Siena, CSKA'yı 74-56 yendi :shock:
Yunus maçı izlemedin sanırım.Maçın her anında Siena üstündü.Lavrinoviç dışında herkes döktürdü.hakları olan çok güzel bir galibiyet aldılar.Bu takım gruptan 1. çıkarsa kesin Berlin'de.yunustaylan' Alıntı:Siena, CSKA'yı 74-56 yendi :shock:
yunustaylan' Alıntı:grup sıralaması böyle olur ;
1.CSKA
2.siena
3.cibona
4.fb ÜLKER(çok ama çok üzülerek söylüyorum)
Tolga Kaplan' Alıntı:yunustaylan' Alıntı:grup sıralaması böyle olur ;
1.CSKA
2.siena
3.cibona
4.fb ÜLKER(çok ama çok üzülerek söylüyorum )
üzüldügün nokta ?
Ahmed Salih' Alıntı:Partizan - Unicaja Malaga maçının son kısmını izleyebildim. Pionir'in atmosferi bir başka... Sanıyorum Dünya'da taraftarıyla en iyi bütünleşen takım Partizan olsa gerek. Her anı birilikte yaşıyorlar, dün yine Euroleague'in en güçlü takımlarından birini mağlup etttiler. Ancak maç son topa kaldı ve kanımca çok tartışılacak bir pozisyonla bitti. Malaga oyuncusu Omar Cook, bitime iki saniye kala potaya yüklendi ve bombeli bir atış yaptı. O atışı Slavko Vranes havada blokladı ama, top inişe geçmiş gibiydi... .
[/quote:1yk9xsmp]Murat İNAL' Alıntı:Ahmet Bey,
Televizyondan izleme olayı bitti mi acaba. Geçen sene Fenerbahçe Ülker maçı aklıma geliyor da.[quote="Ahmed Salih":1yk9xsmp]
Partizan - Unicaja Malaga maçının son kısmını izleyebildim. Pionir'in atmosferi bir başka... Sanıyorum Dünya'da taraftarıyla en iyi bütünleşen takım Partizan olsa gerek. Her anı birilikte yaşıyorlar, dün yine Euroleague'in en güçlü takımlarından birini mağlup etttiler. Ancak maç son topa kaldı ve kanımca çok tartışılacak bir pozisyonla bitti. Malaga oyuncusu Omar Cook, bitime iki saniye kala potaya yüklendi ve bombeli bir atış yaptı. O atışı Slavko Vranes havada blokladı ama, top inişe geçmiş gibiydi... .