Euroleague 2011-2012

Bu salonda 8000 kişi varsa abdi ipekçide biz her maçta 30.000 kişiye oynuyoruz :)

kzy1.jpg

kzzr.jpg

EL için fazla gösteriyorlar sayıyı arkadaşlar. Geçen maçlarda da yaptılar. Bu işlerin içindeki bir arkadaş söylemişti geçenlerde. Bugün dikkat ettim hakkatende öyleymiş.

Üst turu görebilirsek A grubundan gelecek takım açık hedef olur. :) Böyle bir A grubu varken C grubundan elenene yazık olacak.

Daha düne kadar Efes'e sallayıp dururlardı,şimdi nerdeyse her taraftarı Limuzin'le götürüp getirecekler.
Hayır,takımları çok kötü olsa neyse,ya da kupalar kaldırırsın doymuşluk vardır dersin o da yok.Neyse onların sorunu ama kendi taraftarımızı gördükçe gurur duyuyorum bir daha.

8350 sayısı acayip olmuş gerçekten salon bomboştu :)

Ayrıca Telekom maçında da bu maçta da millet tiyatro izlemeye gitmiş gibiydi, Fenerbahçeli oyuncular zorla kaldırdı adamları yerlerinde iki alkışlayıp tekrar oturdular.

Yarın bizim maçı görüp imrensinler bakalım biraz :)

Salon ve taraftardan konu açılmışken bugün bir kez daha fb anonsçusuna dikkat ettimde adam gerçekten işini inanılmaz yapıyor.Bizim yalçın dümer bağırmak isteyen adamı bağırmaktan soğuturken heriflerin anonsçusu 70 yaşında adamı bile ayaklandırıyor.

Önder konuyu açmışken bende size ilginç bir şey söyleyeyim, Fener taraftar sayısını fazla bildirirken Galatasaray ne yapıyor biliyormusunuz?
Kazan maçında salonda 9 bin kişi olduğu halde 6.800 kişi bildiriliyor, yani satılan bilet kadar insan söyleniyor, kombine ile girenler unutuluyor.

Sinan Erdem 16500 kişilik tam olarak..dün salonda 3500 den fazla seyirci olduğuna inanmıyorum..8350 ne ya şaka mı..

İnşallah top 16 gruplarına kalırsak fenerin grubundan kim gelirse gelsin bence baş edebiliriz..Belki çokşey istiyoruz ilk seneden ama neden çeyrek final olmasın:)

efes dagıldı resmen,şu guzelım takımı ufuk sarıca içine etti desek yerıdır.ne oyuncuları tam verımıyle kullanabılıyor,ne de oyuna krıtık yer de mudahele edebılıyor..o kadar transfer yaptın,getırseydınız ya takımın basına adam akıllı bırısını.madrıd resmen kaba bır tabır olacak ama ''top'' dıye oynadı efesle..

Yine çok garip bi hafta.

Armani Milano kendi evinde Partizan'a 69-65 yenildi,partizan son periyotu 30-9 önde tamamladı.Partizan'ın 2.periyotta sadece 5 sayı attığını hatırlatmak lazım ayrıca.

Ve Panathiniakos'ta Brose Basket'e 79-76 yenildi.İki haftadır kaybediyorlar.

Yenilen o 100 küsür sayı nedir Efes ya? Ayıp valla güzelim kadro yerlerde sürünüyor.Ufuk hocaya kabahat bulamam çünkü zorla tutup beni hoca yapın demedi.Bu sezon Final Four için çok ciddi bir adaydı ama hayalkırıklığı yaşatacaklar gibi duruyor ve oynuyorlar.

Efes guardsız oynuyor. Mesele bu.
Batista, Barac, Savanovic, Ersan ve Vujacic gibi oyunculara sahip olupta faydalanamamanın başka bir açıklaması gelmiyor aklıma. Bir de Tarance takımın yarısı imiş de haberimiz yokmuş galiba.