Euroleague 2015-2016

F grubunda Brose,Cska'yı da yendi.İnanılmaz işler yapıyorlar helal olsun.
Yarın Khimki ve Oli kazanırsa (bence kazanacaklar) 5 takımda 6-6 oluyor müthiş bir mücadele.Umarım seneye bizde bunu yaşarız.
Brose'nin bütçesi ne kadardır tahmini olarak?

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1-Cska Moscow
2-Laboral kutxa
3-Barcelona
4-Real Madrid
olur sıralama...
Şuan kalan maçlara bakınca böyle olur gibi geliyor bana, Barça iki maçtada yendiği için Real'le aynı galibiyette bitirseler bile üstte kalıyor zaten...
Tabi Real Oly yada Laboral 'deb birini deplasmanda yenebilirse böyle olabilir, 2 maçıda kaybetmez herhalde :)

Maçın tamamını izledim.Maç değil 40 dk 40 saat sürse yine kazanamazdı daçka.Son 40 sn de 3 sayı ondelerdi önce 3 lük yediler sonra 2 sn kala orta saha civarında faul yaptılar :)
Bugün Oli-Madrid maçı var müthiş bir maç olacak.Madrid,Pire'den çıkamaz.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herşeyi garantilemiş olsada Cedevita'dan 30 sayı fark yemek rezillik :) Vesely olsada eleneceklerini düşünüyordum çeyrek finalde, şimdi oda yok...

Khimki-Oly maçından Oly galip çıkabilirse 4. olabilir...Oly Khimki'yi yenerse son hafta içerde Cska'yı Yener, bu durumda ikili averajıda kaptı bugün Real'den, Barcelona'da Real'i 2 maçta yendi 3'lü averaja kalsalarda Real altta kalıyor, Fb-Oly eşleşmesi oluyor, haftaya Khimki Oly ve Laboral-Real maçı herşeyi belli eder... Barcelona Bamberg'i Yener evinde...

Bunun vesely ile falan da alakası yok. 30 sayı.... Türkiyedeki son 4-5 takım haricinde hiçbir takım bu kadar fark yemezdi. Dixon-bogdanovic-datome 9 sayı atmış sadece...

Bamberg'li Wanamaker ve Khimki'li Honeycutt'ı seneye takımda görmek isterdim..
Bamberg inşAllah 4.olmaz..
Onun dışında kalan takımlar bu Fenerbahçe'yi eler...