Cedi düşmanı perasoviç.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Üçüncü çeyrekte 27 sayı atan Milano son çeyrekte 7 sayı attı. İsmail Şenol sadece Fb maçlarında böyle kendini yırtıyor. Daha bizim veya Efes'in maçlarda böyle coşkulu anlattığını duymadım.
Kesinlikle katılıyorum her maç hakem her maç birşeye sallıyor yanı Fb kötü oynuyor dememek için yırtıyor bir taraflarını .İsmail Şenol her maçı aynı şekilde anlatıyor adam son 20 eurolig maçımızda 2 galibiyetimiz var ve birçoğunu farkli kaybetmisizdir .Kazanırken ve kaybederken ki anlatim farklı olur Fb'nin de çok daha fazla galibiyet ve çekişmeli maçının olduğunu düşünürsek onlarin maclarini anlatirken daha heyecanlı anlatım yapması normal.İsmail Şenol basketbol anlatanlar içinde en normallerden birisi, Dünkü maçı birde lig tvde murat murathanoğullarından dinleseydiniz. Adam hakkaten bana sövün denilmesini istiyor. Maçı izleyen bir fenerbahçeli bile o anlatımdan rahatsız olur, her düdüğe yorum yap, hep hakemi suçla, saçma sapan taraflı yorumlar. Bunlar içinde Murat Kosova en beğendiğim spikerdir. İsmail Şenolda ondan sonra gelir.
Üçüncü çeyrekte 27 sayı atan Milano son çeyrekte 7 sayı attı. İsmail Şenol sadece Fb maçlarında böyle kendini yırtıyor. Daha bizim veya Efes'in maçlarda böyle coşkulu anlattığını duymadım.