Estağfirullah asıl ben özür dilerim. Ard arda benzer mesajları görünce şüpheye düştüm. Son zamanlarda forıumda çok troll vakası gördük. Kusura bakmayın lütfen.
Meselenin büçe olmadığı konusunda hemfikiriz. Bu konuya en baştan beri itirazım yok. 9 milyon dolar EL'de iyi işler yapmak için yeterli bir meblağdır. Benim itiraz ettiğim konu FB bütçesi ile ilgili... Zira basketbolda net maaşlar açıklanmıyor. Ayrıca oyunculara ve menajerlere sözleşme harici ödemelerin yapıldığı, hatta bu yöntemle kara para aklandığı iddiaları da (özellikle de Rusya'da) hepimizin malumu. Hal böyleyken ve Aziz Yıldırım'ın açıklamaları ortadayken FB bütçesini tartışmak bana anlamsız geliyor.
Ömer Onan ve İbrahim Kutluay'ın bütçelerinin yazılanlardan daha düşük olduğunu iddia eden demeçlerini de stratejik birer hamle olarak yorumluyorum. Sanırım kamuoyunda oluşan "paralı takım" imajından rahatsızlar ve bunun uzun vadede transfer süreçlerinde ellerindeki pazarlık kozunu olumsuz etkilemesinden çekiniyorlar. Ki bu da haklı bir çekince...
Samimi mesajınız için teşekkür ederim.
Forumdaki şu iki argüman benim bu mesajları yazmama neden oldu.
1-Ergin atamanın eline obradovic'e verilen bütçeler verilmedi
Ülkerde de efeste de verildi, ve ergin ataman çöp etti, rakocevic'e Kasun'a verilen paralar komik miktarlar.
Obradovic partizanla şampiyon olurken bütçesi ne idi, onu da konuşmak lazım
2-Bizim bütçe 9, Fenerbahçe 30
Toplam bütçe deniyorsa bizimki de öyle yazılır, oyuncu diyorsan fenerinki de öyle yazılır, ama bu 9-30 kötü niyetli
Ben diyorum ki evet Fener'den düşük bütçeliyiz, evet Fenere yenilebiliriz, ama brosenin de 2 katı bütçemiz var(kzıılyıldız ve zalgirisi geçtim), Allah aşkına son topa kadar savaşan bir takımımız olsun, fazlasıyla mümkün