Euro 2008

Türkiye nereye kadar gelir?

• Kullanılan toplam oy
    32
Bora Yuksel' Alıntı:
Servet gerekirse bu bu macta oynasın 3 ay oynamasın ama lutfen oynatsınlar bu macta...

Servet'in oynatılması hakkında Terim gereken yorumu yaptı.''Servet'i oynatmamız insanlık suçu olur'' dedi.
Bu maçta oynasın 3 ay oynamasın diyorsunuz ama Galatasaray'ı hiç düşünmüyorsunuz.Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarımız var,ligin başlangıcı var.Sakatlıktan sonra form tutma sorunu var.Ayrıca futbolcunun geleceği açısından hangi maç olursa olsun sağlığına dikkat etmesi gerekir ve gerekirse oynamaması doğru olur.

Servet bu maçta oynarsa Türkiye için çok iyi olur fakat Galatasaray için hiç iyi olmaz.Sakatlığı daha çok ilerleyip kötü durumlara gelebilir.Oynaması Türkiye için iyi,bizim için kötü olur.

Şu maçta tam randımanlı oynasın, yanında geçersekj finalde de oynayabilsin.. Değil 3 ay 5 ay oynamamasına razıyım.

Murat İnal' Alıntı:
Şu maçta tam randımanlı oynasın, yanında geçersekj finalde de oynayabilsin.. Değil 3 ay 5 ay oynamamasına razıyım.

Sonra Şampiyonlar Ligi Ön Elemeleri'nde Emre Güngör yok,Servet Çetin yok..
Hangi oyuncularla oynamayı planlıyorsunuz?
Yani sıradan maçlar değil bunlar.Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçları.Avrupa'da başarılı bir takım isterken ön elemede elenmiş bir takım olabiliriz.Ayrıca rakipler de köy takımı olmayacak.Karşılaşabileceğimiz takımlar Liverpool, Arsenal, Barcelona, Juventus, Schalke..

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Murat İnal":1i8wt00d]Şu maçta tam randımanlı oynasın, yanında geçersekj finalde de oynayabilsin.. Değil 3 ay 5 ay oynamamasına razıyım.

Sonra Şampiyonlar Ligi Ön Elemeleri'nde Emre Güngör yok,Servet Çetin yok..
Hangi oyuncularla oynamayı planlıyorsunuz?
Yani sıradan maçlar değil bunlar.Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçları.Avrupa'da başarılı bir takım isterken ön elemede elenmiş bir takım olabiliriz.Ayrıca rakipler de köy takımı olmayacak.Karşılaşabileceğimiz takımlar Liverpool, Arsenal, Barcelona, Juventus, Schalke..[/quote:1i8wt00d]
katılıyorum.servet riske edilmemeli.

Milli Takım herkesin uzerindedir..Bu GS olsa bile... 1.TURKIYE 2.GALATASARAY 3.digerleri...

Servet ayakta durabiliyorsa,kosuyorsa,agrisi hafifse oynamalıdır...

Emre belezoglu icin yorum yapmıyorum..Kalitesini belli ediyor.Hayret walla Ingilizler buna bu kadar nasil dayanmis hayret..Ben emrenin fenerden onca para alacak olmasını,sayısal lotodan bir vatandasa para cikmasina benzetiyorum.Hatta o vatandasın emreden daha karakterli olma ihtimali mevcut.

Bora Yuksel' Alıntı:
Milli Takım herkesin uzerindedir..Bu GS olsa bile... 1.TURKIYE 2.GALATASARAY 3.digerleri...

Servet ayakta durabiliyorsa,kosuyorsa,agrisi hafifse oynamalıdır...

Emre belezoglu icin yorum yapmıyorum..Kalitesini belli ediyor.Hayret walla Ingilizler buna bu kadar nasil dayanmis hayret..Ben emrenin fenerden onca para alacak olmasını,sayısal lotodan bir vatandasa para cikmasina benzetiyorum.Hatta o vatandasın emreden daha karakterli olma ihtimali mevcut.
herşey milli takım diyorsun ama adamın futbol hayatı bitebilir oynasa bile dizi yırtılmış ya o acıyı bilen bilir

Rusya gerçektende Hollanda'yı darma dağın etti. Hollanda defansı gol yemek için can atıyor demiştin. Bu maçta fazlasıda oldu. Kalede Van Der Saar omasaydı bu sonuç bile alınmazdı. Hiddink Hollanda hücumunuda iyi çözünce hollanda tıknadı. Rusya da yapması gerekeni yaptı...
Servet'in oynamasında küçük bir ihtimal var. Servet oynamak isteyecektir fakat doktorlar ve Fatih Hocanın ona izin vereceğini tahmin etmiyorum...

Arkadaşlar lütfen Servet gerçek manada geleceği söz konusu ben Galatasaray'ı düşünmüyorum fakat uzun sakatlık servet'i yıpratır korkarım ki bitirir.

Kerem SEÇER' Alıntı:
Az kalmıştı ama ya. Çok az kalmıştı. Off off. Güiza da buysa 15 milyona yazık :)
Hayat öğretiyor kardeşim, tecrübe, önsezi... Yaşayarak, kupaları görerek öğreneceğiz hep beraber. :)

Benim anlamadığım nokta Del Piero'yu penaltı attırmak için uzatmaların sonunda oyuna alıyor.
En kritik penaltıyı gidip Di Natale'ye attırıyor.Anlamak çok zor.
İspanya yarı finale çıkan takımlar arasında en kötü futbol oynayan takım olarak gözüme çarpıyor.
Hatta bu akşam ki maçı izlerken Portekiz ve Hırvatistan'a acıdım..

Turnuvanın en kötü maçlarından oldu..İtalya oynamamak içn çırpındı resmen. İspanyada hakettiğini aldı.

Milli takım finale çıkacasaksa ben Servetsiz oynamayı göze alıyorum 4-5 ay bu kadar basit. Umrumda da olmaz gitmeyelim şampiyonlar ligine.

futbolun biraz adaleti varsa rusya şampiyon olur.bugün ispanyayıda gördük.çok iyi oynamadılar.bana zevk vermediler.ama rusya her maçta 10 tane %100 lük pozisyon buluyo.rusyanın şu ana kadar bütün maçlarını izledim.hepsindende inanılmaz keyif aldım.allah bilir turnuva öncesi "turnuvanın yıldızı olur" denen pobrebnyak sakatlanmasa ne yaparlardı.

türkiye deki kapak fabrikaları ihracati durdurmuş, içimizdeki irlandalılara kapak yetiştirmeye çalışıyorlarmış. hatta onlar da yetiştirememiş, ithal edeceklermiş...

fatih hoca ben futboldan çok iyi anlıyorum ve sana laflar hazırladım; defans bloğunda ferdinand ve terry i oynatmadığın, orta sahada ronaldinho ve messi yi ilk 11 e almadığın, lampard ı kadro dışı bıraktığın, forvette ise rooney ve drogba ya şans tanımadığın için seni kınıyorum... bu kadar oyuncu derinliği olan bir milli takımımız var ve senin çıkardığın 11 e bak, yazık. sana rağmen yarı final e geldik tamamen bal, hakiki kars balı, tabi yersen...