Ben çok genç değilim de siz yanlış anlamışsınız. 3.yazdığımı bir daha okuyun. 10 tane mesajım var 1 tane dahi futbolculara yönelik söylemim yok.
“reklam batması” talihsiz bir tanım olmuş, neyse. Ben takımın da oyuncuların da farkındayım. Hepsi de kaliteli oyuncular.
Reklam yapacaksın elbet; ancak sen her saniye “bizim çocuklar aslanlar kaplanlar vatan arkanızda Sakarya savaşı vs” edebiyatına girersen boğarsın o oyuncuları da bizi de. Bu gencecik çocukları bu kadar baskı stres altına sokmaya gerek yok.
Dediğim gibi oyunculardan yana sıkıntı yok ama şu “sinme” olayı kötü bir şey. Zannediyorum ki Şenol Güneş’in marifeti bu. Bana ligde herkesi yenip Kadıköy’e gidince ilk dakikadan sinen Galatasaray’ı hatırlatıyor.
“yansıtmak” olayından bahsetmişsiniz. Mesele o zaten biz sayfalardır ne yazıyoruz burada? Yansıtan herkes şampiyon olur zaten. İlk 45 dk bitmiş, spiker “süperiz” diyor. Bu mu reklam ? Gol yiyoruz “vatanı savunur gibi savundun sen üzülme” diyor, 2 yi yiyoruz “Çek maçını hatırlayın” diyor. İnsanları aptal yerine koymak “reklam” yerine giriyorsa evet bana batıyor. Batmayana bir şey diyemem, ne mutlu. Maşallah edebiyata gelince dünyada liderliği kimseye kaptırmayız ama icraate gelince.. Ben edebiyat dinlemeye değil futbol izlemeye açtım televizyonu. Yılların sabit stoperi Chiellini maç boyu bizim ceza sahasından çıkmadı. 1.dakikadan kapandık vurmayın bize diye. Bi salın da şu çocukları oynasınlar artık.