Madem bütçe / başarısızlık ve koçların kıyaslarından konuşuyoruz. Benim yorumum şu yönde : Ergin Ataman ile Obra'nın kariyer kıyası yapılmaz, herkes aynı fikirdedir. Ama ben derimki nasılki bu sene Ergin Ataman 9/10 milyonu çöpe attıysa Obrodoviç de 3 sene toplamında 60/70 milyonu çöpe atmıştır !!! Varmı itirazı olan ? Şimdi kimse çıkıp bana iki senedir f4 yaptıklarından ligte aldıkları kuplardan bahsetmesin...Bahsedersede ona şu soruları soruyorum :
1- Türkiye liginde aldığı kupların kaçında helal olsun adamlar sonuna kadar hakketti diyebiliyorusunuz.
2- 2004-2007-2011-2014 Euroleague 2.si takımlar hangileri hatırlayanınız varmı ?
Not: Bu Obradoviç'in avrupanın en iyi koçu olmadığı anlamına gelmez.Bencede en iyi koç. Bu paralara avrupa kupasını getiremeyip, ligde de organize işlerin yardımları ile ilerliyorsa kimse kusura bakmasın benim gözümde başarısızdır Daha milli takımımıza ne faydası dokunduya girmedim bile
Ben herhafta rezil olurken adamların euroleage finalini kaybetmesini beklemek istemiyorum abi.. bu nasıl mantık..