Euroleague 2011-2012

Bide yabanci sitede bugun tek iyi olan taraftar idi yazmis Fenerli'nin biri. Ayni kisi bizim taraftari begenmiyor idi. Bunlar saka yahu, genlerinde var herhalde. Hepsi Mr. Bean dogmus. Ironi nerede Fenerbahceliler orada. Komedi dukkani carsamba-persembe Fenerbahce arena'da.

Zeljko Obradovic:Fenerbahçe taraftarlarını tebrik ediyorum. Çok müthiş bir atmosfer var. Bu atmosferi bütün maçlarda devam ettirsinler. Çok özel bir geceydi. Salon rüya gibi bir şeydi.

Hadi canım :) .

Zeljko Obradovic:Fenerbahçe taraftarlarını tebrik ediyorum. Çok müthiş bir atmosfer var. Bu atmosferi bütün maçlarda devam ettirsinler. Çok özel bir geceydi. Salon rüya gibi bir şeydi.

Hadi canım :) .

bence dalga geçmiş. ses bombası atınca ortam yarattıklarını sanan zavallı bir grup vardı ki son bomba Vidmar' ın omzuna gelmiş sanırım..

Bizim bayrak olayını kopya çekerek salonun bizim gibi olacağını düşünüyorlardı herhalde Ülker Peşkeş Tiyatrosunun.

Şu an lig ve Avrupa'da en ciddi rakibimiz olmasına rağmen Efes'e gerçekten çok üzülüyorum.Adamlar müthiş bütçe ile sezona girdiler sonuç ortada.Bizim bütçemiz belli takım belli.Herşeyimizi ortaya koyup kadro yetersizliğinden dolayı kaybettiğimiz sayısız maç oldu.O bütçelere biz sahip olcaktık ki o zaman görecektik asıl Galatasaray'ı.Efes'e üzülüyorum ama gördüğüm tablo erkek basket takımına nasıl sarılmamız gerektiği gerçeğini ortaya koyuyor.

Unics Kazan öyle bir maç kaybetti ki belki de ilk 3 maçını kazanıp elenebilirler. Pana ve Fener maçları var, Pana bi kere daha yenilmez bence. Fener de her ne kadar kötü durumda olursa olsun ikili averajı alacak şekilde devirmek için elinden geleni yapacaktır.. Milano'nun alacağı bir galibiyet dengeleri değiştirecekti ve gerçekleşti bu..

Unics Kazan öyle bir maç kaybetti ki belki de ilk 3 maçını kazanıp elenebilirler. Pana ve Fener maçları var, Pana bi kere daha yenilmez bence. Fener de her ne kadar kötü durumda olursa olsun ikili averajı alacak şekilde devirmek için elinden geleni yapacaktır.. Milano'nun alacağı bir galibiyet dengeleri değiştirecekti ve gerçekleşti bu..
Milano'nun kazanma vaktinden çok Kazan'ın kaybetme vakti gelmişti.Kazan kazansa grup yarın biterdi muhtemelen.Fenerbahçe Ülker Milano'ya ne kadar teşekkür etse az.

Olabilecek tüm mucizeler gerçekleşti ve Fenerbahçe Ülker Kazan'dan uzatmada ikili averajı aldı.9 dakika kala 70-57'ydi,1 dk kala Kazan tek atış için çizgideyken 79-73'tü skor.Kazan son yıllarda izlediğimiz en cins takım.Çatır çatır skor üretirken durdular.Rusya'da ikinci yarıları nasıl kilitliyorlarsa bugün son çeyrekte aynı şekilde kilitlendiler.Maçı bitirdiler derken FB Ülker'in son çaresinin uzatma olduğunu akıl edemeyip rahat davrandılar ve son saniyede maç uzadı.
İki haftadır bunca şey gerçekleşmişken haftaya gruptan çıkarlar diyorum ama EA Milano OAKA'da iyi basketbol oynayarak devreyi 34-32 önde bitirdi.Bu gruba mantık çerçevesinde yaklaşmamak lazım. :)

milanonun gruptan çıkma şansı yok ama panayı yendiler.2li averajda hem panaya hem kazana gerideler 3lü averaja da kalmıyor iş ya pana ya kazan 4 galibiyet ile bitirecek

Üzüldüm valla fenerin 15farktan dönüp maçı uzatması yetmiyormuş gibi 2li averajı da kurtarmasına. Şu kazanın yaptığı ayıp resmen. Fener artık bu gazla milanoyu zaten yener. Milano bugün pana deplasmanında çok iyi oynadı ve beklenmedik bir galibiyet aldı ama fener ilk turda balıyla nasıl gruptan son maçta çıktı bu sefer de öyle bir hikayeye doğru gidiyor iş.. Neyse kazandan büyük barça var azizim..

valla moral bozukluğundan 2-3 gün girmedim buraya..eurolg netten baktım fark 13 idi sonra artık yenemezler diye bakmaya başladım,bakmaz olaydım..1 dakika kala o 6 sayı nasıl kapandı hala aklım almıyor..şimdi bunlar çıkar biz çıkamazsak kafayı yerim..