Normal sezonda Efes veya Ülker ile eşleşeceğimizi sanmıyorum.Sonraki turlarda olabilir.2 seneden beri son 16 da Türk takımları birbiriyle eşleşiyor.Normal sezonda bu olamaz.
Panathinaikos/Olympiakos
Monthepaschi Siena
Zalgiris Kaunas
Galatasaray Liv Hospital
Stelmet Zielona Gora
Strasbourg
Oly ya da Pana grubuna gidersek?oluşacak ilk grupta güçlü seri başları ile eşleşirsek bir sonra ki grupta aynı takımlarla eşleşmiyoruz sanırım.bu yüzden ilk torbalardan barca ve cska gelmesi iyi olur.son torbalardan güçsüz takımları çekerek gruptan çıkarsak bir sonra ki grupta 1 ve 2 bitirenler playoff serisinde evsahibi avantajına sahip oluyor.bu bağlamda benim temennim
barcelona
cska
zalgiris
galatasaray
zielona
naterre
şeklinde oluşacak bir grupta 3. olarak gruptan çıkmak fena olmaz.cska ve barça maçları ile tekrar euroleague havamızı yakalarız.birde 1.torbadan real ve barça 3.torbadan laboral ve malaga ile eşleşmeyecek ve fb ülker ile bizde eşleşmeyeceğimiz düşünürsek zalgiris kaunas 3.torbadan kesin rakibimiz diyebiliriz.birinci torbadan barca yada real ile eşleceğiz gibi gözüküyor bu takımlardan fb ülker i kim çekerse ipekçi den yırtar birinci torba barça real, ikiden efes gelemiyor,üçten zalgiris kesin grup şekilleniyor.yukarıda yazdığım kuranın gerçekleşme olasılığı oldukça yüksek.
İlk turda 3.olursak grup lideriyle 4.olusak grup 2.siyle aynı grupta oluruz.Sonuçta top16 artık 2 grup olduğu için fazla seçim hakkımız olmayacak.Bu yılki efes grubu gibi bir grubu lider bitirsek bile bulamayabiliriz.Ama sonuna kadar f8 için mücadele ederiz.Ayrıca kurada barça ve realin 3.torbadan fbülker yada zalgirisle oly ve pananında laboral yada malagayla eşleşeceği doğru ama bu bizi bağlamıyor.Hepsiyle eşleşebiliriz.Ancak kura 1.torba,2.,3,bizim torbamız,5.torba ve 6.torba şeklinde sırayla gideceği için efes ve fbülker grupları belli olmuş olacak ve ülker cska ile eşleşmediyse torbamızda yer alan kuban cska ile eşleşemiyeceğinden biz otomatikman cskalı gruba düşeriz.Buda hesaplamadım ama en az %50 başka hatta ülkerin cskayı başka mecburiyetler yokda %33 ihtimalle çekeceğinden %67 ihtimal gibi duruyor.Bu durumda ilk torbadan yunan takımlarıyla 3.torbadan ispanyol takımlarının gelmesi bizim için iyi olur...oluşacak ilk grupta güçlü seri başları ile eşleşirsek bir sonra ki grupta aynı takımlarla eşleşmiyoruz sanırım.bu yüzden ilk torbalardan barca ve cska gelmesi iyi olur.son torbalardan güçsüz takımları çekerek gruptan çıkarsak bir sonra ki grupta 1 ve 2 bitirenler playoff serisinde evsahibi avantajına sahip oluyor.bu bağlamda benim temennim
barcelona
cska
zalgiris
galatasaray
zielona
naterre
şeklinde oluşacak bir grupta 3. olarak gruptan çıkmak fena olmaz.cska ve barça maçları ile tekrar euroleague havamızı yakalarız.birde 1.torbadan real ve barça 3.torbadan laboral ve malaga ile eşleşmeyecek ve fb ülker ile bizde eşleşmeyeceğimiz düşünürsek zalgiris kaunas 3.torbadan kesin rakibimiz diyebiliriz.birinci torbadan barca yada real ile eşleceğiz gibi gözüküyor bu takımlardan fb ülker i kim çekerse ipekçi den yırtar birinci torba barça real, ikiden efes gelemiyor,üçten zalgiris kesin grup şekilleniyor.yukarıda yazdığım kuranın gerçekleşme olasılığı oldukça yüksek.
NBA2K14 de olacak Avrupa takımları
· Alba Berlin
· FC Barcelona
· Real Madrid
· CSKA Moscow
· EA7 Emporio Armani Milano
· Montepaschi Siena
· Fenerbahçe Ülker Istanbul
· Anadolu Efes Istanbul
· Olympiacos Piraeus
· Panathinaikos Athens
· Maccabi Electra Tel Aviv
· Zalgiris Kaunas
· Unicaja Málaga
· Laboral Kutxa Vitoria
Sen n'aptın öyle.3rus takımı aynı grupta olur mu hiç.Olsa ben efes ile fbyi isterim gruba zaten Avrupa'da da boylarının ölçüsünü alsınlar ve namımız yürüsün diye ama olmuyor işteOlmasını istediğim grup
Oly
Siena
Malaga
Galatasaray
Stelmet
Js fonterre
Tahmin ettiğim grup
Real madrid
Macabi
Zalgris
Partizan
Strasbourg