Euroleague 2015-2016

Bende maçkolikten baktım 8 asisti görünce EL sitesine bakayım dedim :) Efes şu oyunla bu gruptan çıkması basketbola ihanettir.1 tane yabancı almışlar sanırım ilk kez gördüm nasıl bir oyuncu,ligde de oynayacak mı ?

Bende maçkolikten baktım 8 asisti görünce EL sitesine bakayım dedim :) Efes şu oyunla bu gruptan çıkması basketbola ihanettir.1 tane yabancı almışlar sanırım ilk kez gördüm nasıl bir oyuncu,ligde de oynayacak mı ?
Yok yabancı almadılar 2. ligdeki takımları Pertevniyal'n ABD'lisi o, Euroleague'de oynatabiliyorlar sadece, 2. Ligde 20 sayılarda ortalaması vardı yanlış hatırlamıyorsam...

Laboral bu hafta Barcelona'yla sonraki haftada Real'e kendi evinde oynayacak, bu maçları kazanamazsa 4. Olur, Laboral eğer birini kazanır birini kaybedersede, Laboral'e kaybeden takım 4. olur, iki maçında Laboral kazanırsa bu sefer Khimki, Oly, ve Bamberg'de devreye girer dördüncü olma yarışına...

Brose Oly ve Khimki kazanırlarsa 5 takımın da 6 galibiyeti olacak. Laboral ve CSKA kendini top 8´e attı. Müthiş maçlar bizi bekliyor.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barcelona ve Real 3 ve 4 olur, ama hangisi üstte bitirir bilemiyorum :) Real Oly ve Laboral'ideplasmanda yenerse 3. olur...
Fb-Barça (1-3&2-3)
Fb-Real (0-3&1-3)
Tahminim :)

Young sezonu kapamıştı da sanki sezon sonu dönebilir deniyordu hayal görmediysem tabi var mı bu konuda bilgisi olan? Şayet Young dönerse Oly şampiyon bile olur.

Oktay Mahmuti gibi bir coachtan daha fazlasini beklemeyin..Ne yani,Panayi yenmesini mi beklediniz?Oyun icinde milyar tane yanlis taktik hata yapti..