EL 1. Hafta | Asseco Prokom 72 - 76 Galatasaray MP

Bu maça Euroleagaue'nin ilk maçı olarak bakmamak gerek. Bu maç bir mesaj maçıdır, bu maç gruptaki hedefimiz için en önemli maçlardan biridir belkide en önemlisidir. O yüzden bu maçtan alınacak galibiyet çok önemli.

bu maç bir hayalin baslangıc maçı umarın aslan yürekliler bu hayali güzellestitirde sahadan galip ayrılırız ve eurolig güzel bir baslangıç yaparız

Hepimiz çok heyecanlıyız fakat şunu unutmayalım,tarihimizdeki ilk Euroleague maçımız.Yarın kazanacağımıza gönülden inanıyorum

İnşallah alnımızın akıyla bu maçtan çıkacağız.Ancak sonuç her ne olursa olsun artık biz biliyoruzki her maçta bütün oyuncularımız son saniyeye kadar o şanlı formamızı terletecek.

Prokom yapabilcekleri kısıtlı ve çabuk oyundan düşen bir takım.Alonzo Gee herşeyleri her maçta 13 15 sayı ortalaması var.Donatas Motejunas ise ribaund katkisi veriyor takıma ama rotasyonları pota altı iyi değil kısalarda lapayette ve devin brownla oynuyorlar Euroleague ilk maç oldugundan ilk yarı gelir gider ikinci yarı biz ağırlığımızı koyariz diye düşünüyorum...

Alonzo Gee keşke bizim takımda olsaydı diyebilirim. 2-3 oynayan böyle skorer ve atletik bir adama ihtiyacımız var.

Rakip ne kadar bizden zayıf olursa olsun savunma ritmimizi asla düşürmememiz lazım. Bu sorunu zaman zaman yaşıyoruz.Birde artık bu maçla beraber Zaza'nın daha fazla süre almaya başlaması ve oyundayken kendini fazla maça dahil etmesi lazım.

bugün ntvspor da eurobasketi izledim. yardımcı antrenör rakibin hücum gücünün çoğunu hızlı hücumlardan oluştuğunu söyledi. kontrollü oynarsak zorlanmadan alacağımız bir maç. ama kontrolü elden bırakmamak lazım. fenerbahçe maçında 4-5 tane hızlı hücum sayısı yedik

Gee, Brown, Lafayette, Montejunas. Gerisi çok da tehlike oluşturacak adamlar değiller.

Konsantrasyon ve savunmayla, hücüm ribaundlardaki etkinliğimizi arttırırsak, çok daha kolay bir galibiyet olacaktır.

Kadrosuna bakınca birkaç isim dışında pek göze çarpan bi kadro değil. Hani o NBA'den tanıdığımız Devin Brown'ın dahi Euroleague basketbolunda, bu seviyedeki disiplinde Lakovic kadar önemli yer edebileceğini hiç sanmıyorum.

Kağıt üstünde biz favori görünüyoruz, ancak Euroleague tecrübesi olan ve yabana atılmaması gereken bi' takım Prokom, deplasmanda galip gelirsek, ki bu formda olduğumuz zamanlarda kazanmamamız için hiçbir sebep yok, güzel başlarız ve daha güçlü rakipler için özgüvenimiz bir kat daha artmış olur.

Bir dahaki maç sanırım İpekçi'de olacak, onu kralı gelse tribünleri doldurup 13 kişi formunda kazanacağımızı ve 2'de 2 olacağını hesaba katınca bu maçın değeri bir kat daha artıyor.

Umarım her şey yolunda olur, takım halinde iyi savunma yapar hücumda atmamız gerekeni atar ve kazanırız yarın.. Kazanacağımıza inancım tam.

Haydi hayırlısı, bu çocuklar bu sene yapacak bir şeyler..

Onların skor dağılımı bizimki gibi homojen değil istatistiklere bakınca. Özellikle Gee'yi savunabilirsek ki bizim takımda bunu yapabilecek çok oyuncu var, bu maçı rahat alırız gibime geliyor. Bizim 12 adamın da artık gerçekten birşeyler yapabilecek oyuncular olması çok önemliydi. Onu da bu sene sağladık... Ben umutluyum...

http://www.youtube.com/watch?v=KGAcu-mx9Lc
içerideki son resmi maçlarını Azovmash'la yapmışlar ve 68-53 almışlar. Salon/Seyirci baskısı olmaz gibi görünüyor.Rytas deplasmanı çok daha zorken almıştık.
Bu arada video'da eski dost azovmash'lı Rancik de sadece bi karede görünüyor.Geçen seneki sakatlığın etkisinden hala çıkamamış galiba :(

bu forumda yönetime yakın insanlar var lütfen eğer mümkünse siyah formayla çıkılsın maçlara bugün özellikle deplasmanda olmamızdan dolayı çok önemli lütfenn