Euroleague 2015-2016

Fülker maçı niye Efes'e verecekmiş onu anlamadım ki. Vermek de değil satmak gibi bir şey olur. Hangi koç kendi evindeki bu yenilmezlik serisinin son bulmasını ister?.
Ayrıca Efes k.bakmasın hiç hak etmiyordu F8'i. Kızılyıldız daha başarılıydı sonuna kadar hak ettiler. İvkovıc dedeye güle güle artık sene sonu. Laboral'de 90% 2.sırada bitiriyor grubu.

FB'nin maçı vermesi yanlış olurdu. Dün Daçka Kızılyıldız'ı yenerek bir şans verdi zaten.
Ek olarak İstanbul'daki Efes Kızılyıldız maçında son saniyede faulu vermedi hakemler, Efes 1 farkla yendi. Kusura bakmayın ama değil Efes Pilsen, Galatasaray için bile böyle bir şey istemem.
Başka bir ek, ilk EL senemizde yani o efsanevi CSKA galibiyetinin olduğu yıl Efes tek galibiyeti bize karşı aldı. İkili averajla Oly top 8 yaptı, oradan da İstanbul'da şampiyon oldu. Yani argüman bol. Bu konuda Obra ve FB'yi eleştirmek doğru değil hatta haksızlık. Şikeciler ama yine de haksızlık.

Laboral 8 sayıyla kaybetse bile ilk 2 dedi ismail şenol.Şu an 6 sayıyla öndeler.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haftaya Barca Zalgirisle oynuyor üçlü averaja kalma durumu söz konusu olabilir. Öyle olsa bile en kötü durumda takım Real şu an

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim bilmediğim bişey mi var? Üçlü averaja kalma durumu mu yok falan? İ.Şenol sürekli garantileyecek diyor

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu hafta galibiyet sayıları eşitleniyor ama haftaya real khimki oynayacağı için birisi geride kalacak, ondan öyle söyledi.

Şampiyonluk maçı bundan daha iyi olamaz bence keşke final maçı olsaydı çok anlamlı bi şampiyonluk maçı olacaktı mükemmel bir basketbol maçı izletti iki takımda ole ispanyola ?

Madrid yenerse 7 7 barca 3 oldu cikti Zalgirisi yener oli cska yi yenerse 3 lu averaj brosede gidip laboreli yenerse 4 luye kalir o zaman fenerin rakibi halen dahs net değil ben şahsen madrid ya da oli istiyorum. Ama Madrid defans yapamıyor oli de 5 6 üçlükle moskovada iyi dağıldı.

Cska-laboral-khimki-brose sıralaması bile oluyormuş. Buraya gönderemiyorum, tüm olasılıkların olduğu bir tablo gördüm.