Euroleague 2016/2017 Sezonu

Daniel Hackett
Ricky Hickman
Darius Milner
Derrick Brown
Dunston
gibi bi yabancilarimiz olucakti ilk beşte birde Tyus-Thompson-Micov de benchten gelecekti Sinan-Emir-Goksenin ile birde bu taraftarla Brose gibi takim olurduk net evde cska maçını bile vermezdik hem hizli seri hem atletik savunmasi kuvvetli sert oyunculardan kurulu fena takim olmak varken biz bir önceki Thy faciasi sezondaki gibi aradorili pociuslu smittli kadroya benzer kadro kurduk ya hadi hayırlısı belkide bizim de bi koç değişikliği yapmamiz lazım Ufuk sarıca bile abi bjkkede nasil atletik savunmasi fena takim kurdu bizim esas bunu yapmamiz lazim çok yanlis oyuncu tercihleri yaptik yine.
Brosenin hocasi gibi savunma yaptiracak sertlik koyacak takımı ateslicek oyunculardan kuracak set oyunlarini iyi oynatcak koç gerekli belkide bilmiyorum Ergin hocanin gitmesini istemiyorum bunu bir maçlada yorumlamiyorum ama bu sezonda heba olucak gibi ama belkide bi değişim gereklidir.

Maçları izledikçe her takımda atletik kısaları gördükçe kahroluyorum resmen. Yani kadro mühendisliği konusunda nasıl bu kadar batırdı Ataman inanılır gibi değil. Efes'te Honeycutt-Cotton, Daçka'da Clyburn-Anderson, bizde Schilb-Diebler. Bunun bir açıklaması yok bence.
Efes takım olarak Euroleague'in en atletik takımı bence....

Daniel Hackett
Ricky Hickman
Darius Milner
Derrick Brown
Dunston
gibi bi yabancilarimiz olucakti ilk beşte birde Tyus-Thompson-Micov de benchten gelecekti Sinan-Emir-Goksenin ile birde bu taraftarla Brose gibi takim olurduk net evde cska maçını bile vermezdik hem hizli seri hem atletik savunmasi kuvvetli sert oyunculardan kurulu fena takim olmak varken biz bir önceki Thy faciasi sezondaki gibi aradorili pociuslu smittli kadroya benzer kadro kurduk ya hadi hayırlısı belkide bizim de bi koç değişikliği yapmamiz lazım Ufuk sarıca bile abi bjkkede nasil atletik savunmasi fena takim kurdu bizim esas bunu yapmamiz lazim çok yanlis oyuncu tercihleri yaptik yine.
Brosenin hocasi gibi savunma yaptiracak sertlik koyacak takımı ateslicek oyunculardan kuracak set oyunlarini iyi oynatcak koç gerekli belkide bilmiyorum Ergin hocanin gitmesini istemiyorum bunu bir maçlada yorumlamiyorum ama bu sezonda heba olucak gibi ama belkide bi değişim gereklidir.
Kardeşim, o yazdığın kadro 14-15 M. €' ya ancak kurulur ama öyle de bir gerçek var. Bizim asları full yedek yaptın sen ( yedeklerin toplamı bile yaklaşık 5 M oluyor bu kadroda)

Yanlış maç izliyorum galiba , yada ben basketten anlamıyorum . İki takımında vasatın altında savunma yaptığı maçta toplam top kaybı 30 küsür.

Kardeşim, o yazdığın kadro 14-15 M. €' ya ancak kurulur ama öyle de bir gerçek var. Bizim asları full yedek yaptın sen ( yedeklerin toplamı bile yaklaşık 5 M oluyor bu kadroda)

Baba naptın sende 14-15 milyon içlerinden hangisi 2 milyon luk oyuncu Hackett 900 oynuyo Hickman 1.2 falan de Miller Brosede en fazla kaç alır 700-800 Dunston'la Derrick aliyorsa 1.5 alir en fazla

Milano-Maccabi, Pao-Kaunas maçları hariç 6 maç 12 takımı izledim. İlk hafta itibariyle en hazırlıksız takım ve en kötü takım biziz. Öyle CSKA ile oynadığımız için filan değil, hücum, savunma, oyuncuların bireysel etkinliği açısından en kötü bizdik.

İlk hafta sonunda en farklı mağlubiyeti biz aldık. 8 maçtan 4'ü son topa kaldı. 6 maç tek haneli farklar ile sona erdi.

Real Madrid 83 - 65 Olympiacos
Galatasaray 84 - 109 CSKA
Milano 99 - 97 Maccabi
Kızılyıldız 70 - 73 Darüşşafaka
Kazan 63 - 69 Barcelona
Fenerbahçe 67 - 66 Bamberg
Panathinaicos 84 - 76 Zalgiris
Baskonia 84 - 85 Efes

el1.png

Baba naptın sende 14-15 milyon içlerinden hangisi 2 milyon luk oyuncu Hackett 900 oynuyo Hickman 1.2 falan de Miller Brosede en fazla kaç alır 700-800 Dunston'la Derrick aliyorsa 1.5 alir en fazla

Hackett, Olympiacos da 900 e oynar, Galatasaraya 1 milyondan aşağı gelmez. Diğerleri de aynı şekilde malesef..

Bargnani nasıldı izleyenler 26 sayı yollamış Efes potasına
Şov yaptı 3.periyot ortasına kadar özellikle ilk yarı 18 sayı ile oynadı , ilk 9 şutunu kaçırmadı sonra bir tane kaçırdı itiraz dan saçma bir teknik yedi 4 faule ulaştı kenara gitti .4.periyot 5-6 dk kala tekrar girdi pek bir şey yapamadı bir tane top tipledi sadece .

İlk hafta sonunda en farklı mağlubiyeti biz aldık. 8 maçtan 4'ü son topa kaldı. 6 maç tek haneli farklar ile sona erdi.

Milano 99 - 97 Maccabi
Kazan 63 - 69 Barcelona
Baskonia 84 - 85 Efes

el1.png

Hocam bu istatistikleri hangi siteden aldın acaba

Milano 99 - 97 Maccabi
Kazan 63 - 69 Barcelona
Baskonia 84 - 85 Efes

el1.png

"EL'de fark yaratacağız" sözünü çok yanlış anlamışız.