Euro 2008

Türkiye nereye kadar gelir?

• Kullanılan toplam oy
    32
Emre´nin ilk maçta kaçak güreşip sorumluluk almamasının ardından bugünkü sakatlık sorunu bana 2001 yılını anımsattı. Transfer olduğum takıma sağlam gitmem lazım düşüncesiyle o dönem Galatasaray´ı satmıştı, bugün milli takımı satıyor.

bu akşam isviçre çeklere oynadığı futbolun %50'sini oynasın 3-0 yener hiçte üzülmem. benim bu takıma inancım sıfır hatta miili maçları bile izlemiyorum...özetleri izlerken fatih terim uruguay milli takımının başınamı geçti dedim, böyle bi rezalet olamaz gazetelere bakıyorum lacivert eşofmanlar içinde futbolcular antreman yapıyo tirübünlere bakıyorum herkez kırmızı beyaz artı kırmızı-beyaz şampiyon türkiye marşları ama sahada kırmızı beyaz diye bişey yok bunlar yetmiyomuş gibi kadronda iki tane türk olamayan topçu ve bunlardan sebep yıldıray ve halil feda edildi yazıklar olsun... fbtv nin yan kuruluşu ntvspor 3 dakikada bir milli takım reklamı yayınlıyor, en skandalıda avrupa bizim dostumuz ama sahada dost tanımayız sloganları neye hizmet ediyoruz neyin mücadelesini veriyoruz anlamadım türk milletini bu kadarda aptal yerine koymaya kimsenin hakkı yok...portekize yenildik ama 1 gram üzülmedim ben şimdi vatan hainimiyim warsın böyle söylesinler yazıklar olsun...ama az kaldı şunu söylemek istiyorum ne zaman akp kapanır ve tayyib yargılanır o zaman türk sporu rahata kavuşur...

Dünkü İspanya maçı gerçekten zevkliydi fakat Yunanistan maçı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.Gerçekten sıkıcı bir maçtı.İbrahimoviç o golüde atmasa Avrupa Futbol Şampiyona'sının en sıkıcı maçı olurdu :).Bugün adam akıllı bir kadro çıkarırsa Sinyor Terim İsviçre'yi geçeriz diye düşünüyorum ama son oynadıkları futbolda beni biraz tereddüte sokmadı diyemem.

İspanya elini kolunu sallayarak kontrataklarla Rusya'yı yendi. Rusya'da ilerde zenit'li gol kralı ve Arshavin olmayınca etkinlik azaldı. Defasntakilerde evlere şenlikti.
İsveç maçında ise İbrahimovic uzun bir aradan sonra golünü attı ama tam attı... Müthiş bir gol oldu. Bu arada İsveç'te 90 dakika başrı ile forma giyen 37'lik Larsson'a tebrikler. Bu da birilerinin gözüne batar umarım...

Ben Guis Hiddink'in Rusya'sından çok şey bekliyordum ama olmadı. 4-1 yenilecek kadar da kötü oynamadılar ama Pogrebnyak'ın yokluğu gol sorununu doğurdu ve hızlı İspanyollar cezayı kesti.Ben yinede İspanya ve Rusya çıkar bu gruptan diyorum.

Küstah İsviçre...
Çeşitli karikatürlerle maçlar öncesinde gerginlik yaratmayı alışkanlık haline getiren Blick Gazetesi, bugünkü sayısında kapakdan kullandığı haberde Döner tezgahında elinde döner bıçağı bulunan Hakan Yakın ile kestiği dönerin üstünde Fatih Terim resmini kullandı. Kullanılan yazıda ise "Öyle ya da böyle bugün menüde kebab var" deniyor.

6389_B_doner_B.jpg

Uğur YILMAZ' Alıntı:
Küstah İsviçre...
Çeşitli karikatürlerle maçlar öncesinde gerginlik yaratmayı alışkanlık haline getiren Blick Gazetesi, bugünkü sayısında kapakdan kullandığı haberde Döner tezgahında elinde döner bıçağı bulunan Hakan Yakın ile kestiği dönerin üstünde Fatih Terim resmini kullandı. Kullanılan yazıda ise "Öyle ya da böyle bugün menüde kebab var" deniyor.

6389_B_doner_B.jpg
n.k.i.v.a.s

Kaan Can Garip' Alıntı:
[quote="Uğur YILMAZ":1so9tahm]Küstah İsviçre...

6389_B_doner_B.jpg
n.k.i.v.a.s[/quote:1so9tahm]
:) biz susup mac sonu cikolata yememize bakalim :)

Milli takımımızın, İsviçre karşısında sahada yer alacağı 11 belli oldu...

İşte 11'imiz;

Kaleci: Volkan

Defans: Hamit, Emre Aşık, Servet, Hakan Balta

Orta saha: Gökdeniz, Aurelio, Tümer, Arda

Forvet: Nihat, Tuncay

Fatih Terim'in ilk maçta Portekiz karşısında sahaya çıkarttığı kadrodan farkı olarak, sakat olan Emre Belözoğlu'nun yerine Tümer Metin, Colin Kazım'ın yerine Gökdeniz Karadeniz, Gökhan Zan'ın yerine Emre Aşık, Mevlüt'ün yerine ise Arda, bu akşam oynanacak karşılaşmada forma şansı bulan isimler oldu.

Fatih hoca iyi ders cıkarmış Portekiz maçından saksı mı düştü ne nasıl aklına geldi Gökdeniz'le Arda yı oynatmak. Hadi çocuklar çikolata yeme zamanı.

Ben Emre Aşık'ın yerine Emre Güngör'ün oynamasını beklerdim. portekiz maçına göre umarım daha iyi oynarız. Herşeye rağmen Milli Takım'ın arkasındayız. ne olursa olsun kazanacağız...