Euroleague 2015-2016

Avrupa'nın en formda(!) takımı Kuban deplasmanda Novgorod karşısında dağıldı, 3-4 dakika kala fark 10 civarlarında geziyordu sonlarda inmiş ve 6 fark bitmiş, hani bizim grupta oynadığımız Novgorod'u diyorum.

Fb Real yada Barça dan hangisiyle eşleşirse elenir, eğer khimki ile eşleşirse %51 geçerler, saha avantajıyla oda, hem Real hemde Barça fb'den üstünler kadro olarak...

Fb Real yada Barça dan hangisiyle eşleşirse elenir, eğer khimki ile eşleşirse %51 geçerler, saha avantajıyla oda, hem Real hemde Barça fb'den üstünler kadro olarak...

Bence, tam kadro olırsa cska ve tam kadro real dışında kim çıkarsa çıksın turu geçer fenerbahçe. Real belki ama barca kadro olarak da oyun olarak daf4 adayı bile değil bence. Bu haftaki real maçı çok şeyi belirleyecek.

Bence, tam kadro olırsa cska ve tam kadro real dışında kim çıkarsa çıksın turu geçer fenerbahçe. Real belki ama barca kadro olarak da oyun olarak daf4 adayı bile değil bence. Bu haftaki real maçı çok şeyi belirleyecek.

Real fb'ye 1 maç verir, Barça 2 maç verir, Barça kadrosu Fb'den üstün bana göre, ve buraları oynamayı fb'den daha iyi bilen bir kadro...Barça Acb'de lider bu arada, Bence 4. Olarak fb'yle eşleşiler ve turu geçerler...

Fenerbahçe çok iyi "takım" oldu. Çok doğru basketbol oynuyorlar. Cska hariç her takımdan bir adım önde bence. Tabi serilerde maç maç farklı değişkenler var. Barca bu sene pek iyi değil, Fener ikisinden de önde bence. Tabi belli olmaz şimdiden

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maçlar oynanmadan kazanılmaz tabi ama CSKA favori durumunda. Sonra da Real ve FB gelir (Sezonluk genel performans düşünüldüğünde). Rakip Barca bile olsa ev sahibi avantajı ile 3-2 alır seriyi FB. Diğer taraftan FB'nin son dönem performansı da ayrı olarak ele alınmalı. Şu haldeki FB diğer grupta hiç bir deplasman maçını alamazdı bence.

Barca kendi liginde lider olsa ne olmasa ne bizim ligin lideri de Efes ona bakarsak.

Barca Olyden bile kötü takım ki Olynin hali ortada.Biz Barca ile oynasak biz bile muhtemelen eleriz diyebiliyorken burada nasıl seviyelere konmuş şaşırtıcı :D Ayrıca Pascual de iyi koç değil.37lik Arroyo Efeste yerden yere vurulan Perperin bizim kovdugumuz Dorseyden oluşan takım nasıl iyi kadro oluyor o da ayrı durum.

Barca kendi liginde lider olsa ne olmasa ne bizim ligin lideri de Efes ona bakarsak.

Barca Olyden bile kötü takım ki Olynin hali ortada.Biz Barca ile oynasak biz bile muhtemelen eleriz diyebiliyorken burada nasıl seviyelere konmuş şaşırtıcı :D Ayrıca Pascual de iyi koç değil.37lik Arroyo Efeste yerden yere vurulan Perperin bizim kovdugumuz Dorseyden oluşan takım nasıl iyi kadro oluyor o da ayrı durum.
Barça şuan bizim ligdeki her takımı eler, Arroyo dediğin adamı Dixon 'la kıyaslamam bile, Bahsettiğin lig Acb, Barça Real'i deplasmanda yendi, 4 Euroleague takımları var, birde Valencia ve Gran Canaria gibi bizdeki her takımla baş baş oynayacak takımlar var, inşallah Barcelona 4. Olur kim haklı bizde görürüz, Hem Barça hemde Real fb'yi eler, kadrolarıda fb'den üstün, ben burdayım sòzümde arkasındayım inşallah Barça 4. Olur...
Perperoğlu nun Efeste başarısız olması Efes sorunu, Efes'in Ergin hocadan sonra şampiyonluğa yaklaştığı sene bile yok, şuan ligin en iyi kadrosu bana göre Efes ama yine şampiyon olamazlar, kötü yònetiliyorlar...
Dorsey'in avrupada nasıl gittiği ve potansiyelide ortada, adam buraya oynamaya gelmedi ayrı mesele...

Fb kadrosunda ki Datome'nin Vesely nin fb ye gelmeden ònce ki durumlarıda Alay konusuydu, fb forumlarında bu adamlarla ilgili yazılanları da biliyorum, fb'nin iyi kadrosu var ama geçen sene daha iyiydi bana göre, bitik durumdaki Maccabi yi elemeye benzemez şuanki Barçayla eşleşmek, iki takımın kadrolarıda ortada bana göre Barça daha iyi ve 3-2 ile turu geçer, eğer Real olursa 3-1 ile geçer, Khimki olursa fb eler.

Arroyo, Galatasaray ve Beşiktaş ta oynayan Arroyo 10 tane Dixon eder. Ama 37 yaşındaki Arroyo, bilemiyorum...
Orada 4 euroleague takımı vs olabilir, bizim ligimizde de 4 euroleague takımı + Banvit, Galatasaray var.

Arroyo, Galatasaray ve Beşiktaş ta oynayan Arroyo 10 tane Dixon eder. Ama 37 yaşındaki Arroyo, bilemiyorum...
Orada 4 euroleague takımı vs olabilir, bizim ligimizde de 4 euroleague takımı + Banvit, Galatasaray var.

Banvit O seviyede değil bu yıl, bu yıl Banvit'teki herkes birebir oynuyor, takım oyunu denen birşey yok, son yıllarda gördüğüm en düzensiz Banvit...