Euroleague 2011-2012

vujaciç içeriye giremiyor,topu eline aldığı zaman baskı geldiğinde ne içeriye dalmayı deniyor,ne faul aldıracak birşey yapıyor,topu hemen birilerine atıyor,yada dışarıdan sallıyor üçlükleri,en iyi özelliği serbest atışları onun dışında onu diğer oyunculardan ayıracak çok büyük bir şutörlüğünü göremedim ben.Ama bu maçta istekliydi,birşeyler yapmak istiyordu bu özelliğini taktir ettim.

Vujacic, Efes'in başına bela olacak gibi. Geçen yıl Rako bela olmuştu bu yılda bu adam Yani herkes Vujacic takımda takım oyuncusu gibi oynayabilir Ufuk Sarıca adma eder dedi ama Maccabi maçında tek kelimeyle berbat ett herşeyi. Eğer Vujacic yerine daha topu paylaşan penetre eden başka bir yabancı olsaydı Efes bu maçı rahat alırdı.
Efes Vujacic transferini yanlış seçmiş görüldüğü gibi.İlievski ise bence yetersiz bir guard onun yerine takım sıkıştığında penetre edecek sayıyı zorlayacak bir yabancı olsaydı çok daha iyi olurdu. Mesela D-Wash olsaydı çok daha sağlam bir transfer olurdu. Kerem ile birlikte iyi iş yapardı.

barça ve cska çok guclu gibi gozukuyor. siena, pao ve maccabi de saydigim ilk iki takim kadar olmasada dortlu finalin en buyuk adaylaridir. efes, real ve armani gibi takimlar ise ancak çerez olur bu saydigim takimlara

Ben su maclari alisma donemi olarak goruyorum. Asil TOP-16'da euroleague'e isinmis bir sekilde cikacagiz ve 2 sene onceki Partizanin yapmis oldugu kimine gore mucize,kimine gore normal Final-4 yolunda emin adimlarla ilerleyecegiz.Sans gerekiyor TOP-8 de kurada caprazdan kim gelecek bunlarda onemli... Top-16'da grupta 2. olup capraz grupta bir Real Madrid bir Maccabi bir Siena gelebilirse o zaman iste 3 maclik sistemde bence Final-4 yapma sansimiz olabilir. Top-8 de yeter ki CSKA-Barcelona gelmesin..

Barcelona, Pao, Cska, Maccabi, Siena

Bu takımlardan herhangi birini 3 maçlık bir seride eleme şansımız : 0! Yazı ile "Sıfır" !Tek maç olsa olabilir derdim. Sonuçta tek maç bu. Her şey olabilir. Bir mucize gerçekleşebilir.

Anadolu Efes, Real Madrid, Caja Laboral, Olympiakos

Bu takımlardan biri ile eşleşirsek küçük de olsa geçme şansımız var. Ancak sorun şu ki bu takımlardan biri ile son 8 de eşleşebilmek için top 16 gruplarında yukarıdaki Barca, CSKA, Siena, Maccabi ve Pao gibi takımlardan birini geçip grubu lider bitirmemiz gerekecek!

Sonuç olarak hocam sen ne içtin dün gece? :D

Pana-CSKA maçından kimse bahsetmiyor mu :)

İnanılmaz bir maç seyrettik, maç sonunda Obradovic'in siniri evde ki koltuğumda beni rahatsız etti. Acıyorum oyuncularına...
Krilenko nasıl durdurulur ders verdi Pana. (Ancak hücumda)
CSKA da maç sonu savunmasıyla en iyi olduğunu kanıtladı. Uzun kollar her yerdeydi. Pana çaresiz kaldı.

Muhteşem bir maçtı Pana-Cska maçı.

Kirilenko'nun o kollarının tarifi yok, savunmada takımı ateşleyen oyuncuların başında geldi. Ayrıca Obradovic'in maç sonundaki siniri fenaydı -ki sonuna kadar da haklıydı- ben olsam o an delirirdim herhalde. :)

Omri Casspi Maccabi'de

Sacramento'dan Cleveland Cavaliers'e geçen İsrailli forveti Omri Casspi'nin NBA'de Lokavtın devam etmesi ve sezonun oynanmasının risk altına girmesinden sonra Maccabi Tel Aviv ile anlaştığı açıklandı.

Sinan Erdem'de 250.000 taraftar var. Ama hepsi ortaya sıkıştığından, omuz omuza yaptığından belli olmuyor. :)

Komikler, salonun yarısından fazlası boş 8350 kişi varmış :)

Yine EL den fırça yememek için fazla gösteriyorlar heralde :)