Barca Cska maçı oha oha . Neler oldu neler. De Colo da sonra atsaydı tam olacaktı
Fb Real yada Barça dan hangisiyle eşleşirse elenir, eğer khimki ile eşleşirse %51 geçerler, saha avantajıyla oda, hem Real hemde Barça fb'den üstünler kadro olarak...
Bence, tam kadro olırsa cska ve tam kadro real dışında kim çıkarsa çıksın turu geçer fenerbahçe. Real belki ama barca kadro olarak da oyun olarak daf4 adayı bile değil bence. Bu haftaki real maçı çok şeyi belirleyecek.
Daçka katılamayacak galiba seneye. Wildcard verilmeyecekmiş hiçbir takıma.
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok teşekkür ederimSadece önümüzdeki sezon için 1 wild card olacakmış
Barça şuan bizim ligdeki her takımı eler, Arroyo dediğin adamı Dixon 'la kıyaslamam bile, Bahsettiğin lig Acb, Barça Real'i deplasmanda yendi, 4 Euroleague takımları var, birde Valencia ve Gran Canaria gibi bizdeki her takımla baş baş oynayacak takımlar var, inşallah Barcelona 4. Olur kim haklı bizde görürüz, Hem Barça hemde Real fb'yi eler, kadrolarıda fb'den üstün, ben burdayım sòzümde arkasındayım inşallah Barça 4. Olur...Barca kendi liginde lider olsa ne olmasa ne bizim ligin lideri de Efes ona bakarsak.
Barca Olyden bile kötü takım ki Olynin hali ortada.Biz Barca ile oynasak biz bile muhtemelen eleriz diyebiliyorken burada nasıl seviyelere konmuş şaşırtıcı Ayrıca Pascual de iyi koç değil.37lik Arroyo Efeste yerden yere vurulan Perperin bizim kovdugumuz Dorseyden oluşan takım nasıl iyi kadro oluyor o da ayrı durum.
Fb kadrosunda ki Datome'nin Vesely nin fb ye gelmeden ònce ki durumlarıda Alay konusuydu, fb forumlarında bu adamlarla ilgili yazılanları da biliyorum, fb'nin iyi kadrosu var ama geçen sene daha iyiydi bana göre, bitik durumdaki Maccabi yi elemeye benzemez şuanki Barçayla eşleşmek, iki takımın kadrolarıda ortada bana göre Barça daha iyi ve 3-2 ile turu geçer, eğer Real olursa 3-1 ile geçer, Khimki olursa fb eler.Barca kendi liginde lider olsa ne olmasa ne bizim ligin lideri de Efes ona bakarsak.
Barca Olyden bile kötü takım ki Olynin hali ortada.Biz Barca ile oynasak biz bile muhtemelen eleriz diyebiliyorken burada nasıl seviyelere konmuş şaşırtıcı Ayrıca Pascual de iyi koç değil.37lik Arroyo Efeste yerden yere vurulan Perperin bizim kovdugumuz Dorseyden oluşan takım nasıl iyi kadro oluyor o da ayrı durum.
Arroyo, Galatasaray ve Beşiktaş ta oynayan Arroyo 10 tane Dixon eder. Ama 37 yaşındaki Arroyo, bilemiyorum...
Orada 4 euroleague takımı vs olabilir, bizim ligimizde de 4 euroleague takımı + Banvit, Galatasaray var.