Euroleague 2015-2016

Fenere madrid geliyor yavaştan.Kızılyıldız felaket bir 2.yarı oynadı.Daçka'nın oyunundaki yükseliş devam ediyor.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barcanın 3.olacağını düşünürsek Fener Khimkiyi de Olyyi de elerdi. Görünen o ki Real gelecek Vesely olsa eler derdim ama şimdi ibre Reale kayıyor

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence isimlere bakarak yorum yapıyorsunuz.
Olympiakos Broseyi yenemedi ama Brose kolay, Oly zor rakip..
Zaten böyle bir grupta kimse şansa ilk 4 e giremez.

Açıkçası ben isimlere bakmaktan ziyade Fenerin gücü ve Veselynin olmamasına göre değerlendiriyorum. O gruptan 4.çıkmak tabi büyük iş ama Real eleyebilir diye düşünüyorum sadece

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben isimlere bakıyorum, tecrübeye bakıyorum, geçmişe bakıyorum, ve kağıt üstünde Real fb'de en az 1 gömlek üstün, fb'de 5 oyuncu dışında katkı veren 6. oyuncu yok, Dixon, Bogdan, Datome, Udoh ve Vesely, Vesely'de yok zaten, lider çıktığı grubun 2.si Kuban diğer grupta olsa ilk 5 giremez, biraz gerçekçi olmakta fayda var, Real en kötü haliyle ilk grupta en iyi fb'ye karşı oynadı, orda da iki takım kendi evinde kazandı...
Real 3-1 veya 3-0 la turu geçer...

Oly'nin gruptan çıkma şansı kalmadı, her türlü 3'lü 4'lü 2'li averaj hesabına göre son hafta Barcelona yendiği takdirde, Real Madrid son maç kazandığı an 4.oluyor.

Real'le eşleşirlerse bakalım çeyrek finalde dayakla karışık savunmalarını yapabilecekler mi ?

Khimki yeni gelen koçla savunmasını da belli ölçülerde düzeltmiş gibi görünüyor..
Bu akşam Real Laboral'i yense de son hafta evinde Khımkı'yı yenemezse çıkamıyor gibi. Khımkı bu sezon Real'i deplasmanda yenmişti. Çok çekişmeli maç olur.
FÜlker'e de kim geliyorsa gelsin kardeşim bizene. Bu kadar uğraşıyoruz.

Son yılların en zayıf euroleague bu sene bence fener sanırım euroleague başladığı günden bu yana tamı tamına 200 milyon euro para harcadı ve sadece 1 tane f4 yapabildi bu kadar zayıf bi euroleague sezonunda şampiyon olamazlarsa dükkanı kapatsınlar??? kıskanılaacak bi bütçeleri kemal sunal replikleri gibi gülünecek de bibaşarısızlıkları var???
Ayrıca katılıyorum fenerin elemelerdeki rakibide bizi ilgilendirmez yani hangisinin koyacağı bizi ilgilendirmez???

Fener'in iki senedir Efes'e yaptıkları bence yanlış. Ne olur Berk'le Egehan'la oynayıp yenilsen. Bu sene FB'nin EL'yi almasını istiyordum ama şu maçtan sonra inşallah Real Madrid gelir de top8 de kazır onları o namağlup oldukları Ülker Arena'nın parkesine.

Edit: Karaktersizi o anki sinir ile yazmıştım. Tüm forum üyelerinden özür dilerim.

Efes kazansa ne olacaktı ki? Efes ne yapar ne eder çıkarmazdı kendini bu gruptan zaten :) haftalar önce yazdım efes havlu attı diye.Gram üzülmüyorum yıllardır fbülker ve efes inanılmaz paralar yatırdılar takımlarına bu sene yine 20 şer milyonun üzerinde takım kurdular belki ama fbülkerin f4 ü var son bilmem kaç senede.Bu senede madrid 4.olur ve fenerbahçe evine döner başkada birşey olmaz.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Obradovic kadar karaktersizini görmedim. İki senedir Efes'e yaptıkları karaktersizlikten başka birşey değil. Ne olur Berk'le Egehan'la oynayıp yenilsen. Bu sene FB'nin EL'yi almasını istiyordum ama şu maçtan sonra inşallah Real Madrid gelir de top8 de kazır onları o namağlup oldukları Ülker Arena'nın parkesine.
Gözgöre göre maç vermek yenilmek kesinlikle doğru olmazdı. Efesin elinde imkan var güç var herşey var gücü yetiyorsa yensin.

Gözgöre göre maç vermek yenilmek kesinlikle doğru olmazdı. Efesin elinde imkan var güç var herşey var gücü yetiyorsa yensin.
Bile bile maç vermek olmaz da en azından denemeler yapsın. Berk'i Hickman'ı 0 dk Barış'ı 10 dk oymatmak da bence doğru değil. Gruptan birinci çıkamama ihtimali % 1 bile olsa tamam ama kesin gruptan çıkmışken bir Türk takımının gruptan çıkma müvadelesi veren bir Türk takımına karşı bu kadar hırslı oynaması bence doğru değil.

Efes bu maçı yenseydi gruptan çıkardı çıkamazdı bilemem ama aynı şeyi biz de yspsak aynı tepkiyi verirdim.

Bile bile maç vermek olmaz da en azından denemeler yapsın. Berk'i Hickman'ı 0 dk Barış'ı 10 dk oymatmak da bence doğru değil. Gruptan birinci çıkamama ihtimali % 1 bile olsa tamam ama kesin gruptan çıkmışken bir Türk takımının gruptan çıkma müvadelesi veren bir Türk takımına karşı bu kadar hırslı oynaması bence doğru değil.
Geçen hafta Cedevitadan 30 yediler gene Beşiktaş maçında gençler girince fark 20lere indi. İstediğini alamadığı için cezalandırıyordur. Üstelik Efes gibi takıma kimle çıkarsa çıksın gene yener hatta fark olabilirdi.

Geçen hafta Cedevitadan 30 yediler gene Beşiktaş maçında gençler girince fark 20lere indi. İstediğini alamadığı için cezalandırıyordur. Üstelik Efes gibi takıma kimle çıkarsa çıksın gene yener hatta fark olabilirdi.

Kenardaki hırsını görmediniz heralde. Bence ceza verecekse bile nir dahaki maç yapmalıydı bunu. Sonuçta bu maç Efes' in kaderini beliryecek. Ve sonuçta ikisi de Türk takımı.