Euroleague 2016/2017 Sezonu

Pire'de 3.çeyrek sonucu Oly 49-65 Maccabbi.Oly 3/25 ile 3lük atıyor çok kötü hücum ediyorlar gerçekten.Maccabi maçın başında bulduğu dış atışlarla açtığı farkı devam ettiriyor.

Maccabi üst üste 3. deplasmanda da üst üste 2. galibiyetini aldı. Çok ekstra galibiyetler aldılar. Play-Off için tekrar iddialı takım duruma geldiler. Hava yakaladılar.

Herhangi bir EL maçında bu kadar top kaybı yapıp maça tutunmak imkansız.Milano 10 un üzerinde top kaybı yaptı heralde.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üçüncü çeyrekte 27 sayı atan Milano son çeyrekte 7 sayı attı. İsmail Şenol sadece Fb maçlarında böyle kendini yırtıyor. Daha bizim veya Efes'in maçlarda böyle coşkulu anlattığını duymadım.

Milano kendi aptallıgına yansın . Son periyod karar anlarında başarısız olmalarinin en büyük sebebi tamamen psikolojik . Kafa olarak fb'yi yeneceklerine gram inanmamışlar.
Hala akıllarında gecen yıl eurolig ikincisi olan fb var . Melih oyuna giriyor 2 dakika facia oynayıp cıkıyor . Nunually aynı şekilde . Yine 6 kisilik rotasyon ile kazandilar . Birileri şu milano'ya Baskonia-fb macini izletseydi keşke ...

3.çeyrekte ki feci savunma sonrası 27 sayı yediler sanırım. +8 ile başladılar -5 ile kapattılar. Ama son çeyrek Fbü iyi savunma yaptı bana kalırsa. Milano'yu evinde 70 sayıda tutmak güzel iş. 93'müş birde ortalaması. Uzun rotasyonlarına net adam lazım. Real'de zorlanmadan Unics'i yeniyor. Olympiakos evinde Maccabi'ye kaybederek geçen haftada ki kritik Pana deplasmanını değersizleştirdi.

Sezon beklediğimden daha dengeli gidiyor, ilk 8'e giren takımların bu haftalarda biraz daha farkı açacağını düşünüyordum. İçerdeki Kızılyıldız ve Fenerbahçe, dışardaki Maccabi ve Zalgiris maçlarından en az 2 galibiyet çıkartmış olsak, şu an evimizde oynadığımız maç fazlalığına rağmen yarışın içinde biz de varız diyorduk...

Arkadaşlar İsmail Şenol'u sev sevme, ama adam işini yapıyor. Ben de feneri sevmiyorum, hatta bu mevcut yönetimi ve temsil ettiği tarz ile tiksiniyorum. Ama trt de bir türk takımı ile bir italyan takımının maçını anlatırken adamın ne yapması lazım??? Aynı durum bizim maçlar içinde geçerli, ismail o zamanda aynı şekilde taraflı maç anlatıyor, yada efes maçında. Sonuçta işi bu adamın ekmek parası, lütfen biraz empati yaparak eleştirmek bence en doğrusu.

Maça gelince, repesa alacağı maçı verdi. Doğru beşi bulmuş ve tempo yaparak feneri abondone etmişken son çeyrek bi anda takımı frenledi, set oynatmaya çalıştı, macvanı 5'e çekti falan, baya bi saçmaladı, orda da sloukas'a maçı verdi. Bence fener hala baya formsuz. Özellikle antiç ve nunally den katkı alamıyolar. Hele Antiç 4 veya 5 fark etmiyor, ilk adımda geçiliyor. Bu durumda Udoh'a acaip yük biniyor. Yani şu anda rotasyonları 7 kişi gibi. Bugün maçı milano kendi eliyle verdi fenere. Haftaya eğer bogdanoviç dönnmezse, real maçı öyle geçen seneye benzemez.

Bir parantezde Vesely için açıcam, oyun olarak ne kadar geliştiyse, karakter olarak bi o kadar çirkinleşti. Özellikle faul almak için kendini yerden yere atma refleksi baya çirkin duruyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İsmail Şenol basketbol anlatanlar içinde en normallerden birisi, Dünkü maçı birde lig tvde murat murathanoğullarından dinleseydiniz. Adam hakkaten bana sövün denilmesini istiyor. Maçı izleyen bir fenerbahçeli bile o anlatımdan rahatsız olur, her düdüğe yorum yap, hep hakemi suçla, saçma sapan taraflı yorumlar. Bunlar içinde Murat Kosova en beğendiğim spikerdir. İsmail Şenolda ondan sonra gelir.

İsmail Şenol basketbol anlatanlar içinde en normallerden birisi, Dünkü maçı birde lig tvde murat murathanoğullarından dinleseydiniz. Adam hakkaten bana sövün denilmesini istiyor. Maçı izleyen bir fenerbahçeli bile o anlatımdan rahatsız olur, her düdüğe yorum yap, hep hakemi suçla, saçma sapan taraflı yorumlar. Bunlar içinde Murat Kosova en beğendiğim spikerdir. İsmail Şenolda ondan sonra gelir.
Kesinlikle katılıyorum her maç hakem her maç birşeye sallıyor yanı Fb kötü oynuyor dememek için yırtıyor bir taraflarını .İsmail Şenol her maçı aynı şekilde anlatıyor adam son 20 eurolig maçımızda 2 galibiyetimiz var ve birçoğunu farkli kaybetmisizdir .Kazanırken ve kaybederken ki anlatim farklı olur Fb'nin de çok daha fazla galibiyet ve çekişmeli maçının olduğunu düşünürsek onlarin maclarini anlatirken daha heyecanlı anlatım yapması normal.

Maçı Represa elleriyle verdi. 3. çeyreğin ortalarından sonra atletik oyunculardan kurulu beşle Fener'i perişan etti. Ancak daha sonra rotasyon sevdasına düştü ve 3. periyodun sonlarından 4. periyodun son 4 dakikasına kadar Amerikalı oyuncuları kenarda bekletti.

Maçın sonuna diri girmek istedi. Ancak unuttuğu nokta şu ki Fb zaten rotasyon yapmıyor. Armani ne kadar yorulduysa fener'de o kadar yorulmuştu. Obra doğru beşinden yorulsalar da vazgeçmedi. Zaten derin bir kadrosu da yok. Ancak Represa rotasyonu uzattı ve maçı teslim etti