madrid-maccabi-milano çok önemli yıldızları alır gibi..her ihtimale karşı bütçe varsa veya kimbilir belki sponsor ile veya başkanın hediyesi olarak durant-deng gibi yıldızlarla ön anlaşma yapılabilir..diğer yönlü çok büyük haksız rekabet olur..

başlık heyecan verici :) Bence ilk maçımız çok önemli burdan alacağımız galibiyetle 2de 2yapmış bile olabliriz :) Zor da olsa galibiyet alacağımızı düşünüyorum Prokom deplasmanından

Galibiyetle başlarsak süper olur. Takımının zaten üst düzeyde olan öz güveni tavan yapar. Sonrası gelecektir. Ben burada Barcelona yı yeneceğimizden eminim

ilk euroleague deneyimimiz olmasına ragman ben kadromuzun top 16 ya cok zorlanmadan cıkacagına inanıyorum.grubumuzdaki prokom, olimpia ve gorece olarak kazan bize denk gelicek takımlar degiller.tecrube, ozelliklede bu deplasman maclarında ortaya koymamız gereken en onemli ogelerden biri.buda bizde diger 3 takıma kıyasla fazlasıyla var die dusunuyorum.tamam el e bu takımlar hersene katılıyo ama onemli olan hersene katılmak degil katıldıgında icraaat yapmak. 3 takımın hic bi basarısı yok bugune kadar pas pas takımlar.ben takımımıza son derece guveniyorum.cunku biz artısıyla eksisiyle tam bir TAKIMIZ.son olarak prokom macına gelirsek savunmayı birinci dakikadan itibaren oturtursak dagılabiliceklerini dusunuyorum. oyuzden furkan shipp gordon ve zaza bu macta ustlerine duseni yapmalılar...

Bu maçı alabilirsek o gazla Kazan'ı da yeneriz. Kendi sahamızda Barca veya Siena'dan birini yenip onların sahasında daha az fark ile yenilirsek ikincilik şansımız bile olabilir. Top 16 ya ikinci veya birinci gitmeden top 8'e kalmak çok zor.

İlk Euroleague maçımız.Yıllardır beklediğimiz buydu.Rakip grubun zayıf halkası.Açıkçası en az 10 farkla kazanacağımızı düşünüyorum

Ben bu maçı mesaj maçı olarak görüyorum. Euroleague tarihimizin ilk maçından deplasmanda iyi bir sonuçla dönmemiz önemli olacaktır.

İki takımın mevcut potansiyeli ve form durumunu karşılaştırdığımda deplasmanda alınabilecek galibiyetler hanesine eklemiştim bu karşılaşmayı. Yalnız deplasmanda alınacak bir galibiyet 2 puandan çok daha fazla anlam ifade eder bizim adımıza.

Yıllardır hayalini kurduğum bu heyecanı -ekran başından da olsa- yaşayacağım ve her anın keyfini çıkaracağım.

Futboldaki gibi olacak belki ama 1-0 olsun bizim olsun yerine 1 sayıyla olsun bizim olsun :) Rakibin bu seneki kadrosunu çok bilmiyorum.