Euroleague 2015-2016

Şimdi haftaya Brose Oly Real ve Barcanın kazanması olası geliyor bana. Barcelona kendini 3den atar. Real Khimki Brose Oly 4lüye kalır. Real hem Khimkiyi hem Broseyi içeride dışarıda yenmiş olacak bir Oly farklı mağlubiyeti var. Real yenerse Real 4 olur

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Brose, oly, khimki ve zalgiris kazanırsa 4. oluyorlar, real ve barcelona eleniyor. Tabi teoride olsa bile gerçekleşmesi çok düşük bir ihtimal.

Barcelona yenerse, Real - Khimki maçını kazanan takım 4.oluyor diğer maçlara bakılmaksızın.

Brose'nin tek çıkma ihtimali: Barcelona kaybedicek, Khimki kazanıcak, Oly de kazanıcak. Bu hesapta Oly-Barca ve Brose 3'lü averaja kalır, Brose 4.olur, çok çok düşük ihtimal tabi.

Ayhan linki atsan daha sağlıklı olacak. Evet broseninde bi şansı varmış ben kaçırmışım sanırım olympiacos un da sadece bi şansı var 1/16 brose yada olympiacos un çıkma oranları?
Brosenin şansıda uzayda kahvaltı yapma oranıyla aynı ama şikeciler söz konusu olunca bu balla herşey olur?

Hesaplar biraz karışık ama Real Khimki'yi yenerse sadece bir ihtimalde Real 4. lükten düşüyor oda Zalgris kazanacak , Laboral kazanacak Olympiakos kazanacak..Yani, Barca, Real , Oly, Khimki 4'lü averaja girerse Oly ancak Real'in üzerine çıkıyor..Real Khimki'yi yendiği an diğer tüm ihtimallerde Real 4. olacak.. Real'in Khimki'yi yeneceğini düşünüyorum. O yüzden çok büyük ihtimal Fener Real mücadelesi olacak..

Real madrid ne yapar eder o maçı alır artık.Haftaya müthiş maçlar bekliyor yalnız bu grubu.Aynı saatte mi oynatırlar bilemiyorum ama heyecan son saniyelere kadar sürecektir.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

A grubu netleşti gibi. Barcelona 3. bitirdi. Real-Khimki maçının galibi 4. olacak. Laboral farklı yeniliyor şu anda, çeviremezse 2. bitirecek. Buradan çevirirse de Oly'nin CSKA'yı yenmesini bekleyecek. Kızılyıldız ile eşleşmek için zorlarlar diye düşünmüştüm ama Brose deplasmanında iyi başlamadılar.
Pana Efes'i yenecek gibi. Daçka-Kuban maçı Barcelona'nın rakibini belirleyecek. Muhtemelen Kuban olur.

Brose,küçük çaplı bir tarih yazdı bu sene.Son anları muhteşemdi oyuncu koç taraftar bütünleşmesi basketbol kültürü böyle birşey.Diğer grupta olsalar ruhsuz efes ve daçkayı tokatlayıp ilk 4 te bitirirlerdi bu iç saha performansı ile bu gruptan bile kaunas'ta kaybetmeseler çıkabilirlerdi.Klişe tabir ile kolej takımı olmuşlar.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Grubu lider tamamlamış bir takım için olabilecek en kötü eşleşme oldu. Üstelik takımın en önemli oyuncusu sakat... Rakipte ise sakatlar iyileşti ve ritm bulmaya başlandı. Bakalım neler olacak?

3-2 falan biter seri. Yarı yarıya şansı var iki takımında bana kalırsa. Fenerbahçe rakibimiz olduğu için biraz duygusal yorum yapıyoruz sanki Vesely olmasa da Fener taş gibi takım benim gözümde. He Lig tv de maç anlatan abinin söylediği gibi favori de denemez ama o kadar da şanssız değiller