Euroleague 2016/2017 Sezonu

Abi bu takıma gelen herkes neden karakterinden bişeyler kaybediyor ? Vesely komedi ya yaptığı çocukça, yedi zaten tekniği.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Theis neler yapıyor öyle ? 5 dk önce veselyi poster etti şimdi de haftanın tokadını vurdu veselye.

Bamberg çok iyi takım olduğunu yine gösterdi.Birşeye dikkat çekerim 3.periyodu izlemedim 1,2 ve 4.periyotlarda son hücum Bamberg yaptı.Bütün son hücumları da sayı olmadı.Biz niye yapamıyoruz şu işi..Üst düzey takımlarla aramızda dağlar kadar savunma farkı var.Biz de tam tersi son hücumda savunduğumuz nadirdir.Savunmacı,mücadeleci takım olmadıktan sonra hiçbir zaman seviye atlayamayız

Brose Bamberg kazanmış kadar oldu. Ellerinden geleni yaptılar, deplasmanda rahat nefes aldırmadılar ülkerspora. Taraftarları da gurur duyuyordur bence bu takımla. Her şey kazanmaktan ibaret değil.

Ben rollerin bu kadar iyi belirlendiği bir takım görmedim. İnsiyatif hakları bile mantık çerçevesinde. Miller ve Heckmann da çok kaliteli oyuncular.

Brose Bamberg gerçekten tam derslik bir oyun sergiledi..Adamların her hücum hamlesi önceden çizildiği o kadar belli ki bizde bunların bir tanesini göremiyoruz ne yazık ki!!! Bugün gerçek kazanan bence Bamberg oldu..Ülker potansiyelin çok altında oynadı tabi böyle olunca febe şansı devreye girdi..

Trinchieri farkı. 2012 Cantu döneminden beri çok düzenli top oynatıyor takımlarına. Bilhassa içerde o düzenli takımı, basketbolu çok iyi özümsemiş taraftarla da birleştirince çok daha tehlikeli bir takım oluyorlar. Geçen yıl Top 16 dahil içerde kaybettikleri 2 maç var, biri rüzgarı arkasına almış CSKA'ya, diğeri 4 sayıyla Real'e. Bence şu an Avrupa'nın en underrated koçunun çalıştırdığı, en underrated Euroleague takımı. İlk 8'in son sıraları için de olağan şüphelilerden biri. Basketbol Almanya için daha çok taze bir spor. Ama bugün baktığınızda çok kısa sürede Avrupa'nın en iyi salonlarından birkaçına, en bilinçli taraftar gruplarının en sağlamlarına sahipler. İş böyle giderse 4-5 yıl sonra bu platformda, çok farklı yerlerde görebiliriz Alman takımlarını.

Sezon daha uzun bazi seyleri rayina oturtmak icin vakit var, imkanda var. CSKA'ya kaybetmek bizi cok geriye atmaz, lakin bu kafada devam ederse takim ligin dibini boylariz.

Bu senenin benim için final görecek 2 takımından biri olan Real Madrid'in Oly'ye denk gibi gözüken mücadelede fark atması ve finalin diğer takımı olmasını bekledğim Cska'nın Avrupa'nın sayılı atmosferlerinden biri olan Abdi İpekçi'de (bu maça özgü taraftar profilindeki düşüşe rağmen) bu kadar rahat kazanması dışında Euroleague'de tüm maçlar inanılmaz çekişmeli geçiyor. Format müthiş arttırdı gerçekten de seyir zevkini

Maçları izledikçe her takımda atletik kısaları gördükçe kahroluyorum resmen. Yani kadro mühendisliği konusunda nasıl bu kadar batırdı Ataman inanılır gibi değil. Efes'te Honeycutt-Cotton, Daçka'da Clyburn-Anderson, bizde Schilb-Diebler. Bunun bir açıklaması yok bence.