Euroleague 2008 - 2009

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kasun Hüseyin gibi oyun blgisi yüksek bir pivot.üseyin nasıl 4 fener uzununu denize döktüyse Kasun'da bu kadar büyük olmasada ağırlığını koyacaktır.Ayrıca Mrsic'in koyacak ağrlığı yok artık en fazla boş atış sokar.Fenerbahçe Efes'i yendi ama unutmayalım ki önce Oktay Hoca'nın bıarakacağı yani takımın dağıldığı sene yendiler sonrada Efes'in yabancılarının kaçtığı sezon yendiler.Bu sene Efes Fenerin karşısına adam akıllı çıktı ve sonuç ortada.Zaten Kerem'den sonra tek sorunlarınıda çözdüler.Fenerbahçe Efes'in karşısında durumaz...

Kadro kaliteleri ve derinlikleri var lakin Green ile nereye kadar giderdi ki zaten ?

Dipnot : Kasun'a laf yok .. Haislip'ten bile daha insanüstüdür kendileri .. 8)

geçen sene de efesin kadrosu üstündü takım ruhu olmadı mı olmuyor işte ben hala efesin iyi takım olamadığını düşünüyorum takım ruhu olmadan zor fenerbahçeyi elemeleri.fenerbahçe taraftarını da aldığı zaman arkasına efesi eleyecektir diye düşünüyorum.

Berat Akbaba' Alıntı:
geçen sene de efesin kadrosu üstündü takım ruhu olmadı mı olmuyor işte ben hala efesin iyi takım olamadığını düşünüyorum takım ruhu olmadan zor fenerbahçeyi elemeleri.fenerbahçe taraftarını da aldığı zaman arkasına efesi eleyecektir diye düşünüyorum.
Bu kez taraftarı her maç yanlarında olamayacak ama geçen maçlar olduğu gibi.Efes'in maçları Şahenk'de ayrıca büyük ihtimal saha avantajıda Efes'de olacak...

Olympiacos - Tau Ceramica 73-70
Asseco Prokom - AJ Milano 60-62
Alba Berlin - Real Madrid 84-87
Regal FC Barcelona - Maccabi Electra 85-65
Unicaja - Panathinaikos 69-81
Partizan - Lottomatica Roma 84-76
CSKA Moscow - Cibona 87-61
Montepaschi - Fenerbahce Ulker 87-79

alba berlin real madrid maçını canlı takip ettim son 4 dakkaya 81 71 önde girdi alba berlin ama mumbru ve felipe reyes işi çözdü barça da ersan 11 sayı attı bu arada carlos arroyo ne rezalet bir adam yavf

bir de şu yünden bakmak lazım olaya efes eğer bu sene de kaybederse ki bu sene herkesin katılacağı gibi abarttılar olayı çok büyük yatırım yaptılar. büyük bir operasyona gideceklerdir.yatır o kadar parayı sonuç koca bir 0.

Alba Berlin kendi sahasında çok iyi oynuyor, yine büyük bir sürpriz yapacaklardı ama son bölümde kaybettiler. Maccabi için bu sene Final Four zor gibi, pek iyi oynadıkları söylenemez.. Partizan'lı gençleri ise tebrik etmek lazım, kimse beklemiyordu onlardan bu kadarını..

Group E
Asseco Prokom vs. Olympiacos (2)
Tau Ceramica vs. AJ Milano (1)
Group F
Regal Barcelona vs. Alba Berlin (1)
Real Madrid vs. Maccabi Electra (1)
Group G
Partizan vs. Unicaja (2)
Panathinaikos vs. Lottomatica (1)
Group H
Montepaschi vs. CSKA Moscow (1)
Cibona vs. Fenerbahce Ulker (1)

not: siyah olan maclar cok zor olacak

Group E
Group F
Group G
Partizan vs. Unicaja (1)
Group H
Montepaschi vs. CSKA Moscow (1)

bence haftanın bankosu Partizan.

Ben hala Siena'nın CSKA'yı devireceği yönünde iddialıyım. Siena kolya maçlar oynayarak geldi sayılır buraya, henüz ritmlerini bulamadılar ama bu maçla gösterecekler güçlerini. Forza Siena :)

Haftanın önemli maçlarından diğerinde Cibona'nın evinde Fenerbahçe'yi yeneceğini düşünüyorum. Fenerbahçe'de Giricek çok iyi bir performans sergileyecek bence ama yetmeyecek. Cibona alacaktır maçı.

Partizan vs. Unicaja (2)

Montepaschi vs. CSKA Moscow (2)

Nasıl bir hırsla izliyorum şu maçı bilseniz :)

11-10 ilk periyot sonucu. Güçlü savunma izliyoruz iki takımdan da.

Bu arada Partizan-Unicaja da 10-11.

O maçı izlemiyorum da nasıl savunmadır bu ya :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...