hiçbir takım birbirinden az efor yahut emek sarfetmiyor. hırvatlar bizden daha mı kötü hazırlandı, daha mı az çalıştı da Allah bize yardım etti de biz çıktık. böyle bir şey yok. tamamiyle oyuncuların ve hoca nın azmi bu .
Kerem SEÇER' Alıntı:Allah yardım ediyor. Gerisi hikaye.
Kaan Can Garip' Alıntı:hiçbir takım birbirinden az efor yahut emek sarfetmiyor. hırvatlar bizden daha mı kötü hazırlandı, daha mı az çalıştı da Allah bize yardım etti de biz çıktık. böyle bir şey yok. tamamiyle oyuncuların ve hoca nın azmi bu .
Kaan Can Garip' Alıntı:neden fatih hoca nın başarısını kabul etmek bu kadar zor, bir türlü anlayamıyorum. herkes tutturmuş bir şanstır gidiyor. birisi demiş ki: golu semih in attığını unutarak vay efendim mehmet topal çıkar da semih girer mi demiş.. eee semih attı golü. mehmetin yerine ayhnı alsak, iyice geri çekilecektik, yarı finali ancak rüyamızda görürdük. hadi onu geçtim dakika 120 de depar a kalkan, mücade eden takımımız var. amerika dan kondisyon ekibi gelmiş, bakıyosun o da fatih hoca nın işi.. yarı final e çıkmış bir takımın hocasını, hem de kendi içimizden birini eleştirmek komik oluyor..
iyi tutturmuşum haKaan Can Garip' Alıntı:bu takım çok rahat yarı final oynar. yıldıraydan cacık olmazdı, ayakta duracak hali yok. takımıda almanya da döküldü bu sene. kalecilerimiz biraz dengesiz, iyi performans gösterirlerse turnuvada kupayı alır geliriz.
Kaan Can Garip' Alıntı:neden fatih hoca nın başarısını kabul etmek bu kadar zor, bir türlü anlayamıyorum. herkes tutturmuş bir şanstır gidiyor. birisi demiş ki: golu semih in attığını unutarak vay efendim mehmet topal çıkar da semih girer mi demiş.. eee semih attı golü. mehmetin yerine ayhnı alsak, iyice geri çekilecektik, yarı finali ancak rüyamızda görürdük. hadi onu geçtim dakika 120 de depar a kalkan, mücade eden takımımız var. amerika dan kondisyon ekibi gelmiş, bakıyosun o da fatih hoca nın işi.. yarı final e çıkmış bir takımın hocasını, hem de kendi içimizden birini eleştirmek komik oluyor..
Burak Barut' Alıntı:[quote="Kaan Can Garip":37l4ahmt]neden fatih hoca nın başarısını kabul etmek bu kadar zor, bir türlü anlayamıyorum. herkes tutturmuş bir şanstır gidiyor. birisi demiş ki: golu semih in attığını unutarak vay efendim mehmet topal çıkar da semih girer mi demiş.. eee semih attı golü. mehmetin yerine ayhnı alsak, iyice geri çekilecektik, yarı finali ancak rüyamızda görürdük. hadi onu geçtim dakika 120 de depar a kalkan, mücade eden takımımız var. amerika dan kondisyon ekibi gelmiş, bakıyosun o da fatih hoca nın işi.. yarı final e çıkmış bir takımın hocasını, hem de kendi içimizden birini eleştirmek komik oluyor..
Burak Barut' Alıntı:[quote="Kaan Can Garip":3r3jy3ar]neden fatih hoca nın başarısını kabul etmek bu kadar zor, bir türlü anlayamıyorum. herkes tutturmuş bir şanstır gidiyor. birisi demiş ki: golu semih in attığını unutarak vay efendim mehmet topal çıkar da semih girer mi demiş.. eee semih attı golü. mehmetin yerine ayhnı alsak, iyice geri çekilecektik, yarı finali ancak rüyamızda görürdük. hadi onu geçtim dakika 120 de depar a kalkan, mücade eden takımımız var. amerika dan kondisyon ekibi gelmiş, bakıyosun o da fatih hoca nın işi.. yarı final e çıkmış bir takımın hocasını, hem de kendi içimizden birini eleştirmek komik oluyor..