Euroleague 2013 - 2014

Kura çekilmeden önce içimden C grubu geçiyordu. Harika bir kura çekildi. Bayern Münih hariç istediğim tüm takımlar karşımıza çıktı.

Olympiakos Spanoulis'i kaybedecek, üstüne bir de sarı-kırmızıyı giyme ihtimali de var... Siena bu sene daha da zayıflayacak. Unicaja'yı da hem içeride, hem dışarıda yenmek mümkün...

Ben bu gruptan lider çıkabiliriz derim...

Galatasaray
Olympiakos
Siena
Unicaja
Stelmet Gora
Bayern Münih

A GRUBU
1-FC Barcelona
2-CSKA Moskova
3-Fenerbahçe Ülker
4-Budivelnik Kiev
5-Partizan
6-Nanterre

B GRUBU
1-Real Madrid
2-Anadolu Efes
3-Zalgiris Kaunas
4-Brose Baskets
5-Emporia Armani Milano
6-Strasbourg

C GRUBU
1-Olympiakos
2-Montepaschi Siena
3-Unicaja Malaga
4-Galatasaray Liv Hospital
5-Stelmet Zielona Gora
6-Bayern Munih

D GRUBU
1-Panathinaikos
2-Maccabi Tel Aviv
3-Laboral Kutxa Vitoria
4-Lokomotiv Kuban
5-Crvena Zvezda
6-(Elemeden gelecek takım)

Hayırlı olsun. :)

Bu gruptan 1. Dahi cikabiliriz.

Oly : her sene o mukemmel formu koruyamazlar hem kabasakali kaybettiler hynes yok bu sene en fazla final four.

Siena: Iyi kadrolari olmasina ragmen butce sikintilari var kadroda butceyi kisacaklarini acikladilar bobby gidecek rakip olarak bizim altimizdalar.

Malaga: Euroligin sanssiz takimi gecen senede bir cok maci son saniyede verdiler kadrolari mutevazi bireysel 2 adamlari iyi bence ancak rakibimiz degiller.

Diger rakipler 4.icin yarisirlar.Rakipleri kucumsemek asla tarzim degildir ancak rakiplerimiz cok guc kaybettiler kabasakal-bobby orneginde oldugu gibi.

Son grupta Fransiz istiyoruz ama onlarin atletikligi basimizi yakabilirdi diye dusunuyorum. Munih bence iyi kura. Ergin Ataman ve olasi Spa transferleriyle bu grubu inşaAllah 1. bile bitiririz. Allah utandirmasin..

Bizim kura şansımızı birazda fener yarattı.3.torbada fenerle beraber 2 ispanyol takımı olması bizi barca ve realden ilk tur için kurtardı.

ilk tur guruplarında EL e tekrar alışıp 2.tur gurubuyla beraber form arttırıp final-four a kalacağımızı tahmin ediyorum.

En büyük güvencem Ergin Ataman ve Ünal başkanın basketbola verdiği destek.

İyi transferler yapacağımızı tahmin ediyorum.

Sakatlık filan olmazsa yolumuz açık:)