Euroleague 2015-2016

Fener-Real maçı çok sert maç oldu zaten iki takım da asistten daha fazla top kaybı yaptılar.Fener ilk yarı iyi oynasa da Real üçüncü çeyrek döndü ama sonra yine toparlayamadılar,Obradovic'in 5 kısalı 5 deneyip verim alması maçı döndürdü bir nevi,böyle beklenmedik anlarda beklenmedik yerlerden şapka çıkarmasını biliyor.Yine de Fenerin işi zor,Real bu maçı kaybedebilirdi gayet ve kötü oynadığı bir günde de sonradan da olsa oyuna tutunmayı başardı,ikinci maçı alabilirse seri muhtemelen Madrid'de biter ama alamazsa sıkıntı Real adına.Perşembe günkü maç kritik olacaktır.

CSKA-Kızılyıldız maçında Teodosic harika oynadı,Kızılyıldız maçın içinde hep kalsa da nefesleri yetmedi.

Arkadaşım fenerli, birlikte izledik maçı. Akustik , atmosfer bakımından İpekçi'den açık ara geride. Madrid kendi saçmalığına maçı verdi. Ayon son periyota kadar yokları oynadı, Fernandez de öyle.

Ülker'in maddi destegi ve ülkerspor'un lisansi ile eurolig oynayabilen fenerbahce'nin Ülker arena'da dönen reklamlarina dikkat ettiniz mi hic ?
Ferit Şahenk'in Dogus grubu mac boyu reklam panolarında döndü .. Kigili ayni şekilde .. Bu kadar büyük bir organizasyon ve bütceye ragmen yaklasik 11 yillik ülker himayesi altinda bu takım ne başarı elde etti ? Gecen sezon es kaza oynanan f4 disinda elle tutulur bir basari yok .. Fenerbahce'yi şımarık zengin çocuklarina benzetiyorum.. Daima istedikleri önlerine gelmesine ragmen , hazıra alıstıklari icin asla başarılı olmayan bir cocuk profili .. Şu organizasyon , zengin iş adamalari ve sponsor gücünün bizde oldugunu bir düşünün .. Ergin ataman ile her yil Eurolig f4 garanti .. Murat ülker denilen fenerli şahıs yaptigi ölü yatirim ile gurur duyuyor mudur acaba ?

Birde bize bakiyorsun .. Ne dogru dürüst bir salon var.. Ne sponsor nede bütce .. Herseye ragmen bu takımın Eurocup'da final oynuyor .. bknz : At olur meydan olmaz , meydan olur at olmaz ..
Hocam işte sorun tam da burda. Eğri oturup doğru konuşalım. Fener nasıl sponsor buluyor, ya da zengin iş adamları destek oluyor bu kadar amatör branşlara?
Neden biz yapamıyoruz kaç yıldır? Yok mu bizim zengin iş adamlarımız ya da KOSKOCA GALATASARAYA nasıl sponsor bulamıyoruz? Burda amatör branşlara bakışta bir fark var hemde çok büyük fark. Fener sponsorlarını yüceltiyor onları destekliyor reklamını yapıyor, bizse hiç bu tip şeyleri beceremiyoruz. Anca küçülmeye gitmekten bahsediriz, oyuncuların maaşlarını ödemeyiz. Voleybol desen yıllardır bir şey yok, bir yapılanma bir ışık yok. (Yoksa tek derdim başarı değil)

Maçı izleyemiyorum ama beklediğim gibi Fener Reale evinde maç vermedi muhtemelen de tur atlayacak. Ne olursa olsun Reali bu sayıda tutup ilk yarıda 55 atmak büyük iş, şampiyonluğun en büyük adayı şu anda

Fenerbahçe seriyi 3-1 alır gibi.
Real Madrid de savunma namına bir şey yok.
Fenerbahçe 2 maçta da resmen ezdi.
Kızılyıldız bile CSKA'yı 2 maçta zorladı.
Real Madrid zerre zorlamadı Fenerbahçe'yi.
Şu anda form açısından bir numaralı Favori Fenerbahçe.
Bu arada final four bu sene nerde oynanacak ?

Bizim maçla fbü maçını karışık izledim.
Valla bana şaşırtıcı felan gelmiyor hiç, eze eze yendiler.Madrid'de de maç alırlarsa şaşırmam. Benchden harbi harbi katkı aldılar bu seride ilginç.
Kızılyıldız yenseydi keşke Belgrat'da süper maçlar izlerdik.

Bu seriyi Fb'yi öne çıkaran normalde 0 katkı ile oynayan oyuncularının fark yaratması oldu, Kaliniç, Antiç, Hickman ve özelliklede Sloukas...Real ise takım halinde kötü oynadı... Bu oyuncu iyiydi denilebilecek birisi yok... İspanya'daki ilk maçta bu maçın etkisinden çıkmazsa Real 3-0 biter, ama eğer ilk maçı alırlarsa seri son maça kalır, şanslar bence hâlâ aynı oranda...

Fenerbahçe'nin 2-0 öne geçmesindeki en önemli sebep Real Madrid koçunun oyuncuları sürekli Udoh'a faul problemi alması için oyuncuları sürekli içeri yolladı ama bloklanıp geri döndüler üstelik bu taraftarı ve oyuncularıda çok etkiledi. Eurocup seviyesinden daha alt seviye bir koç

Eurocup altı koç 3 sene üstüste final oynadı ve geçen sene kupayı aldı, hatta dün geçen sene toplamda 6 kupa aldıklarını söylediler ligtv de, hangi kupalar bilemiyorum, euroleague, acb, kupa, kıtalararası kupa...
Udoh 2 maçta toplamda 0 faul yaptı bu arada.

Laso overrated bir koç çok açık bu. Geçen sene evindelerdi, oyuncular bir düşüş yaşayınca tüm foyası ortaya çıktı. Tabi burada şöyle bir gerçek de var Obradovic>....... . Laso hiçbir hamleye cevap veremedi neredeyse. Fener zaten daha iyi takım daha iyi koçları var hatta F4ün de favorisi. Dolayısıyla salt Lasoya bağlamak haksızlık olur.

Barcelona Kuban'a fark attı 92-66, tahmin ettiğim gibi bir seri, ispanya'da bu iş biter, sadece Real beni şaşırtıyor ilk iki maçta, ve Cska'da 2-0 olması beklediğim birşey, ama bu kadar zorlanmasını beklemiyordum...

Şikeciler F4 oynasın dursun, biz adam gibi bir yönetimle sağlam bir kadro kurabilirsek, bayanlarda hatta her branşta olduğu gibi erkeklerde de EL kupasını bunlardan önce alacağımıza inanıyorum.